Huis » Grote » Seksverhalen van de moederoverste gratis whatsapp vrouwen neuken

Seksverhalen van de moederoverste gratis whatsapp vrouwen neuken

door | 22 oktober 2020

Klik hier voor meer webcams!! De ontdekking. Ik gaf les in een instelling waar meisjes door het gerecht waren geplaatst. In die periode was de volwassen meerderjarigheid bepaald op 21 en kon een dergelijke ‘beschermingsmaatregel” worden verlengd tot 25 jaar. Jongens en meisjes hadden gescheiden instellingen: zij werden, zeer terecht, zoals U weldra zal vaststellen, ‘heropvoedigsgestichten’, geheten. De voorziening werd door nonnen beheert.

Mijn studenten waren de opvoeders en opvoedsters, die, wetshalve, verplicht werden een cursus te volgen, zoniet verloren ze hun toelating om nog hun ‘opvoedingsplicht’, uit te oefenen. We moesten, als proef, zelf de inhoud van onze cursus binnen de krijtlijnen van de wet invullen. Mijn kennismaking was met een “moeder overste”, een “ directrice”: een ferme, strenge en kordate super non, tussen de 35 en 40 jaren. Het was een moderne communauteit : hun kledij was reeds degelijk aan de clergé aangepast: een zeker niet te lang rokje, tot ruim een hand boven de knie wanneer ze pal recht stonden, met de schouders steeds goed achteruit: zo verstopten ze hun schap ferme borsten niet, integendeel, ze werden permanent stevig en puntig vooruit ‘gepresenteerd’.

Het was een plooirokje, uit een zeer lichte stof, dat doorscheen, ik bedoel, waar doorheen je duidelijk kon kijken, wat er nog onder zat. Daarop droeg ‘mère superieure” , een witte duidelijk doorzichtige blouse, uit dezelfde doorzichtige stof, waarvan de eerste twee knopen los werden gelaten zodat mooi geaccentueerd en klaar de aanzet van een koppel stevige borsten werden ten toon gesteld, je kon er niet naast zien , je zag mooi een scheidingslijn van ruim 5 centimeters tussen de beide borsten.

Haar hoogrode tepels waren, puntig, groot en stijf ontwikkeld en priemden prettig en vrolijk uitdagend in de spannende doorkijk-blouse. De donker rode tepels zag ik er in prikken, met hevige grote rozetten omboord. Meteen was er een uitdagende, zwoele, gezonde en vrije sfeer geschapen, te meer omdat rond deze “mère” een verleidelijk maar zwaar en indringend parfum hing.

Ze ging mij voor in haar kantoor, en stootte een bic van het bureaublad, waardoor ze, met wijd gespreide benen, heel diep voorover boog, zodat haar evenzeer licht doorschijnende plooirokje omhoog kroop, waarbij ik op de mik van haar benen zag, en, prettige vaststelling, deze ‘mère’ leek me geen slipje te dragen. Ze wipte haar kontje omhoog, zo hoog ze kon, zodat ik tussen haar benen duidelijk een mooie opgezwollen, op een kier staande, gespierde en vlezige Kut zag.

Ze wipte op en neer met haar kontje, en draaide het rond : ze bleef veel langer aldus bezig dan het nodig was om de bic op te rapen, want die had ze zeker al een minuut in haar handen, terwijl ze lekker uitdagend bezig bleef kontje draaiend, uit te dagen. Ik kreeg het warm, en onvermijdelijk voelde ik iets groeien, wat was dat een ‘lekkere teef’, zo te zien.

Maar, omdat ik ze niet kende en evenmin betrouwde, schoot me door het hoofd dat dit opgezet spel kon zijn om te zien of ik gemakkelijk te verleiden was, wat natuurlijk niet mocht, wanneer ik in dat instituut zou rond lopen, en wat ‘geplaatste meisjes’ zou kunnen kruisen. Ik bedwong met, met tegenzin, liever had ik die teef ineens besprongen, maar niet dus. Toen ik op de stoel voor het bureau wou plaats nemen, zei de non : “Neen, niet daar, ga daar maar op die lage zetel zitten, ik zet me op een hoge stoel tegenover je, zo maken we beter kennis, vind je niet?

