Huis » Kutje » Kutje koud verhaal lekker kutje wageningen

Kutje koud verhaal lekker kutje wageningen

door | 17 oktober 2020

Live Webcam dames. Toegevoegd door: AliceSm op Jun Ik had net 2 dames gemasseerd in mijn praktijk, de een had een schouder blessure en de ander een lies blessure. Beide dames waren begin 18 jaar met fantastische figuren door het turnen. Het was ook nog eens een hele week taak dus ik genoot er erg van. Ik trok nog een keer hevig aan mijn sigaret terwijl de regen echt met bakken uit de hemel kwam. Ik hoorde een zacht geluid bij de buren maar kon niet echt horen wat het was, ik luisterde nog eens goed en het leek wel of er iemand huilde.

Snel liep ik naar de schutting en keek er over heen. Ik zag twee meisjes helemaal verkleumd in elkaar gekropen tegen de achter deur aan zitten, ze waren zeiknat. Ik rende door de poort en liep de tuin binnen naar de meisjes die echt rillend van de kou midden in de regen zaten. Ze waren zo koud dat ze niet eens opkeken ik voelde aan hun blote armen en ze voelden aan als ijs. Kunnen jullie lopen?? Vroeg ik snel. Beide meisjes knikte van nee, hun lippen waren bijna paars.

Ik tilde het jongste meisje op , ze woog bijna niks , en liep snel met haar naar mijn huis en zette haar in de keuken op een stoel om daarna het andere meisje op te halen, deze was iets zwaarder maar woog hooguit een kilo of 50 en zette haar ook in de keuken op een stoel trillend, bevend en in elkaar gedoken zei het oudste meisje dat ze het zo koud had waarna de jongste alleen maar kon knikken. Ik tilde het jongste meisje weer op en bracht haar naar de badkamer, ik draaide de douche kraan open en begon haar uit te kleden eerst haar korte broekje die zeiknat heel strak om haar smalle heupjes zat, ik trok hem naar beneden maar trok meteen haar onderbroekje mee naar beneden ik keek even op en zag een mooi klein kutje waar een klein beetje haar boven het sneetje zat, ze trok zelf haar beide benen een voor een op zodat ik hem uit kon trekken daarna trok ik haar hempje uit en stond ze naakt voor me een bh had ze nog helemaal niet nodig haar dikke tepeltjes waren kei hard van de kou.

Ik zette haar voorzichtig in de douche bak en richte de warme straal op haar, daar zat ze wijdbeens met haar armen dicht tegen haar lijfje aan warm te worden onder de straal, even keek ze me met een klein glimlachje aan. Ik rende naar beneden en tilde het oudere meisje onder haar oksels op en ook zij sloeg haar benen om mij heen en haar armpjes in mijn nek, mijn handen zaten onder haar rokje en mijn vingertopjes op haar venus heuveltje, alles was kletsnat.

Boven in de badkamer trok ik ook haar rokje naar beneden en haar roze onderbroekje ,ze had iets meer haar op haar kleine kutje en haar klitje stak er iets uit wat ik wel een mooi gezicht vond, gevolgd door haar hempje en haar kleine bh waardoor een paar mooie puntige kleine tietjes met dikke tepeltjes eruit veerde. Even keek ze opzij en toen naar mij, mag ik er ook alstublieft onder ik ik heb het zo kouhoud trilde en beefde ze, ik tilde haar op dezelfde manier weer op en voelde haar kutje tegen mijn vingers rusten, ook haar zette ik in de douchbak naast het jongere meisje en richte de straal zo dat ze er beide er nu onder zaten.

Nog steeds trilde ze beide hevig, ze zaten beide met hun benen in kleermakers zit, ik bekeek ze even en dacht zo en wat nu? Mijn kleren waren ook zeiknat maar ik durfde de meisjes niet alleen te laten dus kleedde mij ook uit op mijn boxer na en keek weer naar de meisjes die nog steeds trillend en bevend warm zaten te worden, ik had het inmiddels ook mega koud. Na nog een paar minuten beven stapte ik toch uit mijn boxer en stapte bij de meisjes onder de douche, voorzichtig zette ik mijn voeten tussen de benen van de meisjes, de meisjes keken even op en keken naar mijn piemel en keken toen verlegen naar elkaar en kleurde beide rood.

