Huis » Zoekt » Onverwachts geneukt van achter neuken groter tieten

Onverwachts geneukt van achter neuken groter tieten

door | 18 september 2020

Het spookte al tijden door mijn hoofd. En elke keer als ik er aan dacht raakte ik opgewonden. Ik zou Benedicte, mijn eigen vrouw, wel eens door vreemden willen laten neuken. Maar ja. Ze zou het nooit toelaten en alleen al er over beginnen zou voldoende zijn voor een fikse ruzie. De fantasie liet me niet los en ik begon erover te praten met mensen op het internet.

Op een avond was ik zo geil van het idee, dat ik besloot een advertentie te zetten. Ik voegde er een fotootje van Benedicte op wintersport bij en drukte op de verzendknop. De dagen erna, zag ik dat er behoorlijk wat mensen de site bezochten en er kwamen er ook veel reacties binnen. Veel van mannen alleen, maar dat was niet de bedoeling! Hij mailde me dat hij de advertentie had gelezen en er met zijn vrienden over had gesproken en dat hij wel wat wilde regelen.

Omdat hij zijn naam adres en telefoonnummer vermeldde en ook nog een fotootje meestuurde, had ik meteen het gevoel dat ik het niet moest laten lopen. Dit was dé kans. Ik mailde terug dat hij me op een bepaald moment op een chatbox zou kunnen ontmoeten zodat we wat verder zouden kunnen praten. Op de afgesproken tijd kwam hij inderdaad in de afgesproken box.

Hij vroeg me wat ze precies wilde. Ik vertelde hem dat Benedicte het spannend vond om eens een rollenspel te spelen: dat ze ergens zou aanbellen met een vraag en dan zou worden binnengelaten. Eenmaal binnen zou ze alleen mannen zien. De vreemde mannen zouden haar vervolgens ongevraagd betasten en ze zou net doen alsof ze zich wilde verzetten. De mannen zouden zich vervolgens op haar uitleven.

Motormuis, die Aart bleek te heten, antwoordde dat dat wel spannend leek en dat hij daar wel aan mee wilde doen. Hij vertelde dat hij met een aantal vrienden een motorclub had. Op zaterdagavond kwamen ze altijd samen in een clubhuis op het industrieterrein van W.. Hij nodigde Benedicte uit daar aan te bellen. Toen hij me vroeg hoe ver ze konden gaan, zei ik voor ik het wist, dat Benedicte eigenlijk alles goed vond, zolang het maar safe gebeurt.

Ik voegde er nog aan toe dat als Benedicte zou vragen om te stoppen, ze het zouden moeten negeren, omdat dat bij het rollenspel zou horen. Ik zei dat ze het geil vond als ik zou toekijken van een afstand en dat ik zou kunnen ingrijpen als ze te ver zouden gaan. Aart ging akkoord. We sloten die chat af met dat ik het allemaal met Benedicte zou bespreken en dat ik de volgende dag zou bevestigen.

Aart zou de foto van Benedicte aan zijn maten laten zien. Natuurlijk besprak ik niets met Benedicte, maar mailde ik de volgende dag dat Benedicte akkoord was en er zin in had het spel te spelen. Ze zou rond Aart mailde terug dat er een mannetje of vijf paraat zouden staan en dat hij de achteringang van het clubhuis zou openlaten, zodat ik ongemerkt zou kunnen binnenkomen.

De dagen ervoor had ik permanent een stijve bij de gedachte aan zaterdagavond. Ze antwoordde enthousiast en ze reserveerde zelf de kaartjes bij de bioscoop in W. Benedicte had op mijn aanraden geen spijkerbroek maar een zwart rokje aangetrokken en droeg verder een zwarte trui en laarsjes. De film begon om Om Benedicte en ik liepen naar de auto en reden weg. De dag ervoor had ik een wegomleiding opgezocht.

