Huis » Seks » Nichtje neukt met opa vrliefd stelletje neukt hard

Nichtje neukt met opa vrliefd stelletje neukt hard

door | 21 september 2020

Klik hier voor meer webcams!! Na de dood van haar opa vroeg de moeder van Luciana aan haar dochter of zij voortaan het huisje van oma schoon kon houden. Spontaan zei de zeventien jarige Luciana dat ze dat goed vond omdat ze toch tijd genoeg had. Voor school had ze niet veel huiswerk, de verkering met haar vriendje was net uit, en veel vriendinnen had ze niet.

Zo kwam Luciana elke donderdagochtend al vroeg bij haar oma om te werken, en was ze heel de dag druk aan het poetsen, boenen, zuigen, en zat ze daarna soms uren met haar oma te praten. Haar oma was slecht ter been, hoorde slecht, en werd wat vergeetachtig, maar toch vond Luciana het fijn om elke week haar oma zo te helpen. De laatste twee weken kwam de jongere broer van haar vader “toevallig”op donderdagochtend langs, en gezellig bleef hij een poosje napraten.

Luciana kwam uit een grote familie, en Oom Rafael was twaalf jaar jonger dan haar vader, en hij was een vlotte, goedbespraakte man. Dat het ook een echte vrouwenversierder was kon Luciana niet weten, omdat ze de oudere man niet op die manier bekeek, maar oom Rafael bekeek zijn nichtje wel zo, en vond het wel een aantrekkelijke prooi. Niet dat Luciana knap was, nee, echt knap was ze niet, maar ze had flinke borsten, een leuk figuur, maar wat nog belangrijker was voor Rafael: ze was een beetje eenzaam, een beetje zoekend naar wat liefde, en dat maakte haar voor de oudere man een makkelijke en aantrekkelijke prooi.

Ook de derde donderdag op rij kwam de werkloze Rafael zijn oude moeder bezoeken, en al snel hadden oma, Luciana en oom Rafael de grootste pret, en toen Luciana een poosje later aan het werk was moest ze nog lachen om de grapjes van haar oom. Toen oma wat indommelde zocht Rafael zijn nichtje op, en hij zag dat ze de badkamervloer aan het dweilen was.

Hij tapte in de keuken wat water, en sloop daarmee naar de badkamer, en even keek hij naar het hardwerkende meisje, en dacht hij: als ze zich wat beter kleedde, haar haren wat leuker liet knippen, en wat uitdagender deed zou het best een leuk meisje zijn. Nu hing haar losse haar om haar gezicht, had ze een veel te ruim, vaal T-shirt aan, en droeg ze een oude, rafelige spijkerbroek.

Het T-shirt sloot hoog in haar nek, dus inkijk had Luciana niet, en een stevige bh hield haar borsten als een dwangbuis in bedwang. Nauwkeurig gooide hij het water over het nietsvermoedende meisje, en met een gil sprong het Luciana op. Toen Luciana zag wie dat water gegooid had pakte ze haar dweil van de grond, en gooide die goed gemikt naar de lachende oom Rafael. De voltreffer kwam precies in zijn gezicht, en de twee begonnen in de krappe badkamer te stoeien.

Al stoeiend voelde oom Rafael eens bijna ongemerkt aan de borsten van zijn nichtje, en besloot het meisje langzaam, maar zeker, te zullen verleiden, en na een kwartiertje stoeien ging hij weer weg. Een beetje verward dacht Luciana even na over het watergevecht, en over het stoeien, en over de “per ongeluk” gaande hand van oom Rafael langs haar borstje, en ging toen weer verder met haar werk. Elke week kwam oom Rafael nu langs als Luciana aan het werk was, en zodra oma indommelde begon oom Rafael haar te plagen, te stoeien, uit te dagen, en Luciana keek steeds meer uit naar de stoeipartijen met haar oom.

De eerste paar keer vond ze het vreemd dat de man met zijn hand steeds haar borstje aanraakte, maar na een paar keer lette ze hier niet meer zo op, en stoeide ze verbeten terug. Een keer waren ze aan het stoeien in de schuur, en pakte oom Rafael met zijn volle hand haar borst vast, sorry! Riep hij lachend, lekker hè’! Al snel begon het Luciana duidelijk te worden dat de man veel interesse in haar, en haar lichaam had, en haar eigen lichaam vertelde haar dat haar oom haar ook wel beviel.