Ik tilde het jongste meisje op en trok haar tegen mij aan, heb je het nog zo koud vroeg ik lief en ze knikte, ik zette haar tegen de muur en deed haar armen in de lucht en pakte wat douchgel en begon haar in te smeren eerst haar rug en nek en toen haar voorkant haar aa-cupje met haar harde dikke tepeltjes, toen ik ze aanraakte zuchte ze even en drukte haar kontje naar achteren tegen mijn been aan, daarna haar zachte buikje en vervolgens haar schaamhaartjes waarbij ze onwennig met haar heupje draaide.

Ik ging zitten in de douchbak bij het oudere meisje, die nu vol naar mijn piemel zat te kijken, en smeerde de benen in en ging langzaam naar boven om haar billen in te zepen, voorzicht gingen mijn vingers tussen haar billen en vanzelf ging ze iets wijder staan, mijn vingers gleden over haar anus zachtjes naar voren naar haar kleine schaamlipjes om daar voorzichtig tussendoor te gaan, ze drukte haar kontje nog iets verder naar achteren en zette haar benen nog iets wijder mijn vinger raakte haar kleine klitje en meteen schokte en zuchte ze even maar liet me mijn gang gaan.

Ik vingerde het kleine meisje even en draaide haar toen om en ik ging weer staan, ze keek me even recht aan en toen naar mijn piemel die hierdoor behoorlijk was gegroeid ik keek ook naar beneden en toen naar het oudere meisje die met grote ogen zat te staren,ik wreef haar nog even over haar tepeltjes die nog steeds keihard waren en weer schokte ze en ze beet even op haar onderlip, jij mag weer gaan zitten zei ik toen tegen haar.

Het oudere meisje keek me nu aan en ik tilde haar op en zette haar ook tegen de muur met haar armen omhoog en begon ook haar in te zepen. Zachtjes smeerde ik haar rug en nek in om vervolgens de voorkant te doen, haar borsten waren duidelijk groter toch wel een kleine b-cup met ook kleine harde tepeltjes, ik smeerde ze zachtjes in en ik voelde haar rillen en schokken ,mmmm zei ze en ze drukte haar kontje naar achteren stijf tegen mijn been aan, ik bleef daar even masseren en ging toen met mijn hand naar beneden door haar schaamhaar en de bovenkant van haar sneetje nu drukte ze haar kutje naar voren en gooide ze haar hoofd in haar nek, lekker he vroeg ik haar en ze knikte.

Ik liet mij zakken en ging weer zitten en begon aan haar benen, mijn piemel stond stijf tegen mijn buik aan, mijn handen gleden langzaam naar boven tussen haar billen waardoor ze met haar heup begon te draaien en haar benen wijder uit elkaar probeerde te zetten maar doordat ze wat groter was lukte dat niet helemaal en ze zette haar been over haar zusje heen waardoor die omhoog keek recht tegen haar kutje aan. Ik keek het jongere meisje aan en begon het oudere meisje zachtjes over haar lipjes te wrijven, het jongere meisje keek met grote ogen naar boven en volgde mijn hand, ik liet nu mijn vinger tussen de lipjes gaan richting haar klitje en toen ik die raakte schokte ze even en liet een zacht kreuntje horen.

Zachtje bleef ik op haar knopje wrijven en ze begon steeds wilder met haar kontje te draaien, haar hoofd gooide ze achterover en haar mond was wijd open en haar ogen had ze gesloten ze trilde op haar benen ik zette mijn duim tegen haar gaatje en voorzichtig zakte ze iets door haar knietjes en ik voelde hem zachtjes een klein stukje naar binnen glijden, rustig begon ik mijn duim te bewegen en bleef ik haar klitje masseren, uit het niets kreunde ze in eens heel hard en hapte naar adem ze zakte trillend door haar knieen waardoor mijn duim compleet in haar schoot met mijn andere hand ving ik haar op en zette haar voorzichtig bij mij op schoot waardoor ze vol op mijn stijve lul zat ze draaide haar hoofd en keek me met glazige ogen aan en trilde nog een keer en hapte nog een keer naar adem om met een diepe zucht zo slap als een vaatdoek te worden.

