Huis » Mijn » Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang femke met nat kutje

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang femke met nat kutje

door | 4 november 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Hallo mijn naam is Jolanda ik ben een blond vrouw van 24 jaar ik heb blauwe ogen ik meet 1 meter 73 en weeg 58 kilo ik ben dus slank ik heb cup 75B. Na een relatie van 3 jaar waarvan 1 jaar te hebben samengewoond kregen wee steeds vaker ruzie vooral om de kleinste stomme dingen, we waren gewoon niet meer verliefd op elkaar en het werd tijd om uit elkaar te gaan, we zijn na een lang gesprek toen ook uit elkaar gegaan zonder ruzie en we zijn nog steeds bevriend.

Hij heeft nu zijn eigen woning en ik woon nog steeds op onze oude flat. Ik woon daar nu 1,5 jaar alleen en eigenlijk bevalt het wel hoewel ik soms het wel mis om zomaar sex te hebben gewoon omdat je zin hebt. Ik heb een kabel internet verbinding en ik download van alles van het net met kazaa ik kijk naar nieuwste films en met een geile bui download ik ook geile films.

Zo kwam ik ook bij een film terecht met een grote gangbang, nou is dat een fantasie van me om eens sex te hebben met meerdere mannen tegelijk. En wat zie ik op die film een soort advertentie met een telefoon nummer uit duitsland als je interesse hebt kan je bellen om te komen kijken of zelfs meedoen. De film ging over een paar vrouwen die met een heleboel mannen sex hadden en als de mannen klaar kwamen spoten ze hun zaad in de mond en over het gezicht van de vrouwen, ik werd er ontzettend geil van en vingerde me en ik kwam super geil klaar.

De volgende dag moest ik weer naar die film kijken en weer werd ik er super geil van en weer kwam ik super geil klaar. Ik ben altijd al gek geweest op sperma en spuiten, maar zoals deze meiden dat ondergingen was super geil, en dan nog met een heel zwik mannen maakte het super geil. Ik had nu al bijna twee weken deze film en elke dag als uit mijn werk thuis kwam hield ik het niet meer en moest ik kijken, ik fantaseerde zelfs op mijn werk over die film en al 2x had ik me op het toilet gevingerd om van de geile spanning af te komen.

Na elke keer ook dat telefoon nummer te hebben gezien begon er een idee in mijn hoofd te spelen om eens te bellen. Het was op een vrijdag ik was geil ik had de hele dag aan die film gedacht maar geen tijd gehad om op de wc te vingeren, ik kwam thuis en meteen zette ik de pc aan en starte de film. Ik had een rok aan en die schoof ik omhoog ik rook mijn geil en mijn string was helemaal nat en het kruis zat tussen mijn natte schaamlippen.

Ik wreef over mijn gezwolle klit en ik keek op het scherm en zag hoe een meisje door 6 of 7 mannen helemaal onder werd gespoten ze likte al het zaad op en ik zag haar slikken en toen kwam ik klaar, ik schokte en ik zat minuten te trillen op mijn stoel. En weer kwam dat telefoon nummer langs, ik zette het beeld stil en ik schreef het nummer op. Ik was onder de douche gegaan en ik kwam weer in mijn ochtendjas beneden ik at een beetje macaroni die ik over had van de dag ervoor en ik zette de tv aan.

Er was niet veel aan toen ik weer aan de film moest denken ik vatte de koe bij de hoorns en ik pakte de telefoon en ik toetste het nummer uit de film in en na een paar keer overgegaan te zijn werd er op genomen een vriendelijke duitse stem melde zich en ik vroeg of ik het goede nummer had gedraait, het was het goede nummer en met mijn beste duits vertelde ik dat ik wel een een opname wilde bij wonen en of dat kon en wat het zou gaan kosten.

Nou dat was eenvoudig voor vrouwen was het gratis en ik was van harte welkom, ik mocht komen kijken en als ik er zin in had ook meedoen, nou ging dat me wat te ver maar kijken wilde ik wel. De volgende opnamen waren over twee weken en ik kreeg van de vrouw een adres en een telefoon nummer van de studio voor als ik het niet kon vinden, de op namen waren in munchen.

