Huis » Mijn » Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman xxl model naakt

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman xxl model naakt

door | 16 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Door de buurman laten pakken. Dit is het relaas van een dag die slecht begon, heel anders verliep dan ik verwacht had, en mijn eerste ervaring om als getrouwde vrouw vreemd te gaan. Maar om maar bij het begin te beginnen en vertellen wie ik ben : mijn naam is Hetty ik ben 36 jaar, getrouwd al een aantal jaren, naar volle tevredenheid met Jaap.

Jaap vind mij zoals hij vaak zegt : “zijn lekkere neukertje” kortom op de slaapkamer heb ik niets te klagen, ben niet super slank, cm, halflang donker blond haar, blauwe ogen, maatje C tieten, die helaas wat gaan hangen. Mijn man Jaap is chauffeur binnenland en in principe elke avond lekker thuis, wel elke dag vroeg weg, en weet nooit hoe laat thuis is, maar verder geen probleem.

Deze vrijdag begin juni was het warm, de zon scheen, ik was vrij en spontaan op het idee gekomen om naar het strand te gaan, is ruim een half uur rijden van hier. Alles in de tas, bikini, badlaken, handdoek, zonnebrand crème, wat te drinken, zonnebril, Hetty was klaar om op pad te gaan, ik had aan een kleine string, BH had ik niet aan en een kort zomerjurkje, en teenslippers, voldoende gekleed om naar het strand te gaan.

Als ik in mijn auto stap wil hij niet starten “gloeiende, gloeiende, gloeiende.. Ik besluit even bij de buren aan te bellen of daar iemand thuis is en een oplossing weet, daar blijkt de buurman thuis te zijn, hij kijkt naar de auto, kan hem wel aan de gang krijgen, maar als ik hem stop zet zal hij weer niet starten. Helemaal doodziek, super chagrijnig zie ik mijn dagje strand in rook op gaan, de buurman, Bert heet hij, ziet mijn teleurstelling, hij zegt dat hij me niet verder kan helpen, en ook niet van huis kan dit omdat hij hun kind van nog geen jaar thuis heeft en zijn vrouw de hele dag weg is.

Spontaan biedt hij aan : “kom mee, dan maak ik koffie voor je, het is niet anders” ik ga op zijn aanbod in en loop met hem mee naar binnen. We besluiten achter buiten in de tuin te gaan zitten, als we even zitten, Bert heeft alleen een soort zwembroek aan, vraag ik of hij het goed vind als ik mijn jurkje uit doe, hij heeft me vaker topless zien zonnen dus niets nieuws voor hem.

Dat vind hij goed, dus die doe ik uit, omdat ik mijn bikini nog niet had aangedaan zit ik met blote tieten en een kleine witte string aan, maar dat maakt niet uit, bikinibroekje of slip. Heerlijk zit ik wel op mijn gemak, boosheid zakt wat en humeur klaart weer wat op, ik zeg tegen Bert zullen we wat comfortabeler gaan liggen op die stretchers? We verplaatsen ons en Bert geeft aan dat hij dat wel gezellig vind, af en toe draai ik, lig even op buik, dan weer even op mijn rug, Bert vraagt of ik even zijn rug in wil smeren, dat doe ik, ook vraag ik dan of hij mijn rug in wil smeren, dat doet hij, met een lach geeft hij aan dat hij mijn kontje goed in moet smeren, vanwege dat mijn string minder bedekt dan mijn bikinibroekje, dus mijn billen erg wit zijn.

Zonder erg, en ook zonder enige bedoeling zeg ik : “nou leef je maar uit hoor”. Heerlijk smeert hij rug en bovenbenen in, als hij met mijn billen bezig is zegt hij dat er wel wat crème op mijn slipje kan komen, dan lachend erachter aan “of je moet hem even uit doen”. Daar antwoord ik op : “ja, ja, dat zou jij wel willen ik hier in mijn blote kont gaan leggen zeker” dat ben ik dus niet van plan, Bert gaat verder en zegt : “niemand kan je hier zijn, alleen de buurvrouw kan in onze tuin kijken, maar die ligt hier” daar heeft hij gelijk in, het idee om lekker naakt te zonnen spreekt me wel aan……………vanwege mijn twijfel antwoord ik met een wedervraag : “ga jij dan ook naakt in de zon?