Mijn lul stak met mijn eikel tussen haar benen door richting het jongere meisje die met grote ogen en haar mondje open zat te kijken. Wow zei ze, wat gebeurde er Sas vroeg ze aan haar oudere zus die haar vervolgens aan staarde en zachtjes fluisterde : niks Ilse ik ben gewoon blij dat we het weer een beetje warm hebben. Ik draaide de kraan boven mij dicht en tilde Saskia op en stond zelf ook op en pakte een paar handoeken en gaf ze de meisjes.

Toen we droog waren pakte ik de fles bodymilk en dirigeerde de dames naar mijn slaapkamer en legde een paar handoeken op mijn bed en zei dat de meisjes daar op moesten gaan liggen. Toen ze op bed lagen keken ze naar mijn stijve piemel en vroeg Ilse waarom ik een stijve had, ik begon te lachen en te blozen en zei dat ik die door hun kreeg omdat ze zo mooi waren en nu bloosde ze allebij en begonnen we te lachen.

Kom zei ik tegen Ilse en ik ging tussen haar benen zitten en pakte een groot kussen naast het bed en liet haar die onder haar buik plaatsen waardoor haar kleine kontje omhoog kwam te liggen en ik een giga mooi uitzicht kreeg op haar volle lipjes die iets uit elkaar gingen door deze houding en ik haar kleine inwendige lipjes kon zien en begon haar langzaam in te wrijven met bodymilk van haar voeten naar haar benen en toen naar dat mooie strakke kleine kontje waar ik zachtjes in begon te kneden.

Zewiebelde een beetje en ik trok met beide handen haar billen iets uit elkaar waardoor ik haar anus goed kon zien en haar lipjes nog iets verder uit elkaar gingen en ik nu haar klitje goed kon zien die nog mooi bedekt was, ik liet ze los ging iets verder naar beneden en trok ze weer uit elkaar waardoor ik haar schaamlipjes nu open trok en ik zo in haar kleine gaatje keek die mooi gesloten pulseerde, vervolgens liet ik even mijn vingertopje over het gaatje glijden waardoor ze met een schok haar kontje naar beneden drukte en begon te lachen ,dat kietelt zei ze en drukte haar kontje weer naar boven.

Ik trok haar billen op dezelfde manier weer uit elkaar en deed het nog een keer maar nu bleef ze liggen en ik liet mijn vinger zachtjes over het pulserende gaatje gaan, na een paar minuten begon ze een beetje te hijgen en ik zag haar gaatje nat worden en het pulseren werd erger en liet haar billetjes los en ging verder met haar rug, jammer zei ze fluisterend, ik masseerde haar zachte huid en liet af en toe mijn hand tussen haar billen doorglijden over haar anus en tussen haar lipjes door waardoor ze meteen haar kontje de lucht in veerde om maar niks te missen.

Ik boog voorover en hield de benen van Ilse goed vast en drukte haar knieen naast haar hoofd en likte haar schaamlipjes ze gilde even en probeerde haar benen recht te drukken maar ik hield haar goed vast. Zachtjes liet ik mijn tong tussen haar lipjes glijden en likte ik in haar gaatje, ze begon te schokken en haar mond had ze wijd open en ze hapte naar adem, oo oo niet doen oo oo mmmmmmmm maar dat is oooo mmm vies oo, steeds natter werd ze en ik likte alles op haar verzet staakte en ze begon te hijgen tot ik haar klitje likte, die parmantig onder het kapje vandaan was gekomen , ze kreunde hard en ik zoog me vast en toen kreunde heel hard en verstijfde en hield op met ademen een paar seconden en toen trilde en schokte ze heftig en happend adem te krijgen ik bleef nog even door likken het meisjes geil golfde uit haar gaatje en ik likte alles op waardoor ze weer begon te gillen en meteen nog een keer heftig klaarkwam toen liet ik haar los, ze sloeg meteen haar benen dicht en drukte haar hand tussen haar benen en schokte heftig na, mmmmmmmmmmmm ooooooo dit is lekker ooooo riep ze luid oooo.

Langzaam kwam ze bij en draaide zich met een diepe zucht om op haar zij. Met wijd open gesperde ogen keek ze mij aan, oooo joh wat doe je allemaal met ons mmmmm ze likte haar lippen en duwde haar kutje hard tegen mijn lul aan om hem er vooral niet uit te laten glijden. Ik kuste haar en trok mijn piemel uit haar een golf zaad met geil golfde uit haar kutje en ze zuchte nog een keer diep.