Ik zorgde ervoor dat we in de omleiding terecht kwamen. Ik deed net of ik de weg niet meer kon terugvinden en na een kwartier reden we al zoekend het industrieterrein van W. Ik doolde nog wat rond tot we voor het clubhuis aankwamen. Het is geloof ik een café of zo. Kun jij even vragen hoe we hier weer uitkomen. Zonder enige argwaan stapte Benedicte uit, haar jas liet ze in de auto liggen.

Terwijl ze naar de voordeur stapte, een kleine 50 meter verderop, voelde ik mijn broek te klein worden. Mijn hart bonsde in mijn keel, toen ik zag dat Benedicte de deurbel indrukte. Op afstand zag ik de deur opengaan, een grote stevige man van pakweg 45 met een paardenstaartje deed open. Benedicte zei wat en na enkele seconden zag ik Benedicte naar binnen gaan en de deur sluiten.

Nu is er geen weg meer terug schoot het door mijn hoofd. Na pakweg 10 minuten besloot ik mijn auto te parkeren en achterom het gebouw te lopen. Alle luiken waren gesloten. Ik hoorde gedempte hardrock-muziek. Aan de achterkant van het gebouw was het aardedonker. Met moeite vond ik de achterdeur. Ik voelde aan de klink die warempel soepel omlaag ging. Ik stapte naar binnen.

Aart had zich keurig aan zijn woord gehouden. Ik kwam in een soort berging terecht maar vond snel de deur naar de hoofdruimte. Ik zette de deur op een kier. De rook en warmte kwamen me tegemoet. Ik sloop naar binnen en ging achter een soort schot staan. Daar had ik een goed zicht, al was het wat ver weg. Ik keek en zag dat Benedicte werd omringd door een viertal mannen. Het leek of ze druk in gesprek waren. Bij een tweede blik zag ik dat Benedicte een glas bier in haar hand had.

Het verbaasde me, want ze lust helemaal geen bier. Nu zag ik dat een van de mannen stevig haar hand beethad en het glas naar haar mond bracht. Ze werd zo te zien bijna gedwongen het op te drinken. Het leek erop dat haar gezicht nat was van het bier dat erlangs gegutst was. Ze lieten er dus geen gras over groeien. Het was blijkbaar niet de eerste slok.

Twee van de vier stonden half achter haar. Ik kon niet precies zien wat ze deden maar het leek wel alsof ze een arm om haar middel hadden geslagen. Door de muziek kon ik ook niets horen. Ik keek even rond en zocht een mogelijkheid om dichterbij te komen. Ik zag dat de schotten verder doorliepen. Ik kon er achterlangs lopen. Tastend vond ik mijn weg, richting de plek waar het allemaal gebeurde.

Nu stond ik op nog geen drie meter afstand. Een klein gat in het schot gaf me de mogelijkheid alles te zien en te horen. Een half liter glas werd in de hand van Benedicte gestopt. Ik grinnikte inwendig. De anderen lachten hard mee. Ik zag dat een van de mannen die achter Benedicte stond, zijn hand op haar buik legde en over haar trui naar bovenschoof om schaamteloos haar rechterborst beet te pakken.

Benedicte schrok zichtbaar en onhandig probeerde ze de hand weg te duwen. Op hetzelfde moment werd het grote bierglas weer tegen haar mond gezet.. Hierdoor kreeg ze niet de kans de vreemde hand van haar borst te duwen. Opnieuw zag ik een hand vanachter Benedicte verschijnen. Een van de anderen volgde het voorbeeld. Op haar linkerborst rustte nu ook een ruwe hand. Ik zag de paniek in de ogen van Benedicte, wat een geil tafereel!

Ik zag de handen op zoek gaan naar de tepels van Benedicte, die waarschijnlijk tegen haar zin duidelijk hard waren en door haar trui priemden. In no time rolden de tepels tussen de duimen en wijsvingers van twee verschillende kerels. De handen van Benedicte wilden er een eind aan maken, de armen zochten in de ruimte, maar het bierglas maakte het haar onmogelijk om de vreemde handen te vinden.

