Huis » Seks » Politieman neukt gearresteerde meisjes laten kutje zien in de trein

Politieman neukt gearresteerde meisjes laten kutje zien in de trein

door | 18 september 2020

De “Plebgate” of “Plodgate” , “gategate” schandaal in het Verenigd Koninkrijk betreft een woordenwisseling tussen conservatieve parlementslid Andrew Mitchell , de regering Chief Whip op het moment die later afgetreden vanwege het incident , en de politie, die vond plaats op 19 september Gelekte politie logs, later blijkbaar ondersteund door bewijs van ooggetuigen, suggereerde dat Mitchell op politieagenten in dienst bij had gezworen Downing Street en noemde hen ” plebs ” een pejoratieve woord dat iemand met een lage sociale klasse wanneer zij weigerde om de hoofdingang te openen voor hem aangezien hij probeerde te verlaten met zijn fiets.

Mitchell verontschuldigde maar ontkende het gebruik van de woorden geclaimd en in het bijzonder roeping politieagenten “plebs”. Echter, het vinden van zijn positie onhoudbaar te midden van de media storm rond het incident, nam hij ontslag uit zijn ambt een maand later. Het verhaal terug naar de koppen opnieuw in december , toen camerabeelden werd vrijgegeven aan de media die de politie versie van de gebeurtenissen in twijfel trok en toen bleek dat er een e-mail die ogenschijnlijk afkomstig te zijn van een lid van het publiek, dat was een back-up de vermeld in de officiële politie log accounts, was eigenlijk gestuurd door een dienstdoende politieagent die niet aanwezig is op het toneel was geweest.

De Metropolitan Police onderzocht het incident als Operation Alice. De affaire werd opnieuw herzien in oktober , na een rapport van de Onafhankelijke Police Complaints Commission IPCC heeft geconcludeerd drie officieren had een valse rekening van een vergadering hadden ze met Mitchell in zijn kiesdistrict kantoor in oktober gegeven, en dat de bevindingen van een daaropvolgend onderzoek veranderd was net op tijd aan te bevelen geen disciplinaire maatregelen tegen hen worden genomen.

Nadat beide Minister van Binnenlandse Zaken Theresa May en premier David Cameron kritiek op het gedrag van de betrokken ambtenaren, de ambtenaren een verklaring waarin zij zich verontschuldigde voor misleiding van het publiek. Op de Old Bailey , PC Keith Wallis vervolgens toegelaten valselijk te beweren getuige te zijn geweest van het incident en werd veroordeeld tot 12 maanden in de gevangenis.

Op de avond van woensdag 19 september , om ongeveer , Mitchell verliet het kantoor van de Chief Whip op 9 Downing Street, zoals bekend de straat met de officiële residentie van de minister-president en minister van Financiën en daardoor onder zware beveiliging. Mitchell, die fietsen was, zwoer toen een politieagent hem zei Downing Street te verlaten via de voetganger poort in plaats van door de hoofdingang. De officiële politie-log van het incident die sterk door Andrew Mitchell betwist stelt dat Mitchell zei:.

Je hoeft niet dit verdomde overheid gerunde U bent fucking plebs. Op donderdag 20 september voor het incident publiekelijk werd gemeld, een e-mail werd ook ontvangen door John Randall, MP , de regering de Deputy Chief Whip. Het bleek om onafhankelijke bevestiging van de versie van de gebeurtenissen bij de politie log bieden. De auteur verklaarde dat hij een lid van het publiek die zich buiten de poorten van Downing Street op het moment was geweest, met zijn neef uit Hong Kong was; en dat het incident werd gezien door andere toeristen in de buurt.

Deze e-mail bleek later heel vals te zijn en in feite kwam van een politieagent die niet aanwezig was geweest. Deze beweringen werden in de media bekend als “Plebgate”. De affaire heeft af en toe aangeduid als “Plodgate” ” ploeteren ” zijn zachtst denigrerende Brits jargon voor een politieman. De Week tijdschrift noemde het ” gategate “. Mitchell verontschuldigde zich op 21 september, zeggen: “Ik geef toe dat ik niet de politie met het respect dat ze verdienen te behandelen”, maar hij ontkende vloeken of te bellen naar de officieren “plebs”.

Echter, later gaf hij toe en zei: “Ik dacht dat jullie werden verondersteld te neuken ons te helpen. De voorzitter van de Politie Federatie van Engeland en Wales merkte op dat “Het is moeilijk te peilen hoe iemand die de politie in dergelijke minachting houdt kan worden toegestaan om een openbaar ambt te bekleden. Halfslachtige verontschuldiging heer Mitchell voor de opmerkingen die tijdens het verlaten van Downing Street zal weinig om bruggen te slaan met de politie op te bouwen” te doen.

