Huis » Erotische » Erotisch verhaal voor het slapen stewardess laat kutje zien

Erotisch verhaal voor het slapen stewardess laat kutje zien

door | 24 oktober 2020

Over de drukke beurs lopen we van de bioscoop naar het doolhof. Woorden waren niet nodig om te weten wat we wilden. Ik zie hoe mannenblikken vol lust kijken en kijk je even in de ogen. Je gaat naast haar lopen en legt je arm even over haar schouder. Terwijl ze naar jullie kijken trek je even de bovenkant van haar jurkje omlaag, zodat haar tepel bloot komt te liggen. De geile blikken van de mannen springen van haar naakte borst naar de jouwe.

Je lacht en trekt je shirt omhoog, zodat je geile roodzwarte bh zichtbaar wordt. Plagerig kijk je de jongens aan. Ik grijp mijn kans, sla mijn armen om je heen en trek heel even je bh omlaag. Net lang genoeg om de blikken je kleine tepels heerlijk stijf te laten worden. Zij lacht naar je. Even later lopen we met zijn vieren het doolhof binnen. Het is er druk, misschien wel te druk, maar ook erg rustig.

Onrustig rustig. Onrustig omdat het vol is met mensen die zoekend rondlopen, zoekend om iets te zien, te kijken. Rustig omdat er weinig meer gebeurt dan een stelletje dat gekleed in een hoekje staat te zoenen, of elkaar op een bankje streelt. Maar als we jullie vragen binnen te komen, komen jullie he? We krijgen de tijd niet om te antwoorden.

Het heerlijke stel loopt de cabine binnen en we nemen plaats voor een van de raampjes. Ik ga achter je staan en laat mijn handen onder je rokje glijden. Ik voel je heerlijke billen en glij met mijn vingers naar de rand van je string. We kijken en zien hoe zij zich op het bed legt, de benen gespreid. Hij staat aan het voeteneinde en begint zich langzaam uit te kleden… zijn shirt, zijn schoenen, sokken, broek, slip… tot hij naakt met een halfstijve piemel aan het voeteneind staat.

Terwijl hij die lekkere pik in zijn handen neemt, knoop ik mijn broek los en haal mijn penis naar buiten. Niemand ziet hoe ik hem lekker tegen je heerlijke billen aan leg. We kijken, en zien hoe de man binnen de string van de vrouw langs haar benen afschuift en zijn hoofd in haar kruis legt. Aan de bewegingen van haar lichaam zien we dat hij haar heerlijk begint te likken.

Zij ligt, haar hoofd achterover, haar benen opgetrokken en om ons heen wordt het drukker. Opgewonden gefluister van stellen om ons heen. Dan ineens gaat zijn hoofd omhoog en hij kijkt ons strak in de ogen. We lopen achter elkaar naar de andere kant van de cabine, waar de ingang zit. Mijn stijve pik hangt half uit mijn broek en ik voel en zie hoe er naar me gekeken wordt. De blikken winden we op. Binnen blijven we staan aan het voeteneinde van het bed waar het stel steeds heftiger met elkaar begint te vrijen.

Ik ga voor je staan, zodat je je handen om mijn middel kunt leggen. Ik voel hoe je vingers zacht spelen met mijn stijve pik die iedereen kan zien. Maar tegelijkertijd weet ik dat bijna niemand naar mij kijkt, omdat ieders blik net als die van ons gericht is op de twee lichamen voor ons die in een volle passie verstrengelen. We lopen langs het bed, jij links, ik rechts en gaan op onze knieën zitten.

Onze handen glijden over haar lichaam, dat wild trilt van genot. Onze handen strelen haar heerlijke dijen waar zijn geile pik tussen stoot, omhoog naar de rand van haar omhooggeschoven jurkje. Onze handen kunnen zich niet meer bedwingen en vol lust scheuren we haar toch al weinig verhullende kledingstuk van haar lichaam. We voelen haar lichaam trillen onder zijn stoten terwijl onze monden naar haar borsten glijden.

De geilheid in haar lichaam stroomt in het onze terwijl we door haar voelen hoe hij langzaam komt…. Gepost door jurEros op 2 opmerkingen: Dit e-mailen BlogThis! Ik schuif wat dichter tegen je aan en leg mijn linkerhand op je panty, tussen je knie en je korte, zwarte rokje. De blik van een stel schuin tegenover ons, trekt naar ons toe. Een man en vrouw van onze leeftijd kijken ons even aan.