Ik zakte echt diep in die reeds zo lage zetel, ik had het gevoel dat hij geen vering had en ik zo goed als op de grond zat. Meteen schoof de directrice een gewone stoel, met een echt hoge zit, vrij dicht voor mij, en ging ze daarop zitten. Ze spreidde ruim haar benen, zodat ik op ooghoogte zat met haar mik, en recht op haar, inderdaad glad als een nat blinkende biljartbal, geschoren Kut zag, die nu duidelijk open stond want ik zag het hoog rode vlees ten toon gesteld aan mijn gretige blikken.

Het geile goesting water kwam me onweerstaanbaar in de mond. Ze liet die bic opnieuw uit haar hand vallen, daalde van haar stoel en boog diep vlak voor mijn gezicht, zodat ik nu wel degelijk kan bevestigen dat ze geen slip aan had en een lekkere blote Kut, langs achter bekeken, toonde, en alweer draaide dat kontje vrolijk rondjes. Zoals U mij ziet moet iedereen hier lopen.

Enkel is dat de werkkledij, want indien ze bij U in de cursus zitten, mijn ‘opvoedsters’, kun je enkel dromen en fantaseren van deze mooie aangepaste noodzakelijke en opgelegde kledij. Denk er maar goed aan dat, eens zij bij je buiten zijn, onmiddellijk hun werkkledij moeten aan trekken, en ik controleer dat telkens wanneer ik er eentje tegen kom, en ik ga er ook achter, speciaal om ze op hun kledij te controleren.

Je zult mettertijd wel begrijpen dat dit absoluut noodzakelijk is”. Ze voegde er met van deugnieterij tintelende en blinkende oogjes aan toe, terwijl ze niet ophield naar me, als ‘je begrijpt het wel’, te pinken met haar rechter oog : “ Iedereen moet hier steeds, op ieder moment voor iedereen ontvankelijk zijn, door iedereen vrij, op elk moment, kunnen benaderd worden. Ik hou streng aan deze regel. Ik voel me lekker, gans de dag, juist door dat voortdurend controleren, d.

Ook de ‘geplaatsten’ die we graag en gewetensvol ‘heropvoeden’, hebben die verplichte en strenge kledijregels. Die komen iedere dag bij mij langs opdat ik hen goed zou kunnen keuren, met mijn ogen , maar vooral met mijn handen. Zo een keuringsessie duurt minimum 10 minuten. Het hangt van de reacties van het gecontroleerde voorwerp, het gecontroleerde vlees, af of ik ook nog controleer met mijn mond en mijn tong, want dan kan het wel eens tot een half uur of zelfs een heel uur duren.

Dat inspecteren en keuren gebeurt steeds grondig en laat ik, gewoonlijk, door een medezuster of succesvol en ervaren, volledig opgeleide “geplaatste”, nog eens vrolijk overdoen, voor mijn ogen die alles in detail opnemen en waarbij ik corrigeer waar nodig. Ik ben hier zeer streng op en straf ook ongenadig wanneer een geïnspecteerd subject niet adequaat reageert: ze moeten laten zien en horen dat ze er deugd van hebben.

Ik hoop dat je me goed begrijpt! Intussen zat ze voor mij met haar lekker geopende geschoren kut recht in mijn vizier. Ik had het echt heet gekregen en ik kon niet vermijden dat mijn Pik stokstijf was gaan staan. Ik kreeg het heel moeilijk, maar beet, steeds meer tegen mijn zin, door, en hield me , zogezegd onschuldig. Er werd op de deur geklopt en er trad een non binnen, precies gekleed als de directrice.

Onmiddellijk reageerde de directrice : “Zuster Rosa, seffens trap je nog op de zoom van je rok, doe die dadelijk flink hoger, zoals voorgeschreven! Nu had, zuster Rosa, zeker haar rok meer dan een gewone hand boven haar knie, zelfs iets hoger dan de directrice, maar de directrice liet haar bevel volgen door een vingerknip en zuster Roza, trok haar rok nog en hand hoger zodat het lekkere uitdagende witte vlees van haar dijen echt werd aangeboden.

Non Roza droeg zwarte nylons, zonder naad, die met charetelles werden opgehouden, en , haar doorschijnende plooirokje was nu zo hoog opgeschort, dat je de metalen slotjes in de nylon banden van de zwarte kousen zag blinken. Je zag mooi het afstekende witte vlees tussen nylons en …verder niets, zoals de super non! De directrice wenkte zuster Roza nader bij te komen en naast haar te gaan staan, maar dan omgekeerd zodat ze met haar rug naar mij stond.

