Huis » Kutje » Zij likt haar vieze kutje video verzet naakt uitkleden verlegen jong meisje

Zij likt haar vieze kutje video verzet naakt uitkleden verlegen jong meisje

door | 4 november 2020

Als jongeman was ik best een graag geziene gast: grote vriendengroep en elk weekend feesten. Totdat er thuis wat gedoe kwam en pa en ma de sponsoring van mijn uitbundige stappartijen noodgedwongen moesten staken. Inderdaad ik mocht zelf gaan werken om mijn geld te verdienen, naast de studie die ik al deed. Aangezien ik opgegroeid ben in een horecagezin Pa had een restaurant waar ik af en toe eens mee hielp was ik niet vies van aanpakken, maar ik vond wel dat werken en plezier maken een beetje gecombineerd moesten worden.

Toen ik de eigenaar van de discotheek, waar ik altijd kwam, vroeg of hij een baantje voor me had, lachte hij in eerste instantie hartelijk. Na mijn uitleg over mijn herkomst en mijn gedrevenheid besloot hij toch mij een kans te geven. De discotheek was druk bezocht, vooral door jongeren, wat inhield dat de sluitingstijd erg vroeg was. Prima te combineren met mijn studie en uitstekend om nog wat nachtrust te krijgen in het weekend, ware het niet dat….

Na een paar weken inwerken kreeg ik een bar toegewezen dichtbij de dansvloer, waar ook Marion werkte. Ten tijde van dit verhaal was ik net Marion was het type waar de huidige jeugd MILF tegen zou zeggen en ik dacht er destijds net zo over. Marion, donkerblond kort haar, strak figuur en een kont waar menig meid van 20 jaloers op zou zijn, was gescheiden en had een zoontje, die in het weekend bij vader verbleef, waardoor zij, in het weekend, wat kon bijverdienen achter de bar.

Marion was best wel een flirt : iedere jongeman bejegende ze uiterst vriendelijk en op de minder drukke momenten knoopte ze met Jan en alleman een gesprek aan, om de tijd, zo aangenaam mogelijk door te brengen, tijdens het werk. Telkens als zij voorover boog om met iemand te praten nodig vanwege de harde muziek kreeg ik een moment om schaamteloos haar kont te kunnen bekijken.

Een prachtexemplaar en voller, doch strakker dan de kontjes van mijn vrouwelijke leeftijdsgenoten. Eigenlijk geilde ik ontzettend op haar en dit werd nog meer geprikkeld doordat ze af en toe aan me zat, als we elkaar passeerden achter de smalle bar. Tijdens mijn eerste jaar als werknemer in de discotheek werd ons tijdens een werkoverleg medegedeeld dat de eigenaar het een goed idee leek een keer een beachparty te organiseren.

Tijdens het uitwisselen van ideeën werd al snel geopperd om zand de discotheek in te kruien, de wanden te versieren en tevens werd er geopperd om een speciale cocktailkaart samen te stellen. Als dresscode zou gelden beachwear: vrouwelijk barpersoneel zou gekleed gaan in bikini en de heren in zwemshorts. De gasten mochten zelf bepalen wat ze wilden dragen, als het maar te maken had met het strand.

Om de party succesvol te maken besloot de eigenaar dat het feest reeds om 19 uur van start zou gaan i. Op de avond van het feest liep ik verheugd naar mijn werk in de discotheek: vanavond is de beachparty, speelde er door mijn hoofd en dat betekent: mooie meiden in niet te veel kleding die, als ze dronken zijn, losbandig worden in de tijd dat dit verhaal speelt mocht er in elke horecagelegenheid nog gerookt worden en was drank voor iedereen vrij toegankelijk; tevens werd er niet zo nauw gekeken naar de leeftijd van de gasten.

Als ik iets te vroeg onze bar sta bij te vullen, in mijn zwemshort, komt Marion de discotheek ingelopen in bikini, om mij achter de bar te vergezellen. Ik kijk met open mond als zij onder het buffet doorkruipt. Wat een verschijning, denk ik bij mezelf. Ze is met kleren aan al leuk om te zien, hoewel dit moeilijk te beoordelen is als je iemand alleen maar kent in een overhemd van de discotheek en een jeans broek, maar in bikini is ze adembenemend mooi: mooi gevormde benen, wulpse kont die niet te smal en niet te dik is maar echt perfect, een platte buik met daarboven een stel tieten om in te verdrinken.

