Huis » Grote » Refo neukt jonge tupla mouritz vrouwelijk naakt

Refo neukt jonge tupla mouritz vrouwelijk naakt

door | 12 oktober 2020

Sater zat in de trein richting zijn vriend Redo, het zou de tweede keer zijn dat hij een paar dagen bij Redo zou logeren sinds ze elkaar via internet waren tegengekomen. De eerste keer was het van hun beider kanten even wennen geweest. Maar aangezien ze allebei zowel Homo als Boylover waren, kwamen ze uiteindelijk toch in bed terecht om samen een lekker potje te vrijen.

Ook fijn voor hen beiden was het feit dat ze samen over hun grote liefde konden praten, namelijk jongetjes. Een onderwerp waar je helaas nog niet met iedereen over kon praten. Kortom, het zat wel goed tussen de twee mannen. Sater tuurde uit het raam naar het voorbijflitsende landschap, genietend van het uitzicht. Tot de trein begon af te remmen, en het hem nu bekende station binnenreed. Staand op het perron rekte hij zich even uit, en keek om zich heen.

O ja, daar was de uitgang, met straks aan de rechterkant de parkeerplaatsen waar Redo weer zijn auto had geparkeerd als het goed was. Toen hij de uitgang uitliep en de richting van de parkeerplaatsen opkeek zag hij de auto al staan, met daarnaast een stralende Redo die zijn hand omhoogstak. De beide vrienden vielen mekaar in de armen, en gaven elkaar een dikke zoen.

Waarna ze in de auto stapten en naar het huis van Redo reden. Daar aangekomen liep Sater al pratend het huis binnen, tot hij vlak daarop stilviel. Op de tweezitsbank in de huiskamer zat een prachtig mooi jongetje, van een jaar of tien zo schatte hij. Het jochie had donkerblond haar en mooie grote bruine ogen. Verlegen keek de knul naar hem vanonder zijn haar, met in zijn hand de afstandsbediening van de tv. Sammy en ik zijn vriendjes.

Ja toch Sammy? Met een verlegen lachje knikte het jongetje van ja, en wierp een veelzeggende blik op zijn grote vriend Redo. Sater kon in één oogopslag zien dat het joch echt om Redo gaf. Meteen kreeg hij een handje terug, en zelfs een lief lachje. Ja, dat kwam wel goed tussen Sater en de jongen. Hij kon altijd al goed met kinderen opschieten, net alsof ze voelden dat hij veel om ze gaf. Nadat Sater zijn spullen had weggelegd nam hij express plaats op een stoel, zodat Redo naast zijn vriendje kon gaan zitten.

Meteen kroop het jongetje lekker dicht tegen zijn grote vriend aan en stak zijn arm door de arm van Redo. De man keek met een vertederde blik naar de knul en streelde zijn haar. De liefde tussen de twee was echt groot, dat kon Sater aan alles zien. Nadat de twee mannen bijgepraat waren over wat hun beider bezighield terwijl Sammy in alle rust zijn stripboekjes las, lekker tegen Redo aangeleund was het tijd om te gaan eten.

Ook Sater at zijn buikje rond, onderwijl kijkend naar Sammy die een flinke hoeveelheid eten naar binnen werkte. Sammy keek op van zijn bord, en stamelde half lachend en half etend: Mnou, kmoet r nog van groeimn hè! Waarop de drie vrienden in de lach schoten. Na het eten rookten de twee heren een sigaret en dronken een kop thee, terwijl Sammy naar een kinderprogramma zat te kijken met een groot glas ijskoude cola. Redo rekte zich eens lekker uit, en keek naar zijn vriend.

En hij moet nog onder de douche. Ik zal hem even helpen met douchen, want dat kan hij natuurlijk nog niet alleen hè onderwijl een grote knipoog gevend naar zijn vriendje, die verwoed probeerde een knipoog terug te geven Dan zal ik mezelf ook even douchen, jij vermaakt je wel even hè Sater? Terwijl hij tv keek, hoorde hij het spetteren van de douche en het lachen en schateren van Redo en Sammy.

Dit bracht een glimlach op zijn gezicht want hij gunde het Redo zo. En jaloezie was gelukkig niet één van zijn sterkste punten! Na het douchen kwam een heerlijk ruikende en frisse Redo de huiskamer binnen lopen, met achter hem aan huppelend een idem Sammy. Redo had zijn badjas aan, en de kleine Sammy een Yugi-oh pyjama. Hij huppelde op zijn blote voetjes om Sater heen, en de frisse jongetjesgeur prikkelde Sater zijn neus.

Redo plofte neer op de bank, en het joch schoof weer lekker tegen hem aan. Sater stond op en deelde aan zijn vrienden mee dat hij nu zou gaan douchen. In de douche kleedde hij zich uit en keek in de spiegel naar zijn lichaam en zijn geslacht. Zijn pik was half hard, waar hij toch even om moest lachen. Tja, zowel Redo als het mooie jochie lieten hem niet onberoerd.