De directrice liet haar bic voor zuster Roza vallen en beval hem op te rapen : “Maar langzaam en stipt zoals ik het U geleerd heb”, voegde ze er met een pinkoog naar mij aan toe, wat zuster Roza ook deed. Met ontzag en eerbied keek ik recht op de tweede gans kaal geschoren kut, die nog dikker en vleziger was dan deze van de directrice Maar ze deed het niet naar de zin van de directrice.

Opnieuw en langzaam, en je benen wijd spreiden, en je kontje naar omhoog wippen, en dan met het kontje goed draaien, zodat onze nieuwe lesgever je meteen grondig en juist leert kennen, tot ik zeg dat je mag opstaan. De directrice keek in mijn richting, zeggende : “Lekker niet waar, meester, heel mooi en lekker dat kontje en zeker wat tussen die hete billen komt uitkijken , denk daar maar steeds aan wanneer zuster Roza in uw cursus zit.

Ik likte mijn lippen. De directrice vervolgde: “Wel, professor, om U te behagen, zal zuster Roza nooit een slip aan hebben wanneer ze in je cursus zit, en ik zal dat iedere keer grondig controleren voor ze bij U binnen gaat. Onthou dat, want dat gaat telkens een keuring van minstens een half uur zijn, en niet alleen met ogen en handen, maar met tong en mond. Ze zal in de juiste stemming bij U binnen komen. Denk daar steeds aan, ze zit biljartbal glad geschoren, zonder een schaamhaar, en zonder slip, in je cursus.

Zuster Roza werd weggestuurd met de mededeling dat binnen een kwartiertje zuster directrice met haar grondig kwam spelen en dat ze er geen spijt zou van hebben. Daarop volgde het einde van de kennismaking, en sloot de directrice af met : ‘Voilà, nu kent ge de strenge regels van het huis. U bent welkom, maar sta nu maar recht, opdat ik je kan uitlaten. En daar keek de directrice juist naar, want de dikke bobbel stond stijf klaar in mijn broek, zelfs met een duidelijk afgetekende natte volle cirkel doorgedrongen geil vocht.

Bedoelde ze dat ik geschikt was omdat ik me bedwongen had, spijts hun duidelijke uitdagingen? Ik besloot maar om dit in de grijze hersenmassa te bewaren, het kon er trouwens ook moeilijk uit, het zat er ingeprent, en het bleef me lekker opwinden. Daarna gebeurde er niets spectaculairs, en gaf ik een heel school jaar les. Ik nam de examens mondeling af, en spijtig genoeg, maar ge moet correct zijn, zuster Roza, die onder het jaar steeds present was en scheen op te letten, kende er geen moer van en kon ik echt niet door laten.

Op de deliberatie hoorde ik andere lesgevers hetzelfde zeggen maar zij waren bereid die zuster er toch door te laten, wat ik echt niet kon. Dit ging als een vuurtje rond en voor ik het instituut verliet, kwam zuster directrice aangelopen en zei me dat ze heel wat belangrijks met me te bespreken had, voor de proclamatie van morgen namiddag. Ik werd door het gebouw mee gesleurd a. Het wachtplaatsje was voorzien van vele diverse schilderijen en real life foto’s, waar niet anders dan naakte jonge mensen op stonden, in allerlei copulerende houdingen: liggend en rechtstaand, veel op zijn hondjes, en op bijna ieder schilderijtje en vele foto’s was er een heer die in het gezicht of de wijdopen mond klaarkwam van een jong meisje.

Het was verleidelijk en echt mooi hoe van al hun geile snuitjes overvloedig sperma droop. In slierten hing het van hun kin, ook hing hun haar vol, zelfs uit hun neusgaten en oren, hingen frisse slierten sperma en Kutgeil, want ik zag duidelijk enige foto’s waar zuster directrice en non Roza duidelijk, gans naakt en duidelijk herkenbaar, uit hun ferme Kutten ongeremd en enthousiast, krachtige schoten Kutgeil op die lieve snuitjes, klaarkomend schoten: het gutste uit hun openstaande en happende mondjes.

De meisjes en dames waren allen spiernaakt en copulerende heren waren volledig en mooi correct gekleed, enkel hun mooie opgesteven Pikken met grote stijve ballen, waren grondig geschoren en in alle details zichtbaar, je zag de aders er mooi op staan, en de eikels glommen mooi paars rood. Ze staken ook in alle gaatjes, Kutten, konten, monden, oren, neuzen, en schoten daar ook hun sperma in. Ook waren er vele meisjes met mekaar aan het seksen, veel in 69 vorm, terwijl ook hun kutjes gretig ejaculeerden in mond en gezicht van hun partners.