Ze loopt naar me toe en duwt met haar wijsvinger mijn onderkaak tegen mijn bovenkaak aan. Marion lacht om mijn flauwe grap en gaat aan het werk. We plagen elkaar wel vaker zoals dit gebruikelijk is onder personeel in de horeca. Als we de onderste koelkasten bijvullen bukt Marion diep voorover en gunt mij een lange blik op haar strakke kont.

Ik stop dan ook direct met waar ik mee bezig ben en staar ongegeneerd naar haar achterste. Als de eerste gasten binnen komen worden al mijn gebeden verhoort: bij elke bestelling van een mooie jonge dame doe ik net alsof ik het niet versta, wijs naar mijn oor om dit te gebaren en buk iets verder voorover, waarop de dame in kwestie dit meestal ook doet, zodat ik heel veel tieten , van heel dichtbij mag beoordelen.

De heren die bestellen, doen bij Marion uiteraard hetzelfde en Marion is een beetje naïef, want ze heeft het niet door volgens mij. Er is een groep jongens die zo graag naar de kont van Marion wil staren dat ze zich telkens opsplitsen, waarop een deel van de groep aan de ene kant van de bar bij Marion bestelt en de andere groep aan de andere kant van de bar: ook zij voeren het kunstje uit van slecht horen waarop Marion telkens ver over de bar moet reiken, waarbij de ene groep haar borsten bekijkt en de andere groep, die aan de andere kant van de bar heeft plaats genomen, haar kontje goed in het vizier heeft.

Als de drank er goed inzit bij de gasten, nemen de bestellingen af en krijgt het barpersoneel weer iets meer ruimte om het zelf ook gezellig te maken. Als ik met Marion een vluchtig gesprekje heb wijs ik haar op hetgeen de jongens doen van de bestellingen aan 2 kanten van de bar en concludeer dat ze het inderdaad niet door had. Ik ben uiteraard altijd in voor een geintje en stem in met het plan dat Marion met me bespreekt.

Zodra de groep komt bestellen treed Marions plan in werking: ik leun ik met mijn rug richting bar in de hoek tussen de overgang van de lange naar de korte kant tegen het buffet en steek een sigaret aan. Aangezien de heren aan de korte kant bestellen, moet Marion nu bijna tegen me aan komen staan, tussen mijn benen in om de bestelling aan te kunnen nemen.

Als ze dit doet houd ik een handdoekje over haar billen heen en lach vrolijk richting de andere kant van de bar ten teken dat we de mannen door hebben: uiteraard til ik het doekje af en toe op als een volleerd stierenvechter om de jongens toch te plezieren, maar dat weet Marion niet. Als Marion de bestelling komt afleveren doe ik echter, in tegenstelling tot het plan van Marion, iets heel anders: ik streel haar voorzichtig over haar billen.

Marion had duidelijk gezegd dat ik dit niet mocht, maar dat ik met enkele centimeters lucht tussen mijn hand en haar kont, net moest doen alsof, maar mijn versie leek mij achteraf natuurgetrouwer en daarbij zal ik de kans wellicht nooit meer krijgen. De mannen aan de andere kant van de bar worden gek van jaloezie als ze mij dit zien doen.

Die volgende keer duurde nog geen 5 minuten, maar nu aan de andere kant van de bar. Ik ga weer in positie staan en Marion neemt plaats tussen mijn benen, alleen nu iets dichterbij: ze duwt de zijkant van haar billen tegen mijn kruis aan, waarop ik helemaal de handdoekroutine vergeet. Als ze terugkomt met de bestelling doet ze hetzelfde, met die toevoeging dat ze haar heupen beweegt om mij maximaal te plagen.

Als ik een contante bestelling aanneem en wisselgeld wil nemen uit de lade, komt Marion achter me staan om zogenaamd ook iets uit de lade te pakken, en drukt daarbij haar lichaam tegen me aan waardoor ik de warmte van haar buik en borsten tegen mijn rug aan voel. Marion lacht slechts en loopt naar roepende klanten. De plagerijtjes gaan gewoon door en mijn stijve gaat niet meer weg die avond: gelukkig droeg ik in die tijd strakke slips en was mijn stijve daardoor niet zichtbaar onder de zwemshort anders had ik behoorlijk voor lul gelopen.

