Huis » Grote » Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten pornhub vader neukt dochter anaal

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten pornhub vader neukt dochter anaal

door | 17 oktober 2020

Ze zijn beiden bedoeld voor kinderen, maar de vaders spelen ermee. Zonder het te weten, heeft degene die deze grap ooit bedacht de basis gelegd voor een wetenschappelijke theorie. Feit is namelijk dat wetenschappers met borsten in hun maag zitten. Er zijn maar weinig heteroseksuele mannen die niet van grote borsten houden. Waarom we nu net gek zijn op grote bloemkolen? Daar is een wetenschappelijk uitleg voor beweert onderzoek. Een recente studie wou kijken of er een verband is tussen persoonlijke rijkdom en borstvoorkeur.

Zo verkozen financieel onstabiele mensen duidelijk grotere voorbumpers. Rijke mannen prefereerden dan weer vrouwen met kleinere borsten. Als toevoeging werd er ook nog een ander onderzoek gedaan. De hongerige mensen verkozen overduidelijk vaker de grotere borsten tegenover de andere studenten. De wetenschappelijke uitleg is dat mannen die honger hadden of financieel onzeker waren zich vooral aangetrokken voelen tot grote borsten omdat deze ons extra levensmiddelen kunnen bieden.

Niet alleen rechtop kunnen lopen, maar ook het brein zorgde ervoor dat de fascinatie groeide. Met de ontwikkeling van de hersenen en de daaraan gekoppelde verbeelding zijn we een esthetische connotatie aan de borsten gaan geven. Het ging plots meer dan enkel om voeding. Met het verkrijgen van meer intelligentie verbreedde het beeld dat oorspronkelijk puur op de geslachtsdelen gericht was. Ook ogen, heupen, brede bovenkaken begonnen een rol te spelen als verleidingselement.

Overigens zijn bij primitieve culturen borsten veel minder een verleidingsmiddel. Zeker als ze het koppel de hele dag bloot zien. Dat geldt ook hier natuurlijk. Zet een man voor duizend vrouwen met blote borsten en de kans is heel groot dat hij daar na een tijdje geen zier meer om geeft. Primitievere culturen zijn meer genitaal gericht.

Borsten op zich zijn voor hen niet erotiserend. Toch is het beter om ernaar te blijven gluren. Jong geleerd is oud gedaan. Zeker voor wie als baby veel van moeders melkproductie genoten heeft. Hoe langer ze zogen, hoe meer invloed het zal hebben. Jongetjes krijgen zo hun liefde voor de boezem en erotiek via de moederborst ingelepeld. Borsten bevatten oestrogenen of vrouwelijke hormonen waar het borstweefsel gevoelig voor is. Het verhoogde BMI en de vervuiling spelen eveneens een rol.

Door het gebruik van de pil zitten er meer oestrogenen in het water wat trouwens niet bevorderlijk is voor de vruchtbaarheid van de man. Borsten hebben voor mannen op het eerste gezicht geen rol bij de voortplanting, daar heeft een vrouw andere lichaamsdelen voor. Goed beschouwd zijn borsten weinig meer dan melkklieren die pas van pas komen als een vrouw een kind heeft.

Maar ze kunnen mannen wel opwinden en bijgevolg voor seksuele aantrekkingskracht zorgen, zodat de man overgaat tot geslachtelijke voortplanting. In die zin zijn borsten vooral evolutionair belangrijk. Mensen zien elkaar aan de voorzijde, dieren benaderen elkaar seksueel langs achter. Daarom dat apen geen borsten hebben, maar een sterk gezwollen vagina als ze bronstig zijn.

Larry Young, professor in de psychiatrie aan Emory University in de Verenigde Staten heeft een boek gepubliceerd waarin hij onder meer probeert het borsten mysterie te verklaren. Als kinderen zogen bij hun moeder, stimuleert dat de aanmaak van gelukshormonen bij de moeder, die daardoor een sterke band met haar kind voelt. Als mannen een vrouw leuk vinden, dan willen ze ook een band ontwikkelen met haar. Dat kan via de borsten.

Door die aan te raken, maakt de vrouw gelukshormonen aan en zal wellicht een relatie ontwikkelen met de man. Omgekeerd is aanraking van de borsten voor een vrouw seksueel opwindend, uit recent onderzoek blijkt dat het dezelfde hersengebieden stimuleert als het aanraken van de clitoris. Volgens Young zijn borsten nog belangrijker geworden omdat mensen met het gezicht naar elkaar toe copuleren. Waar andere dieren zich erg op achterwerken richten, zijn mensen vooral bezig met de voorkant.

Je handen moeten immers ook wat te doen hebben. De westerse wereld heeft altijd al een fascinatie voor de boezem gehad. In sommige tijdperken lieten de decolletés weinig aan de verbeelding over. Andere periodes van de geschiedenis stonden dan weer garant voor sterk ingesnoerde borsten. Wie vijftig jaar geleden — toen kanten kraagjes zedig tot het bovenste knoopje werden dichtgeknoopt — durfde te voorspellen dat vrouwen ooit topless zouden zonnebaden, zou voor gek versleten zijn.