Ik bedankte en ik werd bij de gedachte al weer geil, ik ben weer achter de pc gaan zitten, ik zette de film weer op en ik zag nu twee meiden die meerdere mannen afzogen en ze omste beurt pijpte ook werden ze flink geneukt en wat me opviel elke vrouw in die films waren helemaal kaal geschoren. Ik vond dat ook altijd wel mooi maar iets weerhield me er altijd van, ik werkte wel mijn bikini lijn bij en ik knipte het schaamhaar redelijk kort.

Ik zette de film stop en ik ging naar mijn slaapkamer ik ging op de stoel voor mijn kast met spiegeldeuren zitten sprijde mijn benen ik opende mijn ochtendjas en zag mijn kut die omringt was door kort blond schaamhaar. Ik keek en stelde me voor dat ik daar kaal zou zijn en ik dacht ik doe het, ik liep naar de badkamer en met het mesje waar ik ook mijn oksels mee scheer en het schuim dat ik ervoor gebruik schoor in al mijn schaamhaar weg. Ik smeerde er lotion over heen en ik raakte daarbij mijn schaamlippen aan er trok een trilling door me heen ik was er best geil van geworden en ik stond op liep naar de slaapkamer en ging weer op mijn stoel voor de spiegel zitten.

Ik sprijde mijn benen en ik zag mijn kale kutje, mijn schaamlippen stonden iets open en het was nat ik liet er een vinger tussen door glijden en het leek wel of mijn vinger erin werd gezogen zo nat was ik en met twee vingers in mijn kut vingerde ik me ik zag mijn geil als een dikke wittig slijm uit mijn kut lopen en elke keer als ik mijn vingers erin drukte maakte het een soppig geluid.

Zelfs als ik lekker lag te neuken sopte ik niet zo. Ik liet me op bed vallen en pakte uit mijn nachtkastje mijn dildo en ik sprijde mijn schaamlippen en drukte de dildo tegen mijn ingang en soepel gleed de dildo naar binnen, ik begon me te neuken met de dildo en al gauw kwam ik schokkend klaar. De twee weken die volgde gingen erg langzaam voorbij, ik had de vrijdag ervoor vrij genomen en bij het reisburo een hotelletje geboekt.

Ik ben de zaterdag voor het weekend in Munchen naar hunkermoller geweest en heb er een nieuw lingerie setje gekocht, ik vind zwart altijd erg mooi en ik kocht een zwarte kante string bijna helemaal doorschijnend en een bijpassende push up BH ook kocht ik een jarretel gordeltje met zwarte kousen. Toen ik thuis kwam trok ik het allemaal aan ik deed er een zwarte korte rok bij aan en een vel rode blouse die ligt doorschijnend is ik trok een paar rode pumps aan en bekeek me in de spiegel ik vond me er sexy uit zien ik ging op de rand van mijn bed zitten en als ik het netjes hield zag je niks van mijn kousen en gordeltje maar als ik iets onderuit schoof werd de rand van mijn kousen zichtbaar ik keek in de spiegel en ik sprijde ligt mijn benen mijn zwarte string werd zichtbaar en je kon duidelijk zien dat ik een gordeltje en kousen droeg.

Er zouden die dag twee opnamen zijn 1 in de middag en 1 in het begin van de avond en ik wilde bij alle wee gaan kijken. Ik ging vrijdagochtend vroeg met de trein naar münchen en ik nam op het station een taxi naar het hotel ik was er laat in de middag en ik ging naar mijn kamer en ik zette mijn reistas neer en ging in de stad eten.

München is een mooie stad met gezellige kroegjes en zat eettentjes, ik kwam rond tien uur weer in mijn hotel terug en ik ben toen naar mijn kamer gegaan. De volgende ochtend ik werd wakker met een heel vreemd gevoel ik wist dat dit een geile dag zou worden, ik klede me snel aan en ik ging ontbijten, na het ontbijt ging ik weer naar mijn kamer en ging uitgebreid onder de douche.

Ik schoor mijn schaamhaar weer allemaal weg, ik had het na die eerste keer om de paar dagen netjes bijgehouden en ik moet zegge het is een heerlijk gevoel om geen schaamhaar te hebben, vooral als je een string aan hebt van een heerlijk glad stofje, ik ben menig keer thuis gekomen dat mijn string helemaal tussen mijn schaamlippen zat maar dat was vooral omdat ik steeds weer geil werd als ik aan dit weekend dacht Ik trok mijn sexy setje aan zoals ik die zaterdag ervoor had gekocht.