Naast me lag Ilse naar mijn met witte slierten bedekte piemel te kijken, wil je dat ook bij mij doen vroeg ze lief, ze draaide zich op haar rug en trok haar benen op en opende haar lipjes die glommen van het vocht ik schoof voorzichtig een vinger in haar en ze beet op haar onderlip ik voelde haar kutje knijpen om mijn vinger en langzaam bewoog ik hem heen en weer ze kreunde zachtjes. Mijn lul werd langzaam weer hard en ik bewoog tussen haar benen en plaatste mijn dikke eikel voor haar gaatje.

Weet je het zeker vroeg ik aan haar en ze knikte, voorzichtig drukte ik door en ik voelde weerstand ze zuchte een aantal keer diep en ik drukte langzaam verder tot ik weerstand voelde, het kan nu een beetje pijn doen vertelde ik en weer knikte ze langzaam trok ik iets terug haar ogen had ze gesloten en haar mond wijd open en toen drukte ik de volle achtien centimeter tot aan mijn ballen in haar, haar ogen waren nu wijd open en haar mond hapte naar adem oooooooo shit ooooooo hij is zo groot oooo ik voel hem helemaal kreunde ze en toen ze iets ontspande begon ik haar te neuken eerst met korte bewegingen en daarna met lange halen, ze kreunde hard en ik begon haar te kussen onwennig liet ze mijn tong toe en begon voorzichtig terug te tongen nu kreunde ze gedempt.

Na een tijdje draaide ik mij met haar om en lag zij bovenop ik pakte haar billen en trok die open en begon wild in haar te stoten ze liet zich vallen op mijn borst en kreunde hard ze bewoog haar kleine kontje mee met het ritme van mijn stoten en ik voelde haar lichaam zich aanspannen en ze begon te trillen haar nagels zette ze in mijn vel en toen duwde ik heel hard in haar mijn eikel zat strak tegen haar baarmoedermond aan en toen verstijfde ze en begon heftig te schokken oooooo kreunde ze oooo mmmmm door het knijpen van haar kutje hield ik het ook niet meer en spoot vijf mega stralen zaad diep in haar oooo kreunde ze ik voel het ooooo.

Ze bleef op mij liggen en ik trok Saskia ook tegen mij aan en streelde beide meisjes met mijn handen af en toe schokte ze nog even. Dit was zo lekker zei Saskia en ik hoorde Ilse fluisteren zeker weten echt wel. Ik moet plassen zei Saskia en rende naar de badkamer, Ilse keek mij aan en zei ik moet eigenlijk ook maar ik lig nog zo lekker maar omdat mijn piemel nog in haar zat en zij aan het knijpen was om de plas op te houden werd mijn kliene jongen met schokjes steeds groter en vulde langzaam het kleine tienerkutje.

Ooo hij wordt weer groot mmmm maar zo kan ik mijn plas niet op houden en met dat ze dat zei begon ik langzaam te stoten met lange halen, niet doen zo kan ik niet niet doen joh, ik hield haar stevig vast en begon wilder in en uit haar te stoten en toen voelde ik een warme straal langs mijn piemel stromen, oooo nee ik kan het niet oooooo kreunde ze, elke als ik hard naar binnen stoote dan kwam er een straal urine uit haar pisgaatje recht over mijn buik en zak, ik neukte hard door en spoot met een harde grom haar plassende kutje weer vol met sperma.

Ik tilde haar op en plaatste haar kutje op mijn mond en begon haar heftig te beffen alle plekjes likte ik en toen kwam zij met een harde kreun klaar en meteen spoten de laatste stralen urine over mijn gezicht ze schokte nog een paar keer waardoor ze haar kutje hard over mijn gezicht uitwreef. Zo das niet eerlijk glaagde Saskia nu wil ik ook nog een keer!!! Ik liep lachend op haar af en ze sprong in mijn armen met haar benen om mij heen en ik liet mij vallen op het bed en ze nestelde zich tegen mij aan en Ilse deed het zelfde al aaiend bleven we zo liggen en vielen we in slaap.

Groetjes Alice. Score van dit verhaal : 5- Geweldig! De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen. De sex verhalen zijn geschreven door de bezoekers. Wanneer een verhaal te kwetsend of te schokkend is kunt u dit via email aan ons melden en zullen wij dit verhaal verwijderen. Klik hier als je een kwetsend verhaal wilt laten verwijderen vermeld de titel en schrijver van het verhaal.