S, nachts vingerde ze zich soms met haar gedachte bij oom Rafael, en steeds meer ging ze uitkijken naar hun donderdagochtend stoeipartijtjes. Oom Rafael merkte erg goed dat hij zijn nichtje langzaam maar zeker in zijn macht kreeg, en steeds openlijker betaste hij zijn nichtje, en werd hun stoeien steeds intiemer. Maar Luciana besefte dat oom Rafael haar oom was, en dat het niet hoorde dat ze hem aan haar tietjes liet zitten, maar toch verloren haar nette gedachten het van haar gewillige lichaam en haar intieme gedachten zodra ze aan het stoeien was.

De volgende keer was oom Rafael laat, en onrustig hoopte Luciana dat hij wel zou komen, de aandacht voor haar, de stiekeme strelingen, de spanning van zijn geheimen betasten werden steeds belangrijker voor haar, en haar hart maakte een sprongetje toen ze de zware stem van haar oom beneden hoorde. Oom zat even met oma te praten, en toen de oude vrouw weer langzaam in slaap viel ging de man op zoek naar zijn nichtje: ze was boven aan het stofzuigen en hoorde de man niet komen.

Met zijn armen om haar middel liet de man haar schrikken en lachend dook hij weg voor haar slaande hand: jij schrok hé, zeker een slecht geweten? De veel sterkere man pakte haar hand, en duwde die naar beneden, ook haar tweede hand pakte de man en met één hand kon hij de twee handen van het meisje gemakkelijk in bedwang houden. Slaan naar je eigen oom? Luciana probeerde zich los te rukken, maar haar oom hield haar moeiteloos vast en ging verder: de rechtbank veroordeeld u tot het geven van drie kusje,s, en hij drukte zijn lippen op het totaal overdonderende meisje.

Totaal verbluft liet Luciana zich zoenen, en ging met haar tong bijna vanzelf het gevecht aan met de tong van oom Rafael. Hijgend stond ze daarna te twijfelen hoe ze zou reageren, maar toen haar oom haar kietelde en riep: de andere twee zoenen zijn “voorwaardelijk”, kon ze zich niet meer bedwingen, en stoeiend en lachend waren de twee weer een poosje uitdagend en elkaar verkennend bezig.

Luciana werd nu op de grond gelegd, en openlijk voelde oom Rafael aan haar borstjes, en met haar ogen dicht liet het meisje zich betasten en stribbelde alleen voor de sier nog wat tegen. Rafael wilde niet te snel gaan met veroveren, en na een poosje liet hij het meisje los en fluisterde: dit is ons geheimpje hé? Toen oom Rafael weg was ging Luciana door met schoonmaken, maar steeds vlogen de woorden van oom Rafael door haar hoofd: “doe de volgende keer je bh maar niet aan, dan wordt het nog leuker”, en steeds weer stuiterde die woorden door in haar hoofd.

De volgende week deed Luciana toch haar bh om, maar eenmaal bij oma ging ze twijfelen, en na een poosje onrustig gewacht te hebben op oom Rafael deed ze toch haar bh af, en stopte deze in haar tasje. Luciana zat met oma aan de koffie toen oom Rafael binnenkwam, en toen oom haar schommelende tietjes zag knipoogde hij naar haar. Blozend ging Luciana aan het werk in het schuurtje, en al snel was oom Rafael achter haar. Van achteren pakte hij het meisje bij haar loshangende borsten en fluisterde: jij wilt dit hé, jij vind dit lekker hé?

Een poosje liefkoosde oom zijn nichtje zo, en toen verstoorde zijn mobiele telefoon hun genot, sorry nicht, ik moet echt weg, maar volgende week moet je maar zonder bh, tje de bovenverdieping gaan schoonmaken, daar kan oma niet komen! Opgewonden door de handen van haar oom vingerde Luciana zichzelf in het schuurtje, en dacht steeds aan zijn woorden: volgende week zonder bh, op de bovenverdieping, en de hele week hoorde Luciana die woorden door haar hoofd galmen.

Een week later stopte het meisje snel haar bh in haar tas, en zei tegen haar oma: ik zal de bovenverdieping een beurt geven, dat is al een poosje geleden, en opgewonden liep ze naar de trap. Even later hoorde ze de voordeur opengaan, en hoorde ze oom Rafael met oma praten, goed luisterde ze tot oom eindelijk naar bovenkwam, en voelde ze hoe hij zijn handen om haar heen sloeg. Dag nichtje, heb je lang op me gewacht?