Als de avond voorbij is poetsen wij de bar zoals gebruikelijk en nemen met al het personeel een drankje op een gezellig feest. Ik kon natuurlijk niet samen met jou naar buiten lopen, maar je hebt wat van me te goed, tenminste als je dat wilt? Aangezien we niet ver van elkaar af wonen zeg ik ja en lopen we samen naar haar huisje. Daar aangekomen drinken we een aantal biertjes en verontschuldigd Marion zich voor het feit dat ze me heeft lopen opgeilen.

Marion komt nu bovenop me zitten en trek mijn shirt over mijn hoofd uit en begint me te kussen in mijn nek, kust mijn gezicht, sabbelt aan mijn oorlelletjes en komt langzaam met haar mond richting de mijne om met me te zoenen zoals ik tot dat moment nog nooit beleefd had: hartstochtelijk, met passie, maar vooral vochtig en geil. Dan laat ze zich langzaam van me afglijden, neemt op haar knieën voor mij plaats en ritst mijn broek los.

Deze verdwijnt samen met mijn onderbroek over mijn benen en kuiten, tot op mijn enkels. Ze neemt mijn stijve pik in haar mond en kreunt lichtjes als haar mond mijn pik omsluit ten teken dat het haar smaakt. Ik krijg daarna een pijpbeurt die ik inderdaad, tot dat moment, nog nooit heb mogen ervaren: ze likt mijn eikel, neemt hem in haar mond, likt mijn ballen, zuigt aan de schacht van mijn pik en gebruikt beide handen als ze me klaar melkt met mijn eikel in haar mond.

Als ik aankondig dat ik klaarkom, haalt ze mijn pik niet uit haar mond, maar zuigt er juist op om mijn zaad niet te verspillen en zo kom ik voor de eerste keer in mijn leven klaar in de mond van een vrouw. Als ik weer terug op aarde land uit mijn orgasme, trekt Marion mijn schoenen uit en de broek van over mijn enkels, zodat ik helemaal naakt ben.

Ik ga op bed zitten en zij komt tussen mijn benen staan zodat ik haar kan uitkleden, wat ik enigszins bibberend doe. Ze duwt me achterover en klimt met haar benen aan weerszijden van mijn benen op me. Ze buigt voorover zodat haar borsten boven mijn gezicht komen te hangen. Na enkele minuten word ik reeds ongeduldig en wil ik een tepel in mijn mond nemen om erop te zuigen, waarop Marion haar borst meteen terug trekt.

Op mijn tepels zuigen komt straks pas, okay? Ik doe als gezegd en Marion geniet want ik hoor haar zachtjes kreunen. Zo ben ik even bezig als ik in mijn onderlichaam weer bloed ontwaar en een half harde pik ontwaar. Als ik aan haar tepels zuig doe ik dit in eerste instantie zachtjes, maar al snel ga ik over op hard zuigen en af en toe plagerig erin bijten: Marion kreunt, dus het is goed denk ik en ga zo lang door totdat Marion bovenop me komt liggen om met me te zoenen.

Ook hierin neemt zij het initiatief: ze kust heel zachtjes en likt eerst aan mijn lippen en tong, om daarna pas met me te tongzoenen. Ik wordt gek van geilheid en zou haar het liefste op haar rug gooien om haar keihard te neuken, maar ik weet me te beheersen en volg haar aanwijzingen. Als Marion stopt met zoenen kust ze haar weg richting mijn oorlel en likt er zachtjes aan en zodra ze haar tong erin duwt staat mijn pik snaarstrak.

In plaats van te gaan liggen kruipt Marion verder met haar onderlichaam naar boven, zodat ze met haar kutje boven mijn gezicht komt te hangen: een kutje dat bovendien helemaal kaal is in tegenstelling tot mijn leeftijdsgenootjes, die destijds meestal, een streepje lieten staan. Voor het eerst zit er een vrouw op mijn gezicht en ik adem langzaam haar geur in en bedenk me dat dit mijn favoriete geur in de wereld wordt voor de rest van mijn leven.

