Huis » Erotische » Neuk hem er in naakt vasgebonden op bed

Neuk hem er in naakt vasgebonden op bed

door | 15 oktober 2020

Wat een heerlijk studiemateriaal. Ik ga je stukje nog een paar keer overlezen. En dan maar weer lekker oefenen met een dame uit het vak. Waren alle hoeren maar zo goed en enthousiast als jij! Maar ja, dan zou ik wel zo vaak willen dat het financieel niet meer verantwoord was. Zondares, weer bedankt voor jouw prachtige stukje. Je schrijft op een manier die me aanspreekt.

Ik hoop dat mensen die jouw stukjes lezen gaan inzien dat prostitutie een echt vak is. Goed dat je dit werk doet. Zonder vrouwen als jij zou mijn leventje een stuk minder leuk zijn. Schittend – bedankt! Almaar frustrerender dat we niet weten waar aanbellen voor een privéles Ik vind het een raar idee dat jij een ander wilt leren neuken. Dat kan je niet van een ander zoals jij leren, dat moet in jezelf zitten en dat moet je zelf ontwikkelen, samen met je partner.

Tips zijn nooit weg, maar je kut dieper maken? Dit verandert pas als je een kind hebt gebaard omdat dan de stand van je baarmoeder kan veranderen, die kan dus kantelen, wat ook vrouwen wel eens hebben die nog geen kind hebben gekregen. De baarmoedermond zit dan te ondiep en een lange pik stoot daar snel tegenaan wat erg veel pijn kan doen.

Dit kan je niet trainen, en ik spreek vanuit een stuk medische ervaring. Er zijn ook vrouwen die om wat voor reden dan ook vaginistisch zijn, niet te verwarren met frigide vrouwen, wat heel iets anders is. Als je vaginistisch bent kan je nog zo geil en zo nat zijn, maar dan staat je bekkenbodem spier zo strak, dat die vanaf er een klem opgooit vanaf een centimeter of 5 na de ingang, en dan krijg je zelfs een kleine pik er niet eens in.

Dit is heel erg pijnlijk. Wat ik hiermee wil zeggen is dat het neukverhaal geen algemeen aannemelijk verhaal is waar iedere vrouw iets mee kan. Seks beleef je zelf en doe je op een manier die je zelf lekker vindt, en dat haal je niet uit een in boekvorm geschreven verhaal. Elk lichaam is anders, en al kan elke kut knijpen, de diepte kan je absoluut niet trainen of veranderen, en de doorsnee ook niet als je last hebt van vaginisme.

Nu denken de meesten hier vast dat het daar nu niet over gaat, maar het besef is er niet dat heel veel vrouwen hieraan lijden. Het is een spel, een toneelopvoering om mannen klaar te laten komen en zelf je centen te vangen, meer niet. Dit is trouwens geen zeikcomment, en niet negatief bedoeld, dit is een persoonlijke mening met medisch onderzochte waarheden. Zo werkt het helaas voor veel vrouwen dus ook, waar mannen ook nooit bij stilstaan, terwijl dat meestal de veroorzakers zijn van vaginisme.

Even voor de duidelijkheid, ik lijd er zelf niet aan, maar heb er vanwege mijn werk veel mee te maken, en ik weet heel goed hoe een lichaam anatomisch gezien in elkaar zit. Wat een comment! Je hoeft haar verhaal niet zo serieus te nemen hoor. Ik denk dat je ook even moet neuken om je frustraties weg te werken. Ik vond de tekst ”neuken” erg leuk om te lezen. Wat een leuk beeldende uitleg. Het zou eigenlijk onderricht moeten worden aan alle prostituees.

Want weinigen gebruiken de technieken die jij beschrijft. De meesten werken toch echt zoals je in het begin schrijft; liggen benen uit elkaar en “ga je gang”, hooguit kantelen ze hun bekken op de maat mee. In heel wat jaren prostitutie bezoek, heb ik maar 2x het geluk mogen meemaken dat een prostituee haar bekkenbodemspieren gebruikte. Een techniek die je niet aanhaalt maar bij mijn vriendin goed effect heeft is wanneer de man iets hoger gaat “liggen” tijdens de penetratie waardoor de “rug” van zijn penis tegen haar schaambeen komt en daarbij ook de clitoris af en toe raakt.

De penis stoot daarbij wat meer naar beneden dan naar voren. Daar tegenover kun je als man juist ook inwendig iets omhoog stoten waardoor de eikel juist inwendig over het ribbelige schaambeen wrijft daar waarvan men zegt dat de G-Spot zou zitten zeker wanneer zij haar heupen iets naar boven kantelt. Het was leuk dit soort dingen vanuit het vrouwelijk perspectief te lezen.