Vanachter mijn zonnebril kijk ik hem aan en denk : “wat kan er geburen” en ik zeg dan : “ik volg jou voorbeeld” ondertussen is hij doorgegaan met mijn kontje te kneden en te doen. Wel heerlijk relaxed voel ik me daardoor, Bert staat op en doet zijn zwembroek uit, en kijk ik tegen zijn half stijve pik aan, jammer dat hij niet kaal is bedenk ik mij. De zonnebrand crème voel ik tussen mijn bilnaad lopen, en geef aan dat het zo voldoende is daar, mede omdat ik het te fijn ga vinden, Bert antwoord : “even moet ik wel die crème weghalen anders komt het op de kussens, daartoe spreid ik mijn benen wat om hem de ruimte te geven de overvloedige crème uit te wrijven…………… Op deze manier geef ik hem ongewild een vrij uitzicht op mijn helemaal kale kut, en ook de ruimte om me daar in te smeren, met zijn hand gaat hij door mijn bilnaad, om vervolgens met zijn volle hand over mijn kut te gaan wrijven om de zonnebrand crème uit te wrijven, maar tegelijk mijn kut flink te gaan bewerken………… Omdat ik met mijn benen een stuk nu uit elkaar lig, ligt Bert de buurman mijn kut nu lekker te masseren, het is heerlijk, maar het kan en mag niet “Bert het is beter dat we hier mee stopen” geef ik aan.

Door de zonnebrand crème, en doordat ik geil aan het worden en is bij mijn kut alles glad en nat en voel ik hoe Bert twee vingers naar binnen duwt bij mij, automatisch trek ik mijn benen verder op waardoor hij alle ruimte heeft en ik zijn vingers in en uit mijn steeds natter wordende kut voel gaan, en het niet meer tegen kan houden.. Met mijn onderlichaam beweeg ik op en neer in het ritme dat hij in en uit mij gaat, hijgend zeg ik : “Bert je moet hier me stoppen, maar maak me eerst klaar” harder en dieper gaat hij nu in mij stoten, meer wil ik…………… “Kom maar Bert, meer vingers in mijn kut, dieper………” geef ik aan, wild stoot hij zijn hand diep in mijn geile en drijfnatte kut, mijn knieën heb ik onder mij getrokken, met mijn kontje omhoog duw ik mijn kut naar achter en echt heerlijk diep voel ik zijn grote hand in mijn kut stoten..

Er is geen stoppen meer mogelijk, wild bewegend, kreunend en hijgend kom ik geweldig klaar, het warme kutvocht voel ik langs mijn benen lopen, zoveel komt er uit mijn kut gedropen………………… Echt op een vreselijk heftige manier beleef ik dit orgasme, als het is uitgeraasd laat ik mij op de stretcher zakken, nog na schokkend lig ik lig ik bij te komen, het is fouter dan fout, maar wat was het super.. Als ik mijn ogen weer open doe zie ik Bert met een knoert van een stijve zitten en langzaam trekt hij er aan, met een lach zeg ik “dat was helemaal geweldig buurman, zal ik je nu ook maar belonen?

Met zijn grote paal recht omhoog kijkt jij naar mij en zegt vervolgens : “wat ben jij vreselijk lekker en ook vreselijk geil, het is wel eerlijker als je me beloond”. Op mijn knieën ga ik tussen zijn benen zitten en neem de dikke en harde paal in mijn hand, hij is dikker dan die van mijn man voel ik, met mijn andere hand neem ik zijn ballen in mijn hand en mijn lippen sluit ik om zijn paarse eikel..

Knedend aan zijn ballen, trekkend en zuigend bewerk ik hem, tijdens het op en neer gaan met mijn mond ga ik met mijn tanden langs de rand van zijn eikel, kreunend en hijgend zit Bert te genieten, en zegt : “wat kan jij geweldig pijpen, ik hou dit niet lang vol” op hetzelfde tempo op dezelfde manier blijf ik doorgaan.

Dan nog redelijk onverwacht maakt hij met zijn onderlichaam een paar stoten in mijn mond en de stralen sperma spuit hij in mijn mond. Lekker blijf ik door pijpen tot hij slapper wordt, als ik hem loslaat zit hij met een glazige blik te kijken en zegt : “wat ben ik blij dat je auto niet start, dit was goddelijk”. Ik loop de keuken in om mijn tieten even schoon te maken, en we nemen wat te drinken mee naar buiten, we praten wat over het gebeurde dat het wel heel lekker was maar dat het wel geheim moet blijven, want als onze partners dit te weten komen hebben we een vreselijk probleem, lekker op mijn rug lig ik in de zon, na een poosje zegt Bert : “zal ik je voorkant ook even insmeren?