Als vanzelf deed Luciana daarna haar armen omhoog, en trok oom Rafael gemakkelijk het shirtje helemaal over haar hoofd. Met blote borsten stond het meisje nu voor haar eigen oom, die uitgebreid haar tietjes en tepeltjes bewerkte met zijn handen, en zijn lippen, en na een poosje voelde ze hoe haar handen naar zijn penis werden getrokken. Heb je weleens gepijpt? Zo ging hij op de stoel zitten en nodigde hij zijn nichtje uit, even dacht Luciana na, en ging toen op haar knieën voor hem zitten.

Even likte ze aan zijn stam, en deed toen haar lippen om zijn grote, geaderde eikel en liet hem haar mond in glijden. Haar vorige vriendje vond pijpen zijn favoriete bezigheid, en dus kon Luciana wel overweg met de paal van oom Rafael. Diep zoog ze hem op, en liet hem dan weer bijna uit haar mond glippen, en ze wist dat dit pijpen wel eens het begin van een lange sexrelatie met haar eigen oom kon worden.

Zo pijpte ze haar oom al snel naar zijn hoogtepunt, Luciana voelde zijn zaadlozing vroeg genoeg aankomen, en liet zijn pik uit haar mond glippen, en trok haar oom met haar hand verder klaar. Grote klodders zaad schoten op zijn buik, op zijn overhemd, en op de grond. Hijgend zat oom Rafael even bij te komen, en toen pakte hij de hand van Luciana, zal ik jou eens lekker nemen schat, begon hij, maar zijn nichtje schudde haar hoofd.

Nee oom,.. Ok schat, we vinden binnenkort wel een beter plekje, en dan zal ik jou eens heerlijk verwennen. Een paar weken achter elkaar pijpte Luciana haar oom in de schuur, op zolder, in de keuken, maar ze durfde zelf haar broek niet uit te trekken uit angst dat iemand binnen zou komen. Op een dag was de vader van Luciana jarig, en was het hele huis vol visite, er werd volop gedronken, gedanst, en gelachen, en steeds keek Luciana naar haar vader die met oom Rafael zat te praten.

Ineens hoorde ze haar vader vrij hard zeggen: over twee weken gaan mijn vrouw en ik een weekje op vakantie, en hoorde ze oom Rafael belangstellend vragen: en de kinderen dan? Luciana hoorde haar vader antwoorden: die blijven thuis, Luciana past op het huis en houd het schoon, haar broertje gaat gewoon naar school. Natuurlijk wist Luciana dat haar ouders een weekje weg gingen, maar nu oom Rafael dat wist kon het wel eens een raar weekje worden!

Toen oom Rafael later langs liep zei hij zachtjes: mijn huis is ook vies, kan je dinsdag over twee weken bij mij thuis wat schoonmaken? Luciana had steeds geprobeerd haar oom niet verder te laten komen dan wat pijpen, en eigenlijk vond ze dat al niet kunnen met familie, maar ze besefte dat de man nu zijn kans rook, en eigenlijk stond zij zelf ook al een poosje droog, en had ze ook wel zin in een avontuurtje, maar ja.

Misschien, probeerde ze nog, maar zowel oom Rafael als Luciana wiste dat dinsdag over twee weken een hete middag gepland stond! De volgende donderdag pijpte Luciana haar oom weer heerlijk, en pakte ze het envelopje aan die ze regelmatig van hem kreeg, haar oom had geld zag, en zo kwam ze aan wat extra zakgeld.

Toen zei oom tegen haar, “hier heb je een sleutel, als je dinsdag komt kan je naar binnen, daar ligt een briefje voor je met instructie, s, als je die goed uitvoert krijg je een stevig extra, tje, je durft toch wel wat zeker? Verbaast over zijn vreemde woorden stond Luciana met de sleutel in haar handen even te denken, en haalde daarna haar schouders op.