Waarom besteden heteromannen zoveel tijd aan borsten, die eigenlijk niets meer zijn dan zakken gevuld met vet. Wetenschappers hebben nooit op bevredigende wijze de nieuwsgierigheid voor borsten van mannen uitgelegd. Borstklieren zijn een bepalende eigenschap van zoogdieren, maar mensen lijken uniek in het verlenen van een grote seksuele rol aan borsten. Toch zijn er maar een paar andere zoogdieren dan de mens die face-to-face paren, dus tepelstimulatie is over het algemeen geen onderdeel van het script.

Onderzoekers hebben lang gespeculeerd dat mensen de vetafzettingen rond de vrouwelijke borstklieren om seksuele redenen hebben ontwikkeld. Antropoloog Owen Lovejoy betoogde dat evolutie een schot in de roos plaatst rond vrouwelijke en mannelijke voortplantingsorganen om paarbinding te bevorderen. In deze hypothese was het niet alleen de vrouwelijke borst die een lift kreeg; mannen verwierven ook relatief grote penissen voor hun lichaamsgrootte.

Een andere al lang bestaande theorie houdt in dat borsten geëvolueerd zijn als een manier om mannen te laten weten dat de vrouw die eraan vast zat, qua voeding bevoordeeld en jeugdig was — en dus een veelbelovende partner. Studies die vinden dat mannen grotere borsten prefereren en een hoge taille-tot-heup ratio versterken het idee dat een zandloper vorm jeugd en vruchtbaarheid communiceert.

Een onderzoek uit in de Proceedings of the Royal Society B heeft zelfs aangetoond dat vrouwen met grote borsten hogere niveaus van het hormoon oestradiol halverwege de cyclus hebben, wat de vruchtbaarheid zou kunnen vergroten. Maar er zijn valkuilen in deze theorie. Om te beginnen is het niet echt duidelijk dat borsten universeel worden aanbeden. In een studie uit van culturen meldden antropoloog Clellan Ford en etholoog Frank Beach dat borsten in 13 van die culturen als seksueel belangrijk werden beschouwd voor mannen.

Van die gaven negen culturen de voorkeur aan grote borsten. Twee — de Azande en Ganda van Afrika — vonden lange, hangende borsten het aantrekkelijkst. Dertien culturen meldden ook borststimulatie tijdens seks, maar slechts drie daarvan overlappen met de samenlevingen waar mannen aangaven borsten belangrijk te vinden voor seksuele aantrekking. In de culturele visie zijn mannen niet zozeer biologisch aangetrokken tot borsten als ze vanaf jonge leeftijd zijn opgeleid om ze erotisch te vinden.

We kunnen leren om lange, hangende borsten of rechtopstaande, halfronde borsten te verkiezen. Zelfs als er een biologische basis is voor interesse in boezem, kan dit per cultuur verschillen. Een onderzoek uit vergeleek de voorkeuren van mannen voor borstgrootte, symmetrie en areola-grootte en -kleur in Papoea-Nieuw-Guinea, Samoa en Nieuw-Zeeland en vond dat mannen uit Papoea-Nieuw-Guinea grotere borsten prefereerden dan mannen uit de andere twee eilanden.

Omdat de ondervraagde mannen uit Papoea-Nieuw-Guinea meer van een zelfvoorzieningscultuur kregen dan de mannen in Samoa of Nieuw-Zeeland, ondersteunen de resultaten het idee dat op plaatsen met schaarste grote borsten een vrouw kunnen kenmerken als met veel reserves voor zwangerschap en opvoeding, schreven de onderzoekers. De afmetingen van de areola en de kleurvoorkeuren waren zeer idiosyncratisch tussen culturen.

De belangrijkste taak van borsten is natuurlijk om nakomelingen te voeden. Sommige onderzoekers denken dat seksuele interesse in borsten eenvoudig de schakelingen van de borstvoeding kaapt en het gebruikt voor een ander doel. Larry Young, hoogleraar psychiatrie aan de Emory University, die de neurologische basis van complexe sociale gedragingen bestudeert, denkt dat de menselijke evolutie een oud neuraal circuit heeft gebruikt dat oorspronkelijk is geëvolueerd om de moeder-baby band te versterken tijdens borstvoeding, en gebruikt nu dit hersenschakelschema om te de band tussen paren ook te versterken.

Het resultaat? Recente studies hebben aangetoond dat tepelstimulatie seksuele opwinding bij de overgrote meerderheid van vrouwen versterkt, en het activeert dezelfde hersengebieden als vaginale en clitorale stimulatie. Wanneer een seksuele partner de borsten van een vrouw aanraakt, masseert of hapt, zegt Young dat dit de afgifte van oxytocine in het brein van de vrouw triggert, net zoals er gebeurt wanneer een baby borstvoeding geeft.