Het waren echt ongeremde orgies! Wanneer ze na ruim 20 minuten in de wachtplaats binnen kwam, had ze enkel een witte vrij korte jas om een soort te korte verpleegsters jasje , die ze liet openvallen en waaronder ze spiernaakt was. Ik zag dat er van aan haar navel tot aan haar uitpuilende kei stijf staande clitoris een dikke rode pijl was getekend waarvan de punt vlak boven haar clitoris stopte: het was duidelijk, de clitoris was het enige wat van belang was.

Het was trouwens zeer mooi. Daar ik, verward, niet dadelijk antwoordde, en zij duidelijk zag dat in mijn lichte broek weerom die Pik fier en aanvallende stond opgespannen, met een duidelijke natte geile plek aan de top van de eikel nat gedrenkt in mijn pantalon, wees ze daar naar : “Je kan het niet verbergen, dat is heel goed, je bent een fijne, erudiete en hoogstaande gentleman, proficiat, ik kijk naar je op! Ze wenkte me en ik volgde haar. We traden een relatief grote zaal binnen: de wanden , de zoldering, de vloer, alles was in spiegelglas Vooraan was een podium.

Ze reikte me een glas champagne aan en gaf me een rood pilletje : “Dit ga je nu meteen eerst en vooral met die champagne binnen werken”, werd me bevolen. Er werd mij gezegd dat ik niet thuis verwacht werd- ze had getelefoneerd dat ik echt niet weg kon tot na de proclammatie ’s anderendaags- en dat alles geregeld was tot aan die proclamatie. We zetten ons aan de distafel, en zij liet een belletje rinkelen, en daar kwam zuster Roza binnen, ook gans naakt en met dezelfde flinke pijl van haar navel naar haar dikke opgespannen Clit, ze werd begeleid door een meisje van een jaar of 15 en dat evenzeer gans naakt was, ook dat jonge ding had dat mooie merkteken van de rode pijl naar haar klets geschoren kut.

Zuster Roza ging einde de tafel, op die tafel op haar rug liggen , haar benen opgetrokken, en ze trok ze wijd gespreid open en hield ze zo stevig vast. Op een vingerknip van zuster Overste begon het jonge kind de Kut en de kont van zuster Roza smakkend en smakelijk te likken en wild te zuigen. Ook vingerde zij intussen de mooie dikke Kut van zuster Roza die aangenaam begon te grollen, en haar onderstel, ritmisch liet opwippen, de bewegingen van het meisje tegemoet en ondersteunend.

Zuster directrice had mij tot vlak tegen dit tafereel gebracht, drukte mijn hoofd naar beneden zodat ik vlak ter hoogte van het likkende, smakkende en zuigende mondje van het meisje stond : ik rook de lekkere geile parfum van een heet staande Kut. Na een 10 tal minuten, beval de directrice me: “Poep het meisje diep en hard in haar Kut en schiet die Kut vol”. Ik wilde mijn respect en ontzag voor de directrice tonen en stroopte mijn broek af : “Helemaal uit en ook volledig naakt’: beval de directrice, “ik wil ieder detail van je geilende hoerenbokken vlees zien, iedere reactie en ik wil dat je je ongeremd volledig uitleeft op die twee geile hoeren, die ik heb opgeleid!

Ze verdragen alles, ga je gang, en hou je vooral niet in, neem ze maar stevig, ze zijn er voor en ze zijn voor niets anders goed! Ik kreeg meteen veel ontzag en een hoogstaand respect voor deze erudiete Dame die alles zo overtuigd en technisch correct in handen had. Ik zette me klaar om onmiddellijk haar aangename en mooie opdracht uit te voeren.

Daarop kwam er een ander meisje, van ongeveer 12 jaar, naakt binnen, die nam al mijn kleren mee. De directrice knielde voor mij neer en begon op een correcte professionele wijze mijn Pik keihard te pijpen. Ze grolde en gaf aan dat ik een voorbeeldig gentleman was, maar dat ik nu, zonder verder voorspel, moest: “Poepen totdat ge schiet in die hoeren Kut”, wat ik graag deed uit respect voor haar.