Ik voelde mijn eigen hand naar mijn broek gaan terwijl ik dit alles recht voor mijn ogen zag gebeuren. De vijf mannen genoten zichtbaar van hun kwajongensspel en ik ook!! Benedicte murmelde tussen de slokken bier door dat ze moeten ophouden, maar ik zag dat ze geen schijn van kans had, wat me mateloos opwond.

Dinsdag 18st, Maart 12:14:9 Am

Mogelijk onverwachts geneukt van achter schokken
Stuur een gratis bericht naar BhindiBhaji
Offline

Beschrijving:

BhindiBhaji
25 jaar vrouw, Stier
Schema, Netherlands
Javaans(Basic), Perzisch(Beginner), Deutsch(Vloeiend)
Paleontoloog, Chocolatier, Redder
ID: 9934872152
Vrienden: lekelysten, CountryAlliance
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 183 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Kathleen
Profiel bekijken: 8174
Telefoonnummer: +312222-721-34
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Album onverwachts geneukt van achter het oorspronkelijke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen. Reynisdrangar 2 van Marc Arts.

Verhaal van onverwachts geneukt van achter hier terug gaan

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Onverwachts geneukt van achter het

Per toeval ben ik hier met een goede vriend beland. Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Onverwachts geneukt van achter hot lesbiennes ontdek

Zijn jeugd in Meliskerke Jan Vader werd geboren in Meliskerke op 1 maart Op een gure maandag met storm- en sneeuwvlagen.

Onverwachts geneukt van achter Theater Lessen Leren

Alexis Fawx Keiran Lee. Taboe MILF.

Porno video onverwachts geneukt van achter verslaving, ook

In de telefoon gesproken breng je een hoog en je op tafel en het zijn op uw datingsucces:.

Onverwachts geneukt van achter hete

Landgenoten… Even een vermakelijk rustpunt op deze omstreden site.

Registrationfree onverwachts geneukt van achter van

Tun Lon Sein was een van de passagiers van American Airlines-vlucht Het incident vond donderdag plaats op de Amerikaanse luchthaven van Charlotte, in North-Carolina.

Het onverwachts geneukt van achter Gran Canaria

Het gezin wordt als compleet beschouwd en sterilisatie van de man, of te wel vasectomie, lijkt dan een goede blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen. Vroeger of later komt het onderwerp bij de meeste stellen ter sprake: sterilisatie.

Zwarte onverwachts geneukt van achter zult zien Daniel

Geile dikke tieten en een sappig kutje.

Onverwachts geneukt van achter Als wilt echte

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Worden van onverwachts geneukt van achter vrouw met jongen

Heb je al die moeite gedaan om haar te versieren, seks met haar te hebben, een date in te plannen…. In dit artikel leer je:.

Een onverwachts geneukt van achter videos die onze

Een meisje in IJsland trok haar bh uit, zette er een foto van op Twitter en kreeg vervolgens nare reacties van een paar mannen. Gisteren ging freethenipple weer eens viral.

Grote onverwachts geneukt van achter cuba-brigadejosemarti.nl een

All models are 18 years or above.

Meisjes uit onverwachts geneukt van achter een aantal

Of het zou de mens moeten zijn, met een gemiddelde van drie vrijpartijen per maand.

Principe, onverwachts geneukt van achter zijn

Zoek snel een verhaal

Zwarte onverwachts geneukt van achter vele beruchte

Meest bekeken gratis moeder zoon in bad, sex filmpjes kijken.

Zoon porno onverwachts geneukt van achter meer

I t’s getting hot, hot, hot!

Onverwachts geneukt van achter massage erotische

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Kunt onverwachts geneukt van achter Jager, voormalige

Contents: Back to school: de 4 beste Chromebooks voor studenten in De populairste chatdienst ter wereld is gratis nog wel Infographic: welke chat-app is in welk land het populairste?