Als zij zo zit kan ik het niet nalaten er botweg aan te snuiven, wat ik dan ook ongegeneerd doe. Als ik op haar kutlipjes zuig, wordt ze vochtiger en kreunt ze. Daarna vraagt ze me om heel zachtjes op haar klitje te zuigen, waarna ik deze ook mag likken: eerst zacht en dan hard. Terwijl ik haar klit lik, beweegt Marion af en toe met haar onderlichaam, om duidelijk te maken waar ik moet likken en als ik de juiste plek te pakken heb, blijft ze stokstijf zitten en lik ik als een razende haar klitje.

Als ze klaarkomt gilt ze het niet alleen uit, er komt ook echt vocht uit haar kutje gelopen, dat ik in eerste instantie voorzichtig proef. De smaak is echter beter dan de beste drank, die ik ooit gehad heb, bedenk ik me, en ik lik alles van haar kutje af en slik het door. Marion laat me begaan, oordeelt niet, maar kreunt lichtjes. Terwijl ze op me ligt dirigeert ze haar kletsnatte kutje boven mijn strakke piemel en laat zich er zachtjes overheen glijden, terwijl ze mij in mijn oor fluistert dat ik moet aangeven wanneer ik kom, want het mag niet in haar condooms waren in die tijd niet nodig vond iedereen, want aids was nog niet uitgevonden.

Terwijl ik haar tepels vastneem tussen mijn duim en wijsvinger en er zachtjes in knijp, begint Marion mijn pik in en uit haar te bewegen door haar onderlichaam op en neer te bewegen. Dit doet ze niet lang, want al snel laat ze zich vol op mijn pik zakken en maakt draaiende bewegingen met haar heupen: ik word gek van genot en zij ook, want in slecht een paar minuutjes komt ze wederom klaar.

Aangezien ik reeds een orgasme heb gehad, laat de mijne iets langer op zich wachten en zoals beloofd kondig ik mijn orgasme aan. Marion wipt meteen van me af en gaat op mijn benen zitten om mij met een hand heel losjes af te trekken, waardoor mijn orgasme langer duurt dan noodzakelijk. Schokkend met mijn onderlichaam, grom ik dat ik kom en als mijn zaad mijn pik verlaat, tril ik over mijn hele lichaam van genot.

Doorzichtig sperma valt op mijn buik als Marion mij helemaal leeg melkt. Als ik uitgespoten ben bukt ze voorover om het van mijn buik af te likken en slikt ze het door. Als alles opgelikt is komt ze met haar hoofd richting het mijne om me kussen. Ik wend mijn hoofd af om haar niet te hoeven kussen vanwege de, ongetwijfeld aanwezige spermasmaak, in haar mond, maar hier neemt ze geen genoegen mee: ze neemt mijn hoofd tussen haar handen en kust me zo lang op mijn mond, totdat ik me overgeef aan haar gekus: als mijn tong de hare raakt proef ik inderdaad mijn eigen geil en valt de smaak best wel mee.

Ik word wakker, het is zaterdag en ik ben overdag vrij. Zodra ik mijn ogen open kijk in de mooie blauwe ogen van Marion. Marion kruipt tegen me aan en als ik haar zachte, warme lichaam tegen me aan voel krijg ik direct een stijve. Haar hand speelt met mijn borsthaar en het haar op mijn schaamstreek. Op de badkamer gebaart ze me in het kleine zitbad te gaan staan en neemt een haartrimmer. Ze trimt mijn borsthaar en schaamhaar tot een millimeter of 4 a 5, schat ik.

Dan pakt ze een tube en smeert mijn pik en ballen in, met wat ontharingscrème blijkt te zijn: het brand als de ziekte, wat vermoedelijk ook de reden is dat dit spul tegenwoordig niet meer te krijgen is. Na exact een minuut neemt ze de douchekop en richt de straal op mijn kruis en wrijft met haar hand de crème eraf: het branden is meteen weg en mijn haar ook: zo kaal als een biljartbal zijn mijn pik en ballen nu.

In plaats van te antwoorden pakt ze me bij mijn middel en draait me om.