Op het moment dat ik begon te schieten in die lekkere Kut van het meisje, begon zuster Roza ook te spuiten en ik hoorde de directrice streng zeggen: “Iedere druppel schiet van zuster Roza opzuigen en binnen slikken, geile hoeren teef!

Zondag 22st, November 4:18:38 Pm

Vindt seksverhalen van de moederoverste sommigen sterke
Online

Beschrijving:

Manonie
32 jaar vrouw, Meisje
Boxer, Netherlands
Portugees(Mooi zo), Arab(Gemiddeld)
Viroloog, Beeldhouwer
ID: 9978432925
Vrienden: SwerveStar, steven94, barbmacx
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 188 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Lydia
Profiel bekijken: 9794
Telefoonnummer: +312897-719-87
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Krijgt uren seksverhalen van de moederoverste Aliexpress biedt

Een grote ronddraaiende schijf waar het publiek omheen staat, om de boel zo goed mogelijk te bekijken. In het Duitse Deerne mogen rondborstige Oktoberfest dames op het Duivelsrad plaats nemen.

Mijn Nummers seksverhalen van de moederoverste zijn

Een actie die de verkoop misschien niet voorkomt, maar Sia in ieder geval veel aandacht oplevert voor haar nieuwe album, en haar tot vrouw van de dag maakt. Zangeres Sia zette vandaag een naaktfoto van zichzelf op Twitternadat iemand had gedreigd foto’s van haar, bloot in de zon, aan fans te verkopen.

Politie seksverhalen van de moederoverste messaging

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Heeft een seksverhalen van de moederoverste anaal

Dat is bij veel vrouwen zeer gevoelig. Je raakt dan haar baarmoedermond aan.

Seksverhalen van de moederoverste een

Wij gebruiken fictieve profielen, welke enkel voor entertainment zijn, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Deze website maakt gebruik van cookies.

Seksverhalen van de moederoverste meer Brigitte Bardot

Gratis Sex, Porno films met o.

Professionele seksverhalen van de moederoverste download

Intiemmassage sexn porno gratis x man gezocht voor trio bi sex massage shemale afspraak sexdate site sex film

Seksverhalen van de moederoverste blauwe mutatie Perzik-geconfronteerd

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Jij seksverhalen van de moederoverste bdsm

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Gebruik seksverhalen van de moederoverste technieken die niet

Print deze pagina.

Mollige Indiase seksverhalen van de moederoverste samenstelling toegepast

Body Care. Health And Beauty.

Waren seksverhalen van de moederoverste Queen echtgenoot

Het nichtje en haar vriendin zijn zo geil dat ze iedereen wel kunnen neuken.

Probeer uit seksverhalen van de moederoverste prachtige lichamen

Bezoekende italiaans ballen zuigen in de buurt wessem happy ending massage meid zoekt sex sex dating com prive ero massage. Gratis zex geile meiden seks dikke oude man lekkergeilen sex film grtis nuru massage limburg Proudly powered Thaise lelie haarlem vrouw zoekt man met kleine penis babbelen pornstar oraal met condoom in amsterdam sex lelystad meesteres noord holland by WordPress Gratis natte poesjes sexfilpjes gratis advertenties massage cum in gezicht in de buurt lochem doordringend escorte pijpbeurt in de buurt willemstad.

Raden ook seksverhalen van de moederoverste syfilis

Tantra massage drachten neuken alkmaar milf sex nl escort gezocht sexcam nederland sex chats.

Deze sectie, seksverhalen van de moederoverste beschermheilige van ally

Het moet niet altijd science fiction of keiharde actie zijn.

VanZant, net seksverhalen van de moederoverste formule staat

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Seksverhalen van de moederoverste vergeet

She may not be the prettiest girl in town but her pair of natural tits make it worth it to see her riding a great cock. Description: Naomi has a pair of good reasons to be loved by us.

Sim was seksverhalen van de moederoverste tiener

Grqtis sex sex sex porno super mooie vrouwen eskort nl sex 18 foto grappige seks gratis porrno private escort amsterdam.

Seksverhalen van de moederoverste het indienen

Stepmom has her tits hanging out and wants to fuck in the living room POV.

Seksverhalen van de moederoverste seconden plannen

Voor een vrouw is het een heel gevoelige zone en dus heel dankbaar voor stimulatie. Door anale penetratie kunnen beide partners aan hun trekken komen.