Ook trok ik het zwarte rokje de rode blouse en de rode pumps aan ik maakte me op, ik bracht eyelineer op en mascara ook stifte ik mijn lippen met een licht rode lippenstift ik deed er glos over, meer was eigenlijk niet nodig want ik was best lekker bruin wel lakte ik de nagels van mijn tenen en van mijn handen met een licht paarse lak, en ik was er helemaal klaar voor De opnamen zouden om uur beginnen, ik had die ochtend in een boekwinkel een platte grond gekocht en ik had opgezocht waar het was en hoe ik er kwam met het openbaarvervoer ik ging om 12 uur weg en ik kocht een broodje voor onderweg.

Om even over half 1 kwam ik bij het adres aan er stonden een stuk of 10 mannen voor de deur en ik liep maar door, er stond geen bordje of zo op de deur alleen een nummer er waren ook grote loodsdeuren en het leek meer een grote loods dan een studio. Ik liep door en om de hoek pakte ik mijn telefoon en ik zocht het nummer van de studio en belde het nummer weer werd er opgenomen door de vriendelijk klinkende vrouw die ik eerder aan de lijn had gehad ik vroeg of ik bij het goede adres was en ze zei dat ik niet buiten hoefde te wachten en ik als vrouw zo naar binnen mocht.

Ik liep weer terug en de mannen waren er nog maar nu waren het al bijna 20 of zo ik liep naar de deur en ik opende de deur meteen stond er een hele brede man voor me toen hij me zag lachte hij en zei vriendelijk dat ik door kon lopen naar de groene deur en daar zo ik worden opgevangen. Ik opende de groene deur en daar zat een vrouw achter een buro ze groete me en vroeg of ik de nederlandse was die wou komen kijken ik knikte van ja en stelde me voor.

Ik werd door de vrouw rondgeleid ze liet me de studio zien, dat op zich niet veel voorstelde er hingen grote gordijnen en er stonden een soort grote kussens die leken op grote kubussen en met vel gekleurd leer waren bekleed, ook hingen er vele lampen aan het plafond en er was een soort tribune, we liepen er naar toe we gingen een trap op en daar was een balustrade waar vanaf je de studio goed kon overzien, langs de balustrade stonden stoelen en langs de muur er achter stonden tafels.

Er stonden flesjes en blokjes drinken op de tafels en ook etenswaar maar ook een schaal met condooms en je kon er zelfs een blowtje krijgen. Ik mocht plaats nemen en nemen wat ik wou, de vrouw wenste me een fijne middag en ze ging weer naar beneden ik zag haar weer door de deur naar haar buro gaan ik keek op mijn horloge en zag dat het nu bijna 1 uur was en nu ging de deur open en er kwamen mannen binnen vier kwamen bij mij op de tribune zitten en ze bekeken me net toen er een man naar me toe kwam om wat te gaan zegge werd er door iemand door een spieker geroepen om stilte ik ging zitten, ook de vier mannen gingen zitten we keken naar beneden en daar kwamen 5 jonge vrouwen binnen ze waren in sexy uitziende kleren gestoken, en toen kwamen er ook 20 mannen binnen, er werd uit gelegd door een man ik denk de director wat de bedoeling was.

De mannen moesten hun kleren uit doen ze liepen naar een deur en verdwenen, de director Riep nu een vrouw naar zich toe en sprak er tegen, de vier andere vrouwen liepen tot achter de camera’s die nu ook waren binnen gekomen, in totaal waren er vier mannen met camera’s. De 2de vrouw trok ook haar kleren uit zij had ophoud kousen aan maar ze had ook geen slip aan ze trok haar jurk over haar hoofd uit zij had grotere borsten en ze hingen al flink ze was dan ook een stuk ouder als de 1ste vrouw die was denk ik zo rond de 22 a 23 de 2de was zo rond de dertig.

De oudere vrouw zette de 1ste op het kussen en dook tussen haar benen, ze likte haar kut ze zoog de dikke schaamlippen haar mond in de 1ste vrouw genoot duidelijk de wipte met haar billen tegen de vrouw op. Nu kwamen ook de twee ander vrouwen erbij ze waren bijde al bloot en ze hadden allebei mooi borsten de een wat meer puntig en de ander wat meer rond maar ze waren allebei mooi stevig en zo’n beetje B of C cup.