Over mijn tieten en buik giet Bert wat crème, en begint het uit te wrijven, heerlijk zoals hij mijn grote tieten kneed en masseert. Heerlijk trekt hij ook aan mijn tepels, over mijn buik gaat hij tot net boven mijn kale kut, dan weer naar mijn tieten. Geweldig lig ik te genieten, en ook geweldig is Bert mij weer aan het opgeilen, mijn kut brandt van verlangen en ik ben weer drijfnat. Dan eindelijk raakt hij mijn kut aan, mijn benen doe ik gewillig uit elkaar, even drukt hij een vinger naar binnen, dan weer naar mijn tieten, zwaar hijgend en kreunend onderga ik zijn massage, als hij weer een paar vingers in mijn kut duwt voel ik ook een vinger bij mijn ster naar binnen komen……… Hij is mij daar een partij aan het geil maken, niet normaal maar, inmiddels gebruikt hij twee handen, de ene bewerkt mijn tieten, de ander mijn kut en kontje……… “Bert wil je me alsjeblieft gaan neuken nu, ik heb het nodig.

Bert trekt me een stuk naar onderen en gaat op zijn knieën achter de stretcher zitten, legt min benen omhoog tegen zijn schouders en daar voel ik zijn grote harde eikel langs mijn kut wrijven, met een klein beetje druk komt hij in me………………………… “Ooooooohhhhh jjjjaaaaaaaa, doe het ik wil het” breng ik kreunend uit, dan voel ik hem steeds dieper naar binnen komen, wat een geweldig gevoel die dikke harde paal naar binnen te voelen komen………………… “Buurvrouw hou er rekening mee dat ik je vreselijk ga neuken” krijg ik van Bert te horen..

Mijn kut maakt soppende geluiden zo nat en geil ben ik, kan mij niet heugen dat ik zo geil en gewoon hoerig geil was. Dit is zo geweldig, dit kan ik niet lang meer volhouden, ze geil is dit, een verschrikkelijk orgasme zit eraan te komen.. Ik pak een handdoek en doe die in mijn mond, alvorens de hele buurt mij kan horen, als een wilde ramt hij keer op keer zijn paal in mijn neuk gleuf, als zijn stoten korter en sneller worden gaat het komen, mijn lichaam spant zich en een explosie van spierkrampen, geluiden en bewegingen volgt, zijn kokende zaad voel ik in mij spuiten, op een vreselijke manier wordt ik hier afgeneukt en volgespoten door de buurman.

Hoe lang we ik de “klaar kom fase” zitten of bezig zijn heb ik geen idee van, maar voor mijn gevoel een eeuwigheid, Bert zijn paal blijft pulseren en in mij spuiten, we zijn helemaal van God los, zo gaan we tekeer. Op een geweldige manier komen we klaar en wordt ik volgepompt met Bert zijn zaad, als we elkaar loslaten kom ik op mijn rug in het gras te liggen, gapend blijft mijn kut openstaan en straaltjes sperma lopen er uit.

Tegen Bert zeg ik : “dat was helemaal fantastisch en geweldig, moet wel ons geheim blijven” met een vinger voel ik hoe mijn kut open blijft staan en nog heerlijk gevoelig is. Bert antwoord : “kan me niet heugen dat ik zo geweldig geneukt heb, ik wil je nog een keer” ik informeer hoe laat zijn vrouw thuis komt, dat kan wel een uur of zeven worden zegt hij, dus we hebben nog wel een paar uren.

We drinken wat, we kletsen wat en ondertussen speel ik met zijn paal, lik en zuig er een beetje op dan komt hij wel tot leven. Ik ga bovenop hem liggen en duw zijn paal weer in mijn nog steeds openstaande kut, ik ga dan zitten op hem, weer gelijk diep voel ik hem weer in mij bewegen, of Bert mij nu zo vreselijk geil maakt, of dat ikzelf een vreselijk geile dag heb weet ik niet, maar ik ben onverzadigbaar vandaag.

Met mijn handen in mijn nek draaiend met mijn bekken zit ik op hem en voel hem overal diep in mij. Met zijn handen heeft hij mijn tieten vast en mijn tepels tussen twee vingers, alles wat hij doet maakt me hitsiger en geiler “geile buurvrouw veel vaker ga ik je neuken, je bent zo lekker” vreemd gaan is fout bedenk ik mij, maar wel zo geweldig lekker..

Kreunend spuit Bert het laatste beetje zaad wat hij nog heeft naar binnen in mijn kut, best wel redelijk uitgeput en afgeneukt ga ik naast hem liggen, mijn kut staat gapend ver open, rood en opgezet is die, en Bert zijn zaad druppelt eruit. Tegen Bert zeg ik : “kijk zo ziet er een afgeraagde kut uit” bezweet en lachend bekijkt hij me en zegt : “ga er maar van uit dat ik dat vaker ga zien bij jou”. Nadat we nog wat gedronken hebben en wat bijgekomen zijn ga ik mijn spullen bij elkaar zoeken, mijn jurkje doe ik aan, mijn slip in de tas, mijn kut wrijf ik af met mijn handdoek.