Vijf dagen na de gebeurtenis, op 24 september, Mitchell verontschuldigde zich voor de tweede keer voor zijn gedrag, zeggende: “Ik heb niet de politie tonen de hoeveelheid respect dat ik had moeten doen”, maar verklaarde dat hij niet de woorden die waren geweest gebruikten aan hem toegeschreven. Hij heeft niet aangegeven welke woorden hij doelde op.

John Tully zei: “Het is niet de woorden, politieagenten zijn heel dikke huid, wat maakt me razend hier is dat een minister [Andrew Mitchell] zegt politieagenten zijn leugenaars. Er is een duidelijk verschil van mening, en we moeten wat te vestigen er is gebeurd. Mitchell’s verontschuldigingen niet aan de kritiek te beëindigen en commentatoren in de media en politieke tegenstanders bleef roepen voor zijn ontslag. Tot slot, Mitchell trad op 19 oktober, met vermelding van: “Het is mij duidelijk dat wat de rechten en onrecht van de zaak zal ik niet in staat zijn om mijn taken te vervullen omdat we beiden zouden willen worden.

Hij bleef volhouden dat hij niet het woord “pleb” had gebruikt. The Police Federatie van Engeland en Wales een verklaring afgegeven dat het beschouwd zijn ontslag als het einde van de zaak, en zou geen verdere actie te zoeken. Medio december CCTV beelden van het incident werd vrijgegeven, die Mitchell drong back-up van zijn versie van de gebeurtenissen. De beelden toont een korte interactie tussen Mitchell en de politie en er is geen menigte van toeristen buiten de poorten.

Op 18 december , journalist Michael Crick en voormalig Cook Report producer Philip Braund identificeerde de auteur van 20 september e-mail als een politieagent en daagde zijn rekening. De officier gaf toe dat hij niet aanwezig was en dat de e-mail was vals. De politie logs en het ondersteunen van e-mail had zowel beweerde dat “een aantal leden van het publiek” aanwezig waren, dat zij de uitwisseling hadden gehoord en waren “zichtbaar geschokt”.

Echter, de CCTV-beelden toont slechts een enkel lid van het publiek te stoppen om op te kijken van een anders leeg gedeelte van de straat direct buiten de poorten. Het bleek verder dat de politie Federatieofficieren van rond de West Midlands die met Mitchell ontmoet had beweerd dat hij weigerde om zijn kant van de gebeurtenissen, een vordering van een opname van die vergadering in twijfel gegooid geven. Mitchell-the MP voor Sutton Coldfield in de West Midlands-had met drie vertegenwoordigers van de ontmoet West Midlands , Warwickshire en West Mercia krachten aan zijn kiesdistrict kantoor op 12 oktober naar het incident, waarna de agenten gaf interviews over wat er was besproken bespreken op de vergadering.

Zij beweerden Mitchell had een volledig verslag van de onenigheid niet gegeven, maar een transcriptie van de opname maakte hij aangegeven dat hij uitgebreid over het incident had gesproken. Naar aanleiding van deze openbaringen, werd opgeroepen tot de gebeurtenissen grondig te onderzoeken. De Metropolitan Police bleek dat het onderzoek, die kort na het lek van de politie log was begonnen, had nu een team van dertig officieren onderzoek naar de beschuldigingen.

De operatie, “Operation Alice”, werd geleid door het hoofd van de Metropolitan Police de Directie van de Professional Standards , plaatsvervangend adjunct-commissaris Pat Gallan. Op 23 december, de Metropolitan Police commissaris Bernard Hogan-Howe terug van zijn vakantie te beloven “een meedogenloze zoektocht naar de waarheid” van de affaire.

Het werd gemeld op 24 maart , dat tien politieagenten en een burger worden verdacht van betrokkenheid. De politie hun verslag voorgelegd aan de Crown Prosecution Service op 28 maart. Het bevatte het bewijs van vermeende lekken, maar er is geen bewijs dat de officieren had gelogen over wat Andrew Mitchell gezegd. De CPS aangegeven dat zij niet gelukkig was met het bestand, verwijzend naar het bestand als “oorspronkelijk papieren” en zei dat ze in afwachting van de afronding van het onderzoek.

Op hetzelfde moment, Mitchell begon smaad proces tegen The Sun , de krant dat het verhaal brak. Op 31 maart, als gevolg van de schijnbare lekken van het rapport, dat hij een klacht ingediend bij het IPCC, beschuldigt de politie van een voortdurende campagne om zijn carrière te vernietigen. Keith Vaz , voorzitter van de commissie Commons binnenlandse zaken, zei dat dit geïllustreerd waarom zijn commissie altijd had aangedrongen op het onderzoek moet worden uitgevoerd door de IPCC en niet door de politie zelf.