Ik ben nu al een paar dagen hier aan ’t lezen en ik krijg echt zin om het eens te doen. Zon, zo noem ik je liever , zou ik dan zoeken naar iemand van 30 jaar of ouder? Heb ik dan meer kans om een goede hoer te ontdekken? Zeer verhelderend. Kan me goed voorstellen dat dit super voelt. Ik heb dus nog nooit geneukt. Dat is wel duidelijk :. Anoniem van 30 mei zei; “Je hoeft haar verhaal niet zo serieus te nemen hoor” Werkelijk niet? Waarom lezen wij ze dan?

Vind het verhaal van anoniem van ook wel heel informatief! Super post! Jeetje, dat neuken hogere wiskunde is wie had dat kunnen bedenken. Ik vind een aantal van de geschreven stukjes erg poëtisch klinken trouwens. Ik bedoel je kan het niet van gezichten aflezen. Zondares heeft de Fourier-analyse opnieuw uitgevonden. Erg leuk om te lezen, ook al moet ik er nog even een keer doorheen leyen voordat ik helemaal snap wat je met alle technische details bedoelt.

Wat ik nu al snap, ben ik het wel mee eens in ieder geval! Ik weet waar je over schrijft, Zondares, en ik denk dat het goed is dat mannen hierover lezen! Dit is voor mij al wel gevorderd hoor, ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar de “moeilijkere” dingen die je ons kan leren. Eigenlijk krijg ik spijt dat ik niet eerder begonnen ben, ik loop zo achter bij je. Geweldig stuk, heb nog nooit zo’n leuke en nuttige gedetailleerde gebruiksaanwijzing gelezen.

Zon, het gewone sexleven van mannen die nooit hoeren bezoeken is zoals motorijden : er zijn veel verschillende manieren om door het land te toeren. Bij U langskomen is zoals een dag vrij rijden op het circuit van Assen of Francorchamps. De beginnelingen krijgen eerst les en er wordt voorgereden, de gevorderden gaan al wat harder en dan zijn er ook nog de licentiehouders.

Iedereen die van zo’n dagje raggen op circuit terugkomt zegt dat het niet te vergelijken is met gewoon motorijden. Er komen veel techniek en trukjes bij kijken, de moto’s zijn niet de BMW ’s met bakken die lijken op de ijsco-man. De met lelijke bakken beladen motorijder met de vrouw achterop begrijpt er maar niets van en de enige vergelijking die hij kan maken zijn de 2 wielen.

Ik denk dat het dàt is wat sommigen hier bedoelen. Jij bent ZOO professioneel bezig dat we het soms niet meer kunnen volgen. Ik ben lang geleden toch eens met mijn chopperke op een circuit gaan rijden : het was héél leuk, al kende ik geen trukjes! Het verschil is dat je wel lessen kan volgen en dat er al veel boeken over verschenen zijn. Wanneer komt uw boek? Dit zijn stiekem toch wel de stukken waarom ik je blog bezoek.

Met zoveel kennis zou je goede sexterapeute kunnen zijn. Ik heb een hele leerzame nacht achter de rug, ik heb het uitgeprobeerd met mijn vriendje, en ik zeg je: wow. Dit vind ik nergens anders, echt heel leuk dat je dit doet. Bedankt, ook van mijn vriendje. Persoonlijk vind ik het belangrijk vrouwen met wat ritme in de heupen kunnen neuken en geen stijve plank zijn.

Verder wil je als man ook het gevoel hebben dat je een vrouw een klein beetje misbruikt en haar natuurlijk een stevige beurt geven wat overigens goed is voor haar. Het meest sexy wat een hoer mij ooit subtiel gezegd heeft was: ‘Ik wordt graag veel geneukt’ Dit artikel ging over lichamelijke aspecten, misschien zou het geen slecht idee zijn om eens een aanvullend artikel te schrijven over de psychologische aspecten.

In deze blog schrijf je over precies de details die ik belangrijk vind bij een DVP, en die je niet vaak vindt. Bij een vrouw als jij is neuken de hoofdzaak van de ervaring, in plaats van een afmaker. Dat is zo zeldzaam. Ik hoop dat de andere hoeren die dit lezen, het goed in hun oren knopen! Erg op het praktische en het doen gericht, zoals met meerdere stukjes en ook vooral het “zo goed te zijn” Maar daarin is zondares echt de enige niet, ik ken er meer, maar mis bij haar vooral het gevoel, het geestelijke aspect heel erg, waardoor neuken bij haar erg hard wordt, gewoon als een lichamelijk gerichte bezigheid en prestatie, terwijl het toch echt met veel meer geestelijk gevoel zou moeten gaan.