Ze gingen aan de andere kant van het kussen staan en begonnen te zoenen, ze streelde elkaar de billen en borsten. Nu gin ook de deur waar de mannen in waren verdwenen weer open en er kwamen vier mannen uit ze waren bloot en gingen bij de dames staan. Ze waren duidelijk opgewonden want de vier lullen stonden al fier omhoog er was 1 man bij die een bivakmuts over zijn hoofd had, die wilde waarschijnlijk niet herkend worden. De oudere vrouw liet nu de ander los en draaide zich om naar een man, ze ging op haar knieen voor hem zitten en pakte zijn lul vast ze trok zijn huid naar achteren en de man vond het zichtbaar lekker, de vrouw trok hem dichterbij en nam zijn lul in haar mond, ze liet hem meteen voor de helft in haar mond verdwijnen.

De vrouw die net nog was gelikt lag nog steeds met haar bene wijd op het kussen en er stond nu een man bij ze duwde haar schaamlippen wijd en ik zag haar rose binnenkant die nat glinsterden in de lampen van de studio. De man had niet meer nodig en meteen stond hij tussen haar benen zijn lul die er zeker mocht wezen leide hij voor haar kut en met een soepele stoot drukte hij zijn lul in een keer helemaal in haar kut, de vrouw kreunde luid en al snel leg ze onder hem te kronkelen.

De twee andere vrouwen waren tegenover elkaar op de grond op hun knieen gaan zitten en zoende elkaar nog steeds maar nu waren twee mannen achter hun gaan zitten en bijna tegelijk duwde zij hun lullen bij de twee vrouwen naar binnen even lieten ze elkaars monden los om te kreunen maar al snel waren ze weer aan het zoenen de twee mannen begonnen te neuken en de meiden draaide met hun billen. Nu kwamen ook de andere mannen allemaal bloot naar binnen en even was er de director die wat riep en de meiden gingen met hun vieren naast elkaar liggen en de eerste vier gingen erop en begonnen te neuken en even was er een klap in de handen van de director en ze trokken hun lullen er weer uit nu waren er vier andere mannen die op de meiden gingen liggen meteen hun lul bij de meiden naar binnen drukte en begonnen te neuken, Zo ging het een tijd door tot ik zag dat de meiden alle vier toch wel een paar keer geweldig waren klaar gekomen, maar de mannen nog geen van alle, maar dat kwam door de afwisseling.

Nu werden ze in twee groepje van 2 vrouwen en 10 mannen gedeeld ook de camera’s gingen twee om twee bij een groepje. Ik was ondertussen ook best geil geworden en ik voelde mijn geil uit mijn kut lopen en ik wist ook dat mijn string ook door het draaien van mijn billen op de stoel nu wel tussen mijn schaamlippen zat en doorweekt was van mijn geil, ik keek nu ook naar de vier mannen die met mij op de tribune zaten ze hadden alle vier hun lul uit hun broek en stonden zich af te trekken nog nooit had ik zoiets gezien en ik werd er duidelijk nog geiler van.

Ze keken gespannen naar wat er in de studio gebeurde en dus kon ik ook wel wat stiekem mijn hand onder mijn rok laten glijden. Dus deed ik dat, ik liet mijn hand onder mijn rok glijden en ik voelde de gladde stof van mijn kousen en toen kwam ik bij mijn kutje, ik had zelden mijn kut zo nat gevoeld mijn kruis was helemaal doorweekt en kon geen druppel meer opnemen zodat mijn geil zo langs mijn dijen liep en tussen mijn billen in langs mijn anus liep, ik streek er met een vinger overheen en meteen trok er een schok door mijn lichaam, ik kwam bijna meteen klaar, maar dat gebeurde pas een paar seconde later toen ik mijn klit aanraakte ik voelde me trillen en meteen kwam ik klaar ik moest wel luid kreunen ik kon het niet tegen houden, ik schokte en trilde het leek wel een kwartier te duren ik was nooit zo hevig klaargekomen, de stoel waar ik op zat werd nat van mijn geil.

Ik opende mijn ogen weer, en voelde iemand kijken, ik keek opzij en zag hoe de vier mannen mij stonden aan te kijken en dat terwijl ze alle vier stevig aan hun lul stonden te trekken. Nu ze zagen dat ik keek geneerde ze zich nog niet 1 van de mannen kwam zelfs dichterbij en stond nu op een halve meter van me af zijn dikke paarse eikel glom van zijn voorvocht.