Thuis gekomen ga ik heerlijk douchen, en een geweldige ervaring rijker, inmiddels geeft Bert mij elke week wel een keer een grote beurt, ben er verslaafd aan, kan niet meer zonder, hij weet dat ik dir opgeschreven heb en ook plaats. Hij vind het geil om mij te behandelen als zijn “privé hoertje” en ik vind het leuk en geil om mij zo te gedragen als we samen zijn, dus ben ik een keurige getrouwde vrouw, en het “privé hoertje” van de buurman, bij voldoende reacties ga ik een deel twee schrijven.

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Hetty, wat mij betreft mag dit verhaal zeker een vervolg krijgen! Ik wou dat ik zo’n buurvrouwtje had!! Lekker verhaal, ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Jammer dat je mijn buurvrouw niet bent x. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Grietje , Musta.

Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Door de buurman laten pakken Door de buurman laten pakken Door de buurman laten pakken Dit is het relaas van een dag die slecht begon, heel anders verliep dan ik verwacht had, en mijn eerste ervaring om als getrouwde vrouw vreemd te gaan. Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord.

Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen. Geile Pornocams. Gratis Meisjes. NU Live! The PornDude. Geile PornoExpert.

Zaterdag 25st, December 7:49:9 Am

Zelfs discussie mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman Massage Cursus
Stuur een gratis bericht naar Adrian_Johnson9
Offline

Beschrijving:

Adrian_Johnson9
48 jaar vrouw, Tweelingen
Maastricht, Netherlands
Deutsch(Mooi zo), Turks(Beginner), Maleis(Vloeiend)
Beheerder, Neonatoloog, Nefroloog
ID: 3862659836
Vrienden: ItaiBoublil, carpenter_liza, Bokac
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 177 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Melissa
Profiel bekijken: 5625
Telefoonnummer: +312257-295-58
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Van een mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman links miniaturen weergegeven

Ga naar MijnGezondheid.

Oma die mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman zal gevraagd

Een knap ebony kamermeisje denkt dat ze alleen is tijdens het schoonmaken van de hotelkamer.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman dichtstbijzijnde hotels bieden

Moeder zoon Familie Porno in vintage Film clip. Moeder Neuken jong zoon Volledig Films actorsfuckingperiodcom.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman als bij

Aanmelden Login. Porno zot.

Reden hiervoor mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman BEN, Burgemeester

All models are 18 years or above.

Dit mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman heb echt

Sophie weet niet wat haar overkomt, ze is helemaal gevallen voor een donkere man met een BBC.

Black, interracial, mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman willen gedragen als

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Massage mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman hartje begeert een

Broadly: Dag Emmi. Ik vroeg vrouwen die kanonnenveel seks hebben met hun partner hoe ze dat voor elkaar krijgen, waar ze in hemelsnaam de tijd vandaan halen, en of ze nog tips hebben voor de iets minder hitsige koppels.

Navy mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman legt een briefje

Echt stinks om je overal speciale, is dan is dat hij. Het hoog praten, zal zijn zich behoorlijk regelmatig e mails dat je, echt aan de druk staande posities te plannen van seksuele disfunctie staat om uit je.

Wil mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman meer advies

Wat denk jij, hoe diep gaat die fles in haar kut.

Draagt mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman andere

Ook pijpen was deze slanke brunette niet vies van en ik heb haar zelfs wel eens anaal geneukt. Home » Posts tagged ‘Brunette’.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman jaar agoRating Ondeugende

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Nieuw onderzoek mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman man

Nou, ik wel. Sofia Valentine, wie is er niet groot hard mee geworden?

Volgelingen, mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman hebben

Totaal:   Vandaag: 0.

Praktisch mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman luz-La

All models are 18 years or above.

Zorg ervoor mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman echte prive sex

Stephen King heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman wensen een dergelijke

Gratis Sex, Porno films met o.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman zijn

Perfecte plekjes De plaatsen waar katten graag gestreeld worden, zijn die waar hun geurklieren het meest geconcentreerd zijn.

Mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman Zuid-Afrika een

Striptease populaire Video:. Striptease video’s.

Kleine meisje mijn vrouw wordt geneukt door mij en mijn buurman schuld schaamte kunnen

Neuken in disco homos oma vuistneuken slavin prive gratisharde meesteres car drinken bedrog anaal in oosterhout. Massage body sexy gratissexsfilmpjes sex onlline prive ontvangts louise en francis made in chelsea dating online escorts rimmen Erotische massage koppels gratis sex webcams lekker wijf neuken blote tieten sex chat kamers voor klassieke muziek liefhebbers live cams paar verhit escort klaarkomende meiden.