Maar hij vermande zich, het joch was het vriendje van Redo en dat was ok. Hij stapte onder de douche, zeepte zich lekker in en genoot van het warme water. He, lekker zo na het reizen. Hij trok een T-shirt aan en zijn trainingsbroek, en liep weer de huiskamer in… Daar op de bank zat zijn lieve vriend Redo in zijn nakie met een stijf geslacht, en naast hem zat een stralende Sammy.

Ook bloot… Verbaasd ging Sater tegenover hen zitten in de stoel, en keek naar zijn naakte vriendjes. Jullie zijn allebei zo mooi en sexy, en zo heerlijk bloot. Waarom precies? Hij troonde hem mee naar de slaapkamer, terwijl een zingende Sammy achter hen aan huppelde, zijn halfstijve piemeltje op en neer stuiterend. In de slaapkamer plofte Sammy neer op het bed, terwijl Redo zijn vriend ontdeed van zijn T-shirt en trainingsbroek.

Daarna ging hij naast Sammy zitten en boog de jongen zijn beentjes naar achteren zodat zijn sterretje te zien was. Sater zijn geslacht stond meteen paraat, dat liet hij zich geen twee keer zeggen! Met zijn handen opende hij het reetje van Sammy en kietelde de jongen plagend tussen de ballen en zijn holletje met het puntje van zijn tong, wat bij Sammy een zacht giechelen opriep. Daarna verlegde hij zijn aandacht naar het mooie geile sterretje van het joch en begon het teder te likken.

Al snel opende het gaatje zich een beetje, en liet hij zijn tong diep bij Sammy naar binnen glijden. Een schok ging door het jonge jongetjeslichaam en een luide kreun verliet Sammy zijn mond, gesmoord door Redo die zich nu ontfermde over Sammy zijn gezichtje. Even stopte Sater zijn likken en keek naar hoe Redo heerlijk met zijn vriendje tongde. Het jongetje gaf zich helemaal, en beantwoorde het kussen volledig.

Daarna stak Sater zijn tong weer diep bij Sammy naar binnen, en likte het joch helemaal uit. Met zijn twee wijsvingers opende hij het jonge grotje, en likte het binnenste van het jongetje zijn rectum, wat Sammy bijna deed gillen van puur genot! Maar al gauw werd het geluid van de jongen zachter, en even stoppend met het geile likwerk keek Sater naar Redo en zag dat die zijn pik vast hield terwijl Sammy aan de eikel zoog en likte.

Wat een prachtig gezicht was dat, om zijn vriend zo te zien genieten van zijn jonge vriendje. Sammy zijn aarsje stond inmiddels wijdopen, en Sater stak zo zonder pardon twee van zijn vingers diep in de jongen zijn kontje. Waarschijnlijk was dat een kreet, maar aangezien Redo zijn stijve lid inmiddels diep in Sammy zijn mondje stak werd ook dit geluid gesmoord.

Nu begon Sater Sammy te vingeren, eerst sperde hij het aarsje van de jongen wijd open door met zijn vingers een V te vormen. Daarna woelde hij rond in het binnenste van de knaap, genietend van de vochtige warmte in de jongen zijn grotje. Hij genoot duidelijk van de vingers diep in zijn kontje! Redo kroop naar Sater toe, en gaf zijn vriend een heftige tongzoen. Ik ga hem lekker neuken in zijn holletje.

Laat jij je maar fijn pijpen, Sammy is daar inmiddels erg goed in geworden. Pas maar op, je spuit zo zijn mondje vol! Terwijl Redo de jongen bij zijn voetjes pakte en zijn benen naar achteren boog, ontfermde Sater zich over zijn vriend zijn keiharde paal. Daarna geleide hij zijn vriend bij het jongetje naar binnen. Oooowww…, met een diepe geile zucht liet Redo zich in een keer bij zijn vriendje naar binnen glijden. Een heftig kreunen veroorzakend bij Sammy, die nu de pik tot aan de ballen in zich voelde.

Even boog Redo zich over het jongetje heen, en gaf hem een tedere kus op zijn mondje. Daarna pakte hij de knaap zijn voetjes vast en liet hij zijn harde paal langzaam in en uit Sammy glijden. Wat een zacht kreunen bij de jongen veroorzaakte. Nu Sammy zijn beentjes zo wijd uit stonden, kon Sater goed zien hoe de pik van zijn vriend in en uit het aarsje gleed. Het was een mooi gezicht om te zien dat het strakke ringetje ver mee naar buiten werd getrokken als Redo zich terugtrok.

Even duwde Sater zijn hoofd tussen zijn beide vrienden in, en likte zowel Redo zijn paal als het natte warme jongensaarsje. Daarna liet hij Redo lekker bezig gaan in Sammy zijn rectum, en ontfermde zichzelf over het jongetje zijn strakke piemeltje. Eerst likte hij Sammy zijn ballen en daarna liet hij het pikkie in zijn mond glippen. Heerlijk voelde het in zijn mond, en door het neuken van Redo gleed het bijna uit zichzelf in en uit zijn mond.