Even dacht ik eraan om zijn lul in mijn mond te nemen maar de gedachte dat de andere drie dat zouden zien weerhield me ervan. Ze hadden ook nog niks van me gezien want ik had mijn rok nog steeds omlaag en mijn hand eronder, zonder dat ik het wist had ik wel mezelf blijven strelen, de mannen konden wel zien dat ik ermee bezig was nu kwam ook een 2de man erbij staan en nu stonden ze vlak voor mijn gezicht twee mannen zich af te trekken en het wond me super op.

Het kon me eigenlijk niks meer schelen en ik trok mijn rok omhoog trok mijn string tussen mijn schaamlippen uit en trok hem uit ik sprijde mijn benen zodat de mannen mijn kut duidelijk konden zien, ze keken naar mijn kaal geschoren kut en zagen mijn kousen en jarretels. Nu kwamen ook de twee andere mannen erbij, ik sloeg nu op hol en ik pakte de lul van de man die het eerst bij me was komen staan en nam zijn lul in mijn mond ik proefde zijn zoute voorvocht en ik zoog er hard op ik pakte zijn ballen vast en trok aan zijn lul ik voelde hem schokken en net op tijd trok ik zijn lul uit mijn mond en zijn zaad spoot er meteen uit ik richte hem gelukkig niet op mezelf dus spatte zijn zaad op de grond, meteen was er de 2de man en ook hem nam ik in mijn mond en hij kreeg hetzelfde, ook hij kwam snel en ook zijn zaad spatte op de grond.

Ik werd nu stevig vastgepakte en ik werd op mijn knieen gedwongen en meteen voelde ik hoe er een lul in mijn kut werd gedrukt, ik wist niet of hij een condoom gebruikte dus snel liet ik me op mijn buik vallen en keek om, hij had geen condoom om gehad en ik zei dat hij dat wel moest doen. Ik kleed me snel uit, ik deed mijn rok uit en mijn shirt ik stond daar in mijn kousen jarretels en BH. Ze pakte nu allemaal een condoom en al snel had ik weer een lul in mijn kut en ik werd super geneukt de mannen wisselde elkaar af en er was er een die duidelijk dikker was en die me dan ook behoorlijk oprekte, heerlijk dat wel.

Ik kwam 5 keer klaar en toen spoten de vier mannen ook hun condoom vol. Ik kwam weer overeind en zag beneden in de studio de vier vrouwen nu onder het zaad zitten en er waren nog 8 mannen bij hun de andere mannen stonden iets naar achteren en stonden te trekken aan hun lullen sommige waren slap en konden niet meer maar enkele waren nog stijf.

Ik zag nu hoe er een man zijn zaad in het gezicht spoot van de vrouw en dit was waar ik zo op geilde in die films en ik voelde meteen mijn kut samen trekken en ik was opslag weer bloedgeil. De volgende man spoot zijn zaad in haar gezicht die nu helemaal vol zat met zaad van de mannen. De mannen die klaar waren gekomen gingen naar achter en hun plaats werd ingenomen door een man met een stijve lul.

Ik zag nu ook dat er maar twee vrouwen over waren de andere twee stonden zonder ook maar 1 zaadvlek naast de mannen soms deden ze iets helpen en zogen op een lul en maakte die weer hard voor de volgende zaadlozing , nu kreeg de andere vrouw een lading in haar gezicht ik had mijn hand weer onder mijn rok die ik omhoog had getrokken en ik stond daar in mijn blote kut in aanzicht van vier mannen me te vingeren ik voelde mijn tepels kei hard tegen de stof van mijn BH drukken ze waren zo hard dat ze zeer deden maar dat wond me nou ook weer op.

Éen van de mannen zag dat ik op het spuiten geilde en kwam achter me staan en drukte zijn inmiddels weer harde lul vanachter in mijn kut ik dacht er nu niet eens meer aan of hij een condoom gebruikte en hij schokte en trok zijn lul uit me kut en dwong me op mijn knieen en voor ik er erg in had spoot hij zijn zaad in mijn gezicht. Ik leek wel te exploderen zo geil als ik dit vond en ik gilde luid en toen proefde ik ook zijn zaad dat in mijn mond kwam ik kwam klaar nee ik explodeerde mijn kut brande en mijn geil was niet genoeg om het te blussen een 2de man was erbij komen staan en ook hij trok zich af voor mijn gezicht en ook hij spoot zijn zaad in mijn gezicht en in mijn haar en weer kwam ik klaar toen ik zijn zaad in mijn gezicht voelde en er kwam steeds meer in mijn mond.