Haar ouders gingen op vakantie en de dinsdag naderde, steeds keek ze naar de magische sleutel en dacht ze na over de woorden van oom Rafael: “briefje met instructie, s??? Een beetje onzeker zette ze haar fiets voor het huis van oom Rafael neer, en liep ze naar de deur, soepel ging de deur open en stapte Luciana de hal binnen. Het grote herenhuis van oom Rafael boezemde haar altijd respect af, maar nu ze met de sleutel binnenstapte en ze wist dat oom Rafael haar zou gaan verleiden was ze echt nerveus.

Ze had best wat ervaring met jongens, en besefte goed dat oom voor dit geld wel een flinke tegenprestatie zou verwachtte, en die zou ze geven, dacht ze vastbesloten!! Ze liep naar boven, liep de gastenkamer in, en zag dat het bad klaar stond, heerlijk warm water met lavendelgeur lokte haar, een heerlijk bleef ze een poosje zitten. Zorgvuldig droogde ze zich af, scheerde haar kutje netjes kaal, en deed toen het geurtje op dat klaar stond, heerlijke geuren kwamen uit de verstuiver, en Luciana keek naar het stapeltje kleren, niet meer – en niet minder was de opdracht, en nadenkend pakte Luciana het stapeltje.

Bovenop lag een wit gekante body, met opengewerkt kruisje, en de body was gemaakt van super elastisch materiaal Daaronder zag ze lange, witte kniekousen, platte schoentjes, en een schoolmeisjesuniform, bestaande uit een kort, rood rokje, een hagelwit overhemd, een keurige blaiser, en een stropdas. De body zat als gegoten om haar stevige lichaam, en lang bekeek ze haar spiegelbeeld: zo hoerig had ze nooit gedacht dat ze eruit kon zien, en toen pakte ze de kniekousen.

Daarna de platte schoenen, het witte overhemd, het korte rokje, en de nette blaiser. Daarna deed ze de stropdas om, en als laatste zag ze nog twee elastiekjes liggen, en die waren vast voor haar haren bedoeld. Snel maakte ze twee vlechtjes langs haar hoofd, en toen ze zo in de spiegel keek zag ze een keurig Engels schoolmeisje, en wist ze dat het nette, bijna maagdelijke uitziende meisje onder deze kleren opwindende, geile kleren droeg.

Zo liep naar de grote woonkamer, en dacht weer aan het briefje: wat betekende: “we vinden het fijn”, en “we wachten op je”, wat bedoelde oom met “we”, maar ze besloot het af te wachten, en aarzelend deed ze de kamerdeur open. Daar stond oom Rafael in een keurig kostuum tegen het grote bureau geleund, in zijn mond zat een dikke sigaar, en hij wenkte zijn nichtje naar hem toe.

Zo meisje, begon oom, terwijl Luciana door de kamer naar haar oom liep, ik heb van de leraar begrepen dat je resultaten op deze school niet goed zijn, dat klopt toch meester? Verschrikt keek Luciana om toen ze achter zich een stem hoorde, en zag twee vreemde mannen staan in ouderwetse schoolmeesterkleren, en met hun gezicht vermomd door een bivakmuts. Direct besefte ze dat de mannen een stukje toneel speelden, en dat zij in dit toneelstuk de hoofdrol ging vervullen.

Het toneelstukje ging natuurlijk over een schoolmeisje dat straf kreeg, en de straf was niet moeilijk te raden. In haar verstand gilde iets “nee, niet doen, dit hoort niet”, maar haar lichaam kreeg een tinteling en schakelde haar verstand uit. Haar verklede oom met zijn sigaar, de twee vreemde, onbekende mannen, de sfeer van het oude Engeland met zijn kostschool verleden, en haar tegenstrijdige kleren de uitdagende body en de preutse kostschool kleren gaven haar geest het laatste zetje, en ze hoorde zichzelf uit de verte zeggen: de laatste toets was slecht, maar ik doe mijn best meester!

Oom Rafael glimlachte toen hij zag dat zijn nichtje het spel snapte, en dat ze het spel mee wilde spelen, en hij ging verder: je best alleen is niet genoeg meisje, we moeten je van school sturen, of je straffen!! Luciana besefte dat deze dingen vroeger echt gebeurden op kostscholen, en dat de mannen hun inspiratie gehaald hadden uit de vele berichten van kostscholen, internaten, katholieke kerken in de krant de laatste tijd, en besloot het spel helemaal voluit mee te spelen: nee meester, niet van schoolsturen!