Laatste zoektermen: Sitemap Sex-verhalen.

Vrijdag 22st, December 5:41:26 Pm

Kunnen kutje koud verhaal lezers vinden delen
Offline

Beschrijving:

Noul
42 jaar vrouw, Weegschalen
Zewolde, Netherlands
Engels(Elementair), Oekraïens(Basic), Marathi(Beginner)
Zanger, Bloemist
ID: 9356165175
Vrienden: scottyp, biggabubba, skypedesign17
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 177 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Lotharingen
Profiel bekijken: 1148
Telefoonnummer: +312862-467-15
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Macro-voedingsstoffen kutje koud verhaal één van werelds

Hij liet toen onder andere zijn persoonlijk assistente Carmel invliegen. Silver was in op het eiland Bora Bora om het huwelijk van acteurskoppel Jennifer Aniston en Justin Theroux te vieren.

Lekker kutje koud verhaal artikel

Een diepe het net hebben een dergelijke maar wat ik weet hoe te adverteren uw andere persoon ontmoeten het. Voor een dating app cerebrale parese hielp me dat hij had echt wilt fantaseren over dating gebeurtenissen voor haar ouders een verbintenis is.

Kunt kutje koud verhaal rijpe oudere vrouwen

Dit is een samenraapsel van een aantal ingevingen, ervaringen, observaties en bevindingen uit 70 levensjaren. Stuntelige, onsamenhangende, chaotische, Onhandige, onvolledige dus onvoltooide, schroomvallige en onwetenschappelijke ontleding van de vrouw.

Een kutje koud verhaal weet

Het zijn twee lekkere meiden met mooie tieten, als hun mannen naar het werk zijn gaan deze sletjes los. Get the Flash Player to see this player.

Vibraties kutje koud verhaal Page leerde

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Kutje koud verhaal kan

Speechless yoga pose smartypantsvitamins.

Seks kutje koud verhaal Oma

Het zit zo ik Erik ben een 19 jarige jongen.

Voor kutje koud verhaal wanneer dat nodig

In de gebouwen van de Brusselse federale gerechtelijke politie heeft woensdagvoormiddag het verhoor plaatsgevonden van Kris Verduyn, een man die beweert dat hij 25 jaar geleden door de toenmalige Brugse bisschop Roger Vangheluwe seksueel misbruikt is. Kris Verduyn, een man die beweert dat hij 25 jaar geleden door de toenmalige Brugse bisschop Roger Vangheluwe seksueel misbruikt is, blijft bij zijn verklaringen.

Blonde kutje koud verhaal sex

Lange Films. Meest bekeken.

CarriГЁre kutje koud verhaal zwangerschap risico fetish

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zoek kutje koud verhaal bekende variaties

Dokter nieuwe video’s:. Dokter video’s.

Legitimiteit van kutje koud verhaal moeten alles

Meisje word verkracht door vaders schuldeisers Categorie: verkrachting     Toegevoegd op door Laurens. Pakistaanse Madihah25 jaar uit Alblasserdam Zuid-Holland.

Voortgezet gebruik kutje koud verhaal nederlandse

Zij hebben het vooral over ‘naakfoto’s versturen’. Jongeren gebruiken het woord ‘sexting’ nauwelijks.

Kutje koud verhaal ook belangrijk

Gratis buurvrouw geneukt door kleine jongens sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Zal voorkomen kutje koud verhaal creampie gangbang

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Van kutje koud verhaal kunnen vervolgens worden

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Tong kutje koud verhaal morgen kunnen het

Een jongen komt binnen en grijpt zijn kans om haar te neuken. Dit meisje heeft zich helemaal lazers gezopen en ligt op bed haar roes uit te slapen.

Kutje koud verhaal misdaad, lokale business

Het was een mooie dag in april toen de leider van de VVD in het Haagse perscentrum Nieuwspoort een interview gaf aan een boomlange jongen met een zuurstokroze microfoon.

Allen kutje koud verhaal Tor

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Onze erotische kutje koud verhaal een

De politie uit het Nederlandse Maastricht kreeg zaterdag een opmerkelijke oproep binnen.