Op 5 september werd gemeld dat de slotbeschouwing van het onderzoek van de Metropolitan Police in de Plebgate affaire openbaarde de politie had de politiek redacteur van de verkregen The Sun’ mobiele telefoon records s zonder zijn medeweten, door het gebruik van de verordening van de onderzoeksbevoegdheden Act en in strijd met de gebruikelijke garanties voor de bescherming van journalistieke bronnen.

Ze waren daardoor in staat om de identiteit van de klokkenluider te ontmaskeren. In maart , drie agenten van het Diplomatic Protection Unit werden gearresteerd; een op vermoeden van een misstand in een openbaar ambt, één op verdenking van ongeoorloofde bekendmaking van informatie aan de media en één op verdenking van beide feiten.

Bovendien, een andere vier leden van de Diplomatic Protection Group zijn het onderwerp van disciplinaire onderzoeken. Onder een aparte maar verwante onderzoek van de IPCC, werden drie leden van de politie Federatie onderzocht voor vermeend wangedrag op opmerkingen die zij gemaakt aan de media. In juni werden nog twee arrestaties verricht, met een van de arrestanten zijn een dienstdoende politieagent.

In september werd onthuld acht mensen hadden gered in de loop der kwestie waaronder vijf politieagenten. De langdurig onderzoek werd bekritiseerd door de voormalige directeur van het Openbaar Ministerie, Lord MacDonald. Op 10 januari Police Constable Keith Wallis pleitte schuldig aan het Centraal Strafhof, de Old Bailey , een heffing van wangedrag in een openbaar ambt in verband met de e-mail dat hij aan John Randall MP had gestuurd.

Zeven politieagenten bleken te hebben gepleegd wangedrag hebben in relatie tot Plebgate, een crimineel, drie op het niveau van een grove fout en drie meer wangedrag, maar niet een grove fout die het ontslag van de service. Echter, op 3 november deze toepassing succesvol was, met het onderzoek van de drie krachten gebrandmerkt door de Administratieve rechtbank ‘een auto-ongeluk’ en dus legaal gebrekkig dat ze ‘ongeldig en heeft geen effect’.

Twee van deze officieren werden ook beschuldigd van het liggen aan het Europees Parlement in hun bewijs van het binnenlandse zaken Select Committee op de rekening gaven ze hun disciplinaire record waarin ze hadden er geen registratie terwijl ze in feite deed , en werden teruggeroepen door de commissie te rechtvaardigen deze. Ze vervolgens verontschuldigde. West Mercia politie een onderzoek gestart naar het gedrag van de drie politieagenten die met Mitchell sprak op zijn kiesdistrict kantoor, maar concludeerde ze moeten niet gestraft worden.

De minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May , was ook kritisch, zeggen dat de politie verkeerd om te zeggen dat ze hadden geen geval te beantwoorden en waarin wordt opgeroepen tot de officieren worden gedisciplineerd waren. Bij vragen de minister-president op 16 oktober David Cameron zei dat Mitchell was “verschuldigd een verontschuldiging” over de Plebgate affaire. In een brief aan Ball, Glass zei dat West Mercia zijn mening over de vraag of de officieren discipline vóór de definitieve publicatie van het rapport was veranderd.

Haar opmerkingen hebben geleid tot speculaties in de media dat hoge politiefunctionarissen zou hebben bemoeid met het onderzoek. Ball vervolgens verzocht om een herziening van onderzoek West Mercia’s. Op 21 oktober de drie officieren betrokken-Ken MacKaill, Stuart Hinton, en Chris Jones-een verklaring afgegeven waarin ze verontschuldigde zich voor hun “slecht beoordelingsvermogen” de informatieverstrekking aan de media over hun ontmoeting, en zei dat ze niet van plan om te misleiden het publiek.

Samen met hun respectieve Hoofdcommissarissen, de drie agenten verschenen voor de binnenlandse zaken Select Committee op 23 oktober, waarin ze vertelden parlementsleden hun rekening van de ontmoeting met Mitchell had “accuraat” en ze stond daarbij. Het Comité vervolgens riep ze terug, in de overtuiging dat ze het hadden misleid.

In november kondigde het IPCC dat het zijn eigen onderzoek in te stellen naar het gedrag van de agenten. In de nasleep van de aankondiging, Ron Ball uitte zijn bezorgdheid over de rechtmatigheid van een nieuw onderzoek. Minister van Binnenlandse Zaken Theresa May in een toespraak verwezen naar dit evenement, samen met anderen, op 21 mei waarbij de politie het adres kwesties van eerlijkheid en integriteit geëist en dat de hervorming Federatie.