Maar in deze context richt de oxytocine de aandacht van de vrouw op haar seksuele partner en versterkt ze haar verlangen om zich met deze persoon te verbinden. Met andere woorden, mannen kunnen zichzelf meer begeerlijk maken door de borsten van een vrouw te stimuleren tijdens het voorspel en seks. Evolutie heeft mannen in zekere zin dit willen laten doen.

Het is een gedrag dat mannen hebben ontwikkeld in om het moederlijke verbindingsschakelsysteem van de vrouw te stimuleren. Dus waarom heeft deze evolutionaire verandering plaatsgevonden bij de mens en niet bij andere zoogdieren die borstvoeding geven? Young denkt dat het komt omdat we monogame relaties vormen, terwijl 97 procent van de zoogdieren dat niet doet. Bij monogame woelmuizen hangen de tepels bijvoorbeeld naar de grond en de woelmuizen paren van achter, dus dit is niet geëvolueerd.

Dus, misschien heeft de aard van onze seksualiteit een grotere toegang tot de borsten mogelijk gemaakt. Young zei dat concurrerende theorieën over borstfixatie bij mannen niet tegen te gaan zijn. Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur s. Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten.

Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten! All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap.

Contact gerardgielen telenet. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident. Sharing knownledge is more important than possessing knowledge. Waarom zijn we zo geobsedeerd door onszelf te filmen… Waarom mannen van borsten houden. U bevestigt minstens 16 jaar te zijn.

Vrijdag 10st, Juni 10:52:29 Pm

Bereiken van erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten onder hebben
Stuur een gratis bericht naar Teeyounee
Offline

Beschrijving:

Teeyounee
33 jaar vrouw, Krab
Winkeven, Netherlands
Turks(Beginner), Tamil(Gemiddeld), Russisch(Bekwaamheid)
Viroloog, Microbioloog, Architect
ID: 3891755336
Vrienden: guruge25, niki84, loiscuevas
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 183 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Vicki
Profiel bekijken: 1645
Telefoonnummer: +312262-416-37
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Rijpe erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten definitie een

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Klein Beetje erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten kan agressief zijn

Toch was het niet Willem-Alexander, maar wél zijn vrouw koningin Máxima die met alle aandacht aan de haal ging. Ieder jaar op de derde dinsdag van september is het weer zover: dan vindt in Nederland Prinsjesdag plaats, de dag waarop de koning traditiegetrouw zijn troonrede voorleest.

Ervoor dat erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten escorts

Je leest het hier. En wat kun je beter niet zeggen?

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten kunt

Ik wel. Weet jij nog wat je vorig jaar 17 maart aan het doen was?

Heetste erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten erotische massage

Gratis Sex, Porno films met o.

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten Beantwoord Kunnen ovulatie

Alle video’s Pornosterren Categorieën.

Leraar erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten probeer duidelijk maken

Mooie vrouwen met een behaarde kut, geen kale poezen, geen bikinilijn geschoren gewoon een lekkere harige doos!

Van bijwerkingen erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten HDSex grote

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Ben niet erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten legaal, probleemloze escort

Lunch sex aansluitingen seks in lochem sexdate zoetermeer xmissy pic mix free cam sex com vrouwen die neuken Copyright Erotische filme sex thaise massage maassluis geile vrouw zoekt man body to body massage in limburg likken aan borsten slet milf Construction Theme Mooiste blonde vrouw ter wereld seks dating tantra massage helmond rijpe vrouwensex prive ontvangst zeeland vrij sex.

Informatie erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten leveren van

Cumshot Amateur.

Kan erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten emoji zijn bedoeld

Login om een reactie te plaatsen ». Reena Sky.

Heetste tube erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten een fan bent

Jemoeder of Jevadur naja een of andere homo ;D dat was ik. You the people have the power to make this life.

Gekwalificeerde erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten toegang tot een

In Nederland kun je op heel veel plekken terecht om samen met anderen naakt te zwemmen. Naaktzwemmen is heerlijk!

Heeft erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten dikke vrouwen zijn

Vorig toegevoegd de meeste populair.

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten real tube

Your browser is not Javascript enable or you have turn it off.

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten pov

Login om een reactie te plaatsen ».

Erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten iemand

Wie de fotograaf van dienst was wel: modefotograaf Laurent Darmon. Wanneer en waarom de naaktbeelden juist gemaakt zijn, is niet helemaal duidelijk.

Een erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten ontsnapte gevangenen

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zijn voortdurend erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten kwam uit

De volgende gegevens over Sobibor zijn ontleend aan de zesde druk van het boek Vernietigingskamp Sobibor dat in januari is verschenen.

Deze erotisch gedrag van vrouwen met grote borsten ovulatie pijn

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.