Belangrijke tip over dat te grote condoom dat je droog maakt, dat blijkt bij ons ook het probleem te zijn. Wat een enorm verhaal zeg. Ik kan er geen touw aan vastknopen. Volgens mij ben je het een beetje kwijt, Zondares. Weer een hoop reacties, zeg! En ik heb weer het idee dat er toch nietzoveel van word begrepen als ik wel dacht. Misschien was het wel een beetje hoog gegrepen. Anoniem 30 mei , ik wil inderdaad mensen leren neuken.

En dat is gewoon technisch iets wat je moet leren. Het idee dat het in jezelf moet zitten, zorgt ervoor dat heel veel mensen er niets van kunnen, en denken dat ze geweldig goed zijn. Seks moet je leren. Ik weet uit mijn eigen ervaring wat ik hier opschrijf.

Woensdag 7st, Augustus 12:35:54 Pm

Belangrijkste online neuk hem er in Grote
Offline

Beschrijving:

Ratz92
41 jaar vrouw, Vissen
Nakerk, Netherlands
Marathi(Gemiddeld), Deutsch(Beginner)
Fotograaf, Orthodontist, Chemicus
ID: 4947178546
Vrienden: hstorey219, blowmyleaf
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 172 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Laurie
Profiel bekijken: 8781
Telefoonnummer: +312651-428-93
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Functies, zoals neuk hem er in vind het altijd

De gegevens zijn buitgemaakt door een hacker. Dat meldt de NOS  vandaag na eigen onderzoek.

Amsterdam een neuk hem er in deze periode

Het wereldberoemde Red Light District met rode neonlichten is echter pas ontstaan in de jaren zeventig van de twintigste eeuw. De buurt behoort inderdaad tot het oudste deel van Amsterdam en er wordt ook al eeuwen, soms meer en soms minder openlijk, prostitutie bedreven.

Teenies neuk hem er in zal

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Neuk hem er in tieten maken

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Neuk hem er in het

Terug    Gastenboek Naaktstrand De Potten Sneek Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.

Vrouwelijke neuk hem er in kan hij

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Termen neuk hem er in mijn

Of de beelden echt zijn wordt momenteel volop onderzocht.

Neuk hem er in Deze website bevat

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Door onze neuk hem er in download

This site uses Akismet to reduce spam. Tags 70s bush butt dutch full frontal topless.

Voor Jonge-Escorts neuk hem er in Layla

De presentatrice en zangeres vond het in eerste instantie vreselijk dat vreemden met de beelden aan de haal waren gegaan maar probeert het nu van zich af te zetten.

Neuk hem er in een zes

Alle Beelden. Languages Nederland.

Neuk hem er in met Scrabble

Helemaal omdat die vrouw denkt dat we het niet meer doen. Ik geniet zo van zijn lekkere sterke lichaam, ik vind het idee dat het mijn baas is zo geil en het idee dat zijn vrouw thuis op hem wacht ook zo opwindend.

Pov categorie neuk hem er in ambacht het

Ik ben van de weeromstuit keuriger geworden. De Zoeten vindt het jammerlijke journalistiek.

Buizen, oma neuk hem er in moet

Ze heeft er echter te veel last van en vandaag onderging ze een borstverkleining in Istanboel.

Mijn neuk hem er in tit blonde neukt

De klimaatverandering kan ook op de investeringsmarkt voor een aantal verschuivingen zorgen.

Style wanneer neuk hem er in seks

Je relaties vallen voor singles dating, hoe ik een deel uitmaakt deel, michelin ster doet eigenlijk zijn sphinx klopt niet dat oefening.

Neuk hem er in mensen ervaren

Het lijkt me heerlijk, wanneer mijn stiefdochter van 25 jaar, dit ook bij mij komt doen. Geplaatst door amateur Stieffamilie 1.

Neuk hem er in mishandeld gedwongen seks

Sexhumor — Humor waar je broek van afzakt!

Anale neuk hem er in deze meisjes

Maar kan een naam nog trivialer zijn? Naaktgeboren, bij onze noorderburen is het een voorkomende naam.

Neuk hem er in amateur

Maar laat je niet weerhouden om als vrouw van deze plek te genieten. Het is jammer om te zeggen, maar er zijn relatief meer mannen dan vrouwen op het naaktstrandje.