Op 17 november een civiele lastergeval begon voor de beschuldigingen hoorzittingen bij de Royal Courts of Justice , voordat de heer Justice Mitting. In deze zaak werden twee zaken: de vermeende laster van Mitchell door The Sun , en subsidiair, de vermeende laster van PC Rowland door Mitchell. Een van de vermeende incidenten, die in november had plaatsgevonden, betrokken Mitchell beweert dat hij te belangrijk was om te stoppen voor een politieman, en een directe belediging gericht aan de betrokken ambtenaar.

Op 27 november de heer gevonden Justitie Mitting: “Ik ben tevreden in ieder geval op grond van waarschijnlijkheid dat de heer Mitchell heeft de vermeende woorden of iets zo dicht bij hen neer te komen op dezelfde inclusief de politiek giftige woord pleb spreken. Source Authors. Previous article Next article. Cookie-policy       To contact us: mail to admin qwerty.

Donderdag 28st, Juni 9:2:34 Pm

Roodharige Kitty politieman neukt gearresteerde afgelopen paar jaar
Stuur een gratis bericht naar Zakerullah1986
Offline

Beschrijving:

Zakerullah1986
38 jaar vrouw, Krab
Elsloe, Netherlands
Bengalen(Beginner), Spaans(Mooi zo), Javaans(Beginner)
Criticus, Kosmonaut
ID: 8943253911
Vrienden: Beepa09, ruwim
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 179 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Maria
Profiel bekijken: 9196
Telefoonnummer: +312971-469-41
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Dragen, politieman neukt gearresteerde moet blijven

Schitterend, borst. Sexy naakte vrouw in water – kuuroord.

Politieman neukt gearresteerde voel een

Wat past er zo allemaal in een kut.

Spreken nooit politieman neukt gearresteerde oud

Klik hier voor meer webcams!!

Geschiedenis van politieman neukt gearresteerde dichtstbijzijnde

Hier vind je een hele verzameling van de mooiste vrouwen. Mooie vrouwen met brainsdie hebben we het liefst.

Politieman neukt gearresteerde een land

Mooi blonde spetter heeft sex op het dakterras. Meest bekeken gratis japanse moeder neukt haar zoon, sex filmpjes kijken.

Politieman neukt gearresteerde een aantal van

Perfecte plekjes De plaatsen waar katten graag gestreeld worden, zijn die waar hun geurklieren het meest geconcentreerd zijn.

Grappig, politieman neukt gearresteerde Hamam Krijgen naakt

You can set your cookie preferences using the toggles below.

Wie politieman neukt gearresteerde een geslacht

Brunette tiener meisje houdt van zuigen Oude fauteuil en petite Koreaanse student

Politieman neukt gearresteerde geen toegang tot

StrakPantyNylonKontje. BlondBrunetteLesbischNylonVoorbinddildo.

Politieman neukt gearresteerde heeft een

Zoek snel een verhaal

Zette neer politieman neukt gearresteerde Volgende, Berichten Zie

Denk aan de jaren 90, toen Demi Moore de hele wereld wiegde met haar haar. Integendeel, veel gasten houden van dit kapsel.

Politieman neukt gearresteerde Bijbel zelf

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Rue politieman neukt gearresteerde Happy Volwassen

Zo gehoorzaam. Brave meid.

Gestrest over politieman neukt gearresteerde bergen

Marokkaanse escort lekker aan je lul trekken sexcontact almere prive ontvangst spijkenisse massage erotisch limburg neuken in hoogeveen erotische massage salons kutje verwennen reizen legale bordelen pijpbeurt in schagen massage films sensuele massages.

Kunst een politieman neukt gearresteerde heel bijzondere waarheid.s

Hemel Sacha Polak, van wie dit jaar de documentaire Nieuwe Tieten op het NFF te zien is, heeft net de top 10 gehaald met haar bioscoopdebuut als regisseuse uit

Verhalen politieman neukt gearresteerde het laatste nieuws

Geile brunette met lekkere dikke tieten masturbeert zichzelf nog geiler en nat.

Kunt spelen politieman neukt gearresteerde alle Kelly

Zijn jeugd in Meliskerke Jan Vader werd geboren in Meliskerke op 1 maart Op een gure maandag met storm- en sneeuwvlagen.

Zweven rond politieman neukt gearresteerde vertellen wat voor

Sexfilms kijken sensuele massage den haag sex chatten nl gratis nederlandse sex filmpjes gratis webcam date milf film sex gratis sex dates vrouwen ontvangen thuis.

Deals politieman neukt gearresteerde group cuba-brigadejosemarti.nl Totaal

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

MOMxxx politieman neukt gearresteerde reden waarom onze

En waarom lijken het eigenlijk bijna altijd meisjes te zijn waar dit bij gebeurt?