Ik voelde nu hoe de man achter me me hard in mijn kut stond te neuken, het was de man met de dikste lul en ik genoot nu van zijn lul maar voor ik klaar kon komen trok hij zich terug ik zag nu pas dat ook hij geen condoom had gebruikt en hij kwam voor me staan hij trok mijn hoofd naar achteren en richte zijn lul op mijn gezicht en hij trok zich af. Ik liet mijn hand tussen mijn benen gaan mijn schaamlippen waren dik opgezet mijn klit leek wel een klein lulletje zo dik was ie, ik wreef erover en ik was super gevoelig en al snel voelde dat ik klaar ging komen ik kreunde luid mijn mond wijd open en toen zag ik de man aanspannen zijn eikel werd paarser als ie al was en zijn zaad spoot eruit zo recht in mijn open mond de 2de straal spate in mijn gezicht, ik proefde zijn zaad en ik kwam ook geweldig klaar.

De mannen waren nu uitgeteld net als ik trouwens, mijn kut leek schraal en mijn tepels deden zeer het zaad liep langs mijn gezicht. Het liep tussen mijn borsten en op mijn BH, ik was nooit zo bevredigd geweest ik was kompleet dol geneukt, ik lag dan ook flink uit te hijgen. De director stopte de opnames, en bedankte de vrouwen en mannen, de mannen gingen de deur weer door en de vrouwen gingen naar de ruimte waar ze uit waren gekomen.

De lichten gingen aan en we zagen nu een behoorlijke ravage overal lag zaad en geil ze hadden heel wat gemorst, de vier mannen naast me stonden op en liepen naar beneden ik zocht mijn string maar die was weg dus moest ik zonder weg, ik kwam beneden en de director wenkte me, hij zei dat hij me had horen gillen en had gezien hoe de vier mannen me hadden genomen en toen vroeg hij of ik niet in een van zijn films wilde spellen, en wel voor geld, ik was benieuwd hoeveel ik ervoor zou krijgen en hij bood me een mooi bedrag ik zij er over te willen nadenken, en zei later terug te komen voor de 2de opnamen van die dag, het was nu bijna 5 uur en de volgende opnamen zouden om 7 uur zijn, ik zei te gaan eten en dan terug te komen, ik werd uitgenodigd om met de vier vrouwen en de mensen van het productie bedrijf mee te eten.

Zo werd er eten besteld en ik was al gauw opgenomen in de groep ik voelde me rustig en het was vertrouwd, om half 7 riep de director me bij zich en vroeg of ik het wilde. Ik had er inderdaad over nagedacht en ik wilde het wel het leek me super geil om mee te spelen in een productie waar ik steeds zo geil van was geworden. DE TWEEDE OPNAMEN: Ik werd door de director geroepen en hij vertelde dat ik het middelpunt van de opnamen zou worden en de andere vrouwen me moesten assisteren, als de opnames zouden beginnen zouden we allemaal verschillende mannen moeten pijpen en wat later zouden we ze neuken we mochten zelf bepalen hoe we geneukt wilde worden, ook anaal, maar dat moesten we wel zelf aangeven.

Ik werd meegenomen en daar stonden vier vrouwen, het waren andere als die middag een viel me meteen op ze was een negerin met hele grote borsten de andere drie waren iets ouder ik denk zo rond de dertig maar met mooie lichamen. We werden meegenomen naar de kleedruimte daar lagen vijf stapeltje kleding, er werd ons allemaal een stapeltje gegeven.

Ik had een witte blouse en een zwart kort rokje en een rood lingerie setje een doorzichtige string en een doorzichtige BH ik trok het aan maar eigelijk had ik netzo goed niks aan kunnen doen want alles was gewoon zichtbaar, ik had ook een paar rode kousen met elastische boorden die zelf bleven zitten ik trok het aan en deed daar de blouse overheen en de rok deed ik ook aan, de randen van de kousen waren net niet te zien maar normaal zitten kon ik hier niet mee.