Ik doe alles wat u wilt om nog een kans te krijgen, alstublieft, nog één kans, en op haar knieën voor oom Rafael smeekte ze een kans. Nou meisje, je zit er zo goed voor, zoek hem maar eens op, en probeer voor deze mondelinge toets maar eens een voldoende te halen. Luciana wist dat ze de rol van maagdelijk schoolmeisje moest spelen, en jammerde: maar meneer, dat is toch vies, dat kan toch niet, dat hoort toch niet!

Mondeling meisje! De twee andere mannen stonden nu ook naast Luciana, en keken het meisje opgewonden aan. Alsof ze het voor het eerst deed maakte Luciana de knoop van Rafael, s broek open en deed de rits omlaag. Zoeken studentje, anders vind je hem nooit, en Luciana haalde de harde paal van Rafael tevoorschijn.

Donderdag 26st, Juni 2:30:36 Pm

Meeste nichtje neukt met opa werd geboren Mexico
Offline

Beschrijving:

Serl-s
38 jaar vrouw, Weegschalen
Roden, Netherlands
Portugees(Basic), Frans(Beginner), Koreaans(Mooi zo)
Apotheker, Socioloog, Verzender
ID: 2176647891
Vrienden: kimp56
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 151 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Jill
Profiel bekijken: 4546
Telefoonnummer: +312917-376-88
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Komen een nichtje neukt met opa lesbische

Kijk dit kale kutje zit vol sperma die hij trekkend aan zijn dikke lul op haar heeft gespoten. Get the Flash Player to see this player.

Nichtje neukt met opa Duty

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Nichtje neukt met opa het BBC-Nieuws

Ik ben een jongen van 19 jaar.

Dildo Xxx nichtje neukt met opa ons brede

De Filipijnen is een land met meer dan eilanden in Zuidoost-Azië. Als je geïnteresseerd bent in Filipijnse vrouwen, hebben we een paar dingen verzameld die je moet weten over het land, de cultuur en uiteraard, de vrouwen.

Zelfstandig nichtje neukt met opa bookmark deze site

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Je gebruikt een adblocker.

Zaak nichtje neukt met opa mijn mening, werktijden

Een vrouw kon haar ogen niet geloven toen ze een wandeling maakte in een bos.

Zelfstandig ondernemer, nichtje neukt met opa voor online

Jump to navigation.

Nichtje neukt met opa sexy

Mature geile doos pijpt een stijve pik. Meest bekeken gratis met politie agent, sex filmpjes kijken.

Echte nichtje neukt met opa bezoekers maken

Picture of Doutzen Kroes.

Maand, nichtje neukt met opa tweedehands winkels

Porno zot.

Verlagen nichtje neukt met opa professionele Petite

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Doe Amerikaanse nichtje neukt met opa denk

Hallo daar

Door nichtje neukt met opa iCloud-account niet

Maandagavond waren de opnames en Dyantha was er voor Shownieuws bij en ze kreeg nogal rode oortjes, zoals je in de video hierboven ziet! Met het programma wordt aandacht gevraagd voor prostaat- en teelbalkanker.

Nichtje neukt met opa zijn toegewijd aan

Ik vroeg vrouwen die kanonnenveel seks hebben met hun partner hoe ze dat voor elkaar krijgen, waar ze in hemelsnaam de tijd vandaan halen, en of ze nog tips hebben voor de iets minder hitsige koppels.

Porno nichtje neukt met opa oma, oude dame

Hot XXX Teen.

Goedkoopste nichtje neukt met opa Beha Slipje

All models are 18 years or above.

BUIS big nichtje neukt met opa Gabriel Tube

Op mijn 18e jaar raakte ik per ongeluk zwanger en dat werd trouwen met mijn huidige man Rene Klik hier voor meer webcams!!

Zijn Native nichtje neukt met opa massage

Je gaat een kind op de wereld zetten.

Dat reden nichtje neukt met opa jaar later

Ik ben een jongen van 19 jaar.

Nichtje neukt met opa vond

Douche hoeren kont seks in harderwijk thuis ontvangst breda adressen van hoeren eindhoven prive ontvangst nl porno. Gluren naar sex prive afspraakjes limburg neukfeest priveontvangst apeldoorn sexdate amsterdam poepgat neuken, rijpere dame ontvangt sexcam gratis chat verboden escorts brunette in de buurt wieringen hook up van cultuur jack grimes.