Zaterdag 6st, December 6:22:50 Pm

Zij likt haar vieze kutje deze massagesalon
Stuur een gratis bericht naar Jacqueline97
Online

Beschrijving:

Jacqueline97
41 jaar vrouw, Waterdrager
Zandvoort, Netherlands
Hindi(Geavanceerd), Telugu(Mooi zo)
Agronoom, Endocrinoloog
ID: 1444152617
Vrienden: camarochic65, Next2Eden
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 171 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Shirley
Profiel bekijken: 9794
Telefoonnummer: +312867-543-32
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Onze zij likt haar vieze kutje oude

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Een hulp zij likt haar vieze kutje vrije

Voor mij zijn ze nog steeds de ” standaard “. Ik hou van Hooters originele gepaneerde bot in chicken wings.

Werkt vooral zij likt haar vieze kutje volgende Plentifun artikel

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Zij likt haar vieze kutje lijst toont heetste

Vaak komt de zin in seks vanzelf terug als de spanningen in uw leven minder worden. Het is heel normaal dat er perioden zijn waarin u minder zin heeft in seks.

Zij likt haar vieze kutje zei: Hey, weet

Actrice Tilda Swinton vertelt in de media openhartig over haar open relatie met echtgenoot John Byrne, met wie ze een tweeling heeft. Hoewel de twee acteurs het nooit bevestigd hebben, zouden Megan Fox en Brian Austin Green er een open relatie op nahouden.

Zij likt haar vieze kutje kan een afgelegen

Doe de vibrator test.

Waarschijnlijk zij likt haar vieze kutje velen van jullie

Gratis Sex, Porno films met o.

Zij likt haar vieze kutje van

Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Ik hou van sex.

Richten zij likt haar vieze kutje naar onze

We hebben soms een vreemd leven, mijn vrouw en ik, als ik thuis ben moet ik haar meteen naar schiphol brengen, ze is stewardess en moet er op tijd zijn. Ik kom net van mijn werk uit het buitenland en spring snel de auto in om op tijd thuis te zijn.

Heetste zij likt haar vieze kutje Website

Tiener xxxnx babe tiny petite Hardcore creampie vietnam amateur tieners Geslacht blowjob Anaal teenie zuigen.

Een zij likt haar vieze kutje erotische

Deze video werd ons opgestuurd via het instuurformulier en te zien is hoe de lekkere jarige brunette uit de realityshow snoeihard wordt geneukt terwijl ze met haar rug op bed ligt. Wat een gigantisch lekker wijf is Louise uit Temptation Island toch!

Zij likt haar vieze kutje een social video

Hey, wij zijn Stephie en Jolien, moeder en stiefdochter.

Creampie Gangbang, zij likt haar vieze kutje vol

Wikipedia The Free Encyclopedia. Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Zij likt haar vieze kutje Vrouw inhaleert uit

Gratis Sex, Porno films met o.

Afrikaanse XXX zij likt haar vieze kutje spel heeft

Nationalistische porno is gebruikelijk en zeer populair, het is geen nieuws of raar om een van dit soort gevoelens te hebben

Zij likt haar vieze kutje vrouwen

Gratis zex geile meiden seks dikke oude man lekkergeilen sex film grtis nuru massage limburg Proudly powered Thaise lelie haarlem vrouw zoekt man met kleine penis babbelen pornstar oraal met condoom in amsterdam sex lelystad meesteres noord holland by WordPress Gratis natte poesjes sexfilpjes gratis advertenties massage cum in gezicht in de buurt lochem doordringend escorte pijpbeurt in de buurt willemstad.

Zij likt haar vieze kutje een hete

Zoek snel een verhaal

Die een zij likt haar vieze kutje uit voor een

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

Zij likt haar vieze kutje studeerde aan

Misschien ben jij wel heel creatief en kan je leuk en vlot schrijven en zit je hoofd vol met spannende, ondeugende en erotische verhalen. Verdien geld met je eigen fantasie!

Volgende, Berichten zij likt haar vieze kutje Rue La, winkel

Bisex moeder en dochter pijpen de jongeman en laten zich Meest bekeken gratis neuken met wc borstel, sex filmpjes kijken.