De negerin had dezelfde lingerie als ik maar dan wit, wat super geil afstak tegen haar donkere huid zij had daaroverheen een licht groene jurk die net zo kort was als mijn rok. De andere drie dames hadden alleen maar een zwarte string en een soort babydoll. Toen we aangekleed waren voor de opnamen werden we geroepen, we kwamen de studio binnen die nu anders was er stond nu een soort podium van 5 bij 5 meter met daarop een dun soort matras.

Ik en de negerin die Diana hete moesten erop gaan zitten met onze benen recht vooruit en de voeten bij elkaar, we kregen allebei een groot kussen waar we tegen aan konden gaan zitten we zaten recht tegenover elkaar. Ik keek geil naar Diana die op haar beurt weer geil naar mij keek we geilde elkaar op en ik drukte mijn billen omhoog en trok mijn string uit.

Diana deed het ook en ik zag haar donkere schaamlippen, ook zij had haar kut helemaal geschoren en ik zag hoe haar dikke schaamlippen open stonden en ik zag hoe rose haar binnen kant was en ik zag ook dat er geil uit haar kut liep. Ik keek even naar mijn vergeleken Diana kleine meisjes kutje de dunnen schaamlippen die nu wel opgezwollen waren en iets open stonden, waren niks met haar dikke schaamlippen, de binnenste lippen waren groot en kwamen ruim tussen de buitenste lippen uit ze trok ze nu open en de mooie rose binnen kant werd nog beter zichtbaar, ik vond haar kut geweldig mooi.

Donderdag 23st, Maart 6:17:35 Am

Updaten sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang een modern uitziende
Online

Beschrijving:

Wjs
24 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Es, Netherlands
Maleis(Gemiddeld), Telugu(Bekwaamheid), Spaans(Mooi zo)
Econoom, Notaris, Begeleider
ID: 6891592623
Vrienden: VictorXerri, ChrisX, bokkie1
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 154 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Sandy
Profiel bekijken: 7264
Telefoonnummer: +312936-784-41
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang gaat

Daten is tegenwoordig iets wat minder serieus wordt genomen dan vroeger.

cuba-brigadejosemarti.nl sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang slapen kan

Brepols Maxi Planning kalender 42 x 33 cm. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Seks sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang spieren bij

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang candy

Nadat u een quality time met ze hebt gehad, zult u altijd terugkomen voor meer. Desire Escort dames zijn sexy waar u altijd uw tijd mee wilt doorbrengen.

Beste sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang zou kunnen

Maar ik zal je een beetje sparen,je billen zijn toch al rood genoeg,dus ik zal die dikke reet van je insmeren dan verbrand je niet verder. Klik hier!

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang voor alle

Facial   Cumshot   Amateur   Hardcore.

Heeft klinieken sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang heeft seks

De echte Doetinchemse natuurliefhebber kijkt ongetwijfeld reikhalzend uit naar het weekend.

Geverifieerde sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang geweldige xxx

Alleen iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het om porno gaat. Vele mannen en vrouwen bekijken porno op het internet, zo ook ik.

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang compleet overzicht

Door in Chrome de plugin “Easy Auto Refresh” te installeren. Bepaalde websites worden continue aangepast, hoe je die aanpassingen automatisch herladen?

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang die hun handjob

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang biedt tips technieken

Hendriks heeft een achtergrond als hockeyster op hoofdklasseniveau. Vanuit de beroepsgroep wordt verzekerd dat dit geen gevolg is van de opdracht van FOX Sports aan Hendriks om zich sexy te kleden.

Het poolse sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang Grote Mooie

Eerst een pijp beurt en daarna de natte kut neuken. Meest bekeken gratis mollige meiden, sex filmpjes kijken.

Lite sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang porno Moeder

Dit geldt zowel voor zowel de man als de vrouw. Goede seks is heel belangrijk — of het nu om een relatie gaat of een one night stand.

Aantal van sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang Holland nummer Europese

Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang niets

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Vrouwen, hetero sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang porno pics hebben

Landgenoten… Even een vermakelijk rustpunt op deze omstreden site.

Erotische massage sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang zijn individueel verpakt

Lees verder.

Thaise sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang deze video

Tot en met 22 april wordt eens per maand die mogelijkheid geboden.

Spannende sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang beste

Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere partijen.

Rating sexverhaal gebruik mijn open kutje gangbang natuurlijke tieten

De grijze haren op haar kut houden de jongeman niet tegen om die oma kut flink te beffen en haar kontgaatje te rimmen.