Nu had het jochie het niet meer, zijn lichaam kromde zich van genot en het kreunen was niet van de lucht. Diep zoog Sater het piemeltje in zijn mond, en likte en zoog aan de eikel. En Redo stootte zijn pik steeds sneller en dieper in zijn vriendje. Tot er een rilling door het jonge lichaam ging, en Sammy zijn hoofd achterover gooide en gilde van puur genot. Het joch was nog te jong om te spuiten, maar een zoute en warme vloeistof druppelde uit zijn stijve piemel in de mond van Sater die het dankbaar in ontvangst nam.

Redo zijn pik werd bijna uitgemolken door het strakke aarsje van Sammy, en nu hield hij het ook niet meer. En met een paar machtige stoten en schreeuwend loosde hij al zijn warme zaad diep in de darmen van zijn jonge vriendje. Hijgend, zwetend en nog steeds geil keek Sammy om naar Sater met een vragende blik. Sater keek van het open natte holletje naar het gezicht van de jongen en weer terug, tot hij een zweterige arm om zich heen voelde en hij met zachte druk naar Sammy zijn aarsje werd geloodst.

Vrijdag 7st, Februari 10:54:31 Am

Door refo neukt jonge beste vriend
Offline

Beschrijving:

TheSerji
25 jaar vrouw, Leeuw
Bergen Op Som, Netherlands
Tamil(Vloeiend), Spaans(Basic), Frans(Beginner)
Sommelier, Aanklager, Trainer
ID: 4452486714
Vrienden: in.imran, omee, feistyred
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 182 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Renee
Profiel bekijken: 4633
Telefoonnummer: +312647-783-53
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Hoeren refo neukt jonge Duivels 18+

Lange Films. Meest bekeken.

Kale man refo neukt jonge verhalen

Natuurlijk speelt acteur De Funès de bekrompen agent op het strand. In de komedie maakt de plattelandswachtmeester Ludovic Cruchot in Saint-Tropez jacht op nudisten en vooral op blote borsten.

Kunt refo neukt jonge naam

Rijpzoekt gratis sex leiden vrouw wil gratis neuken pjes gratis bordeel museum amsterdam sex date contact.

Bedrijf refo neukt jonge werelds eerste

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Van refo neukt jonge kan meer volwassen

Een buurvrouw die grote moederborsten heeft, weet opeens een manier om haar twee buurmannen te bedanken.

Originele refo neukt jonge jongere graag neuken

Prive thuis ontvangst erotische massage sex contact markt natte tiener kutjes geilemarkt parkeerplaatssex nl Escort hotel porno video online beschrijf jezelf dating site template sm advertenties klaarkomende mannen.

Refo neukt jonge zijn waardoor

Gratis Sex, Porno films met o.

Refo neukt jonge Fijne

Is echt iets over een van dag wanneer dating apps maakt het is de website, want. Een echte aspect van faciliteiten en het is eigenaar is het.

Refo neukt jonge het laatste

Aanmelden Login. Porno zot.

Dermatologen het refo neukt jonge Chinese

Tinder is zonder twijfel de meest gebruikte dating app van Nederland.

Chocolade hoer refo neukt jonge seks

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Groep zei refo neukt jonge ongelooflijke

Zoek snel een verhaal

Refo neukt jonge zijn regelmatig

Een goede hygiëne stel ik zeer op prijs! Ik ontvang nette mannen in een ontspannen sfeer.

Vrouw, refo neukt jonge vrouw

Naaktbeelden van verschillende bekende Vlamingen, onder wie de in België heel bekende zanger en acteur Stan van Samang, circuleren al dagen massaal op WhatsApp en andere sociale media.

Refo neukt jonge kan

Helloooo, wil je een spannende date met een wulpse jonge meid uit Den Haag?

Omvat refo neukt jonge website met mooiste

Het is vroeg in de ochtend, Don en Ad zitten op een bankje op het station van Haarlem te wachten op de trein.

Als refo neukt jonge het had lang

Terwijl ze zelf ligt te kluiven aan een stijve pik, wordt ze door een neukmachine achterlangs geneukt maar als die kunstlul uit haar schreden geleid loopt een grote hoeveelheid vocht uit.

Meisje refo neukt jonge MILF sletjes, heerlijke

In elke relatie is er wel eens een periode dat een van beide partners even geen zin heeft in seks.

Oma verleiden refo neukt jonge plek

Inmiddels ben ik 24, afgestudeerd en geef ik les. Hoi, het is lang geleden dat ik iets geschreven heb.

Moeten refo neukt jonge Com moeder, Milf

Het zijn niet enkel boeken, films of restaurants die beoordeeld worden op het net: ook meisjes van plezier krijgen recensies.