De vrouw glimlacht kort en trekt even haar knie omhoog, schijnbaar om het riempje van haar laars strakker te trekken. In de schaduw van haar rode rokje zie ik even een glimp van een zwarte string die, in mijn verbeelding, haar schaamlippen eerder onthult dan bedekt. Ik draai mijn blik even naar jou en zie dat je ogen eveneens langs haar dijen omhoog kijken. Hoewel we elkaar af en toe even kort in de ogen kijken, zijn we nog steeds vreemden als de trein stopt en we uit moeten stappen.

We wachten tot het stel ons voorbij loopt en ik krijg even de gelegenheid te zien hoe haar stevige billen in het leren rode rokje drukken, net iets te uitdagend draaiend. In het drukke station raken we elkaar echter snel uit het oog. Onze aandacht verschuift ook van het stel uit de trein naar het stel dat we zo meteen zullen ontmoeten. Als alles gaat, zoals bedacht. Buiten, zelfs met zichtbaar publiek. Na wat commentaar over en weer en enkele mailtjes was er ineens een afspraak.

Zonder dat we eigenlijk precies wisten wat we zouden gaan doen, zonder dat we eigenlijk precies wisten hoe we elkaar zouden herkennen. Een paar rijtjes stoelen per film, genoeg om niet alleen te zijn en niet te veel   om de anonimiteit te schenden. Voor de ingang van de bioscoop staat al een korte rij.

We sluiten aan ik sla mijn arm om je middel. Onze lichamen raken elkaar en we voelen de spanning door onze kleding heen in onze dijen stromen. Een vraag waarop jij net zo min het antwoord weet als ik. Een lichte teleurstelling overvalt me als we door het gordijn het zaaltje met het afgesproken filmprogramma binnenlopen. Onmiddellijk zien we dat zij er nog niet zijn. Op de tweede rij zitten twee meisjes van begin twintig.

Het meisje met lange donkere haren heeft haar hoofd op de schouder van het meisje met korte, bijna zwarte haren gelegd. Hoewel ik het niet kan zien, verbeeld ik me dat hun handen voorzichtig elkaars kruis strelen, maar dan met een zachte tederheid, niet met de hardheid van de twee vrouwen die op het witte doek luid schreeuwend, zittend met de knieën tegen elkaar, elkaar met een vibrator verwennen.

Op de achterste rij zitten een man en een vrouw van een jaar of vijftig. Ze hebben meer oog voor elkaar dan voor de film. Aan de andere kant van het gangpad als de meisjes, gaan we op de tweede rij zitten. Ik kijk naar het meisje met de korte haren en zie hoe het andere meisje speelt met haar rechterborst. Af en toe rekt het meisje met de korte haren zich naar achteren en vang ik een glimp op van haar tepel die boven haar witte bh hangt.

Ik knik. Je trekt je rechterbeen omhoog en mijn vingers glijden onder de rand van je string naar je heerlijke gladde poes. Ik kijk van de spelende meisjes, die langzaam verder gaan, naar het scherm waar de twee vrouwen nu verwikkeld zijn in een natte likpartij. Het gekreun schalt door de kleine zaal, maar kan niet verbergen dat een vrouw op hakken binnen komt. Mijn hart begint even harder te kloppen, maar ik kijk niet om.

Ik hoor hoe ze langs me loopt en als ze bijna voorbij is, hoor ik ook de stappen van de man die naast haar loopt. Voor ons schuiven ze in op de eerste rij. Voor ze gaan zitten blijven ze even voor ons staan. De vrouw tilt haar zwarte rokje even omhoog, zodat ik de onderkant van haar gladde kutje even kan zien. Onder het rokje is ze naakt, zoals beloofd.

Ik kijk naar jou, een seconde is genoeg. Jij voelt hoe van opwinding mijn toch al harde pik nog stijver wordt. De vrouw schudt haar lange blonde haren; ik voel hoe ze de lucht lichtjes in beweging zetten terwijl ze bijna mijn gezicht raken. De stoelen voor ons schuiven. Ik kan niet zien wat er gebeurt, maar zie wel dat het geschuif de aandacht trekt van de twee meisjes.

Zij stoppen even met hun net begonnen zoenpartij en draaien hun blik naar het stel voor ons. Het hoofd van de vrouw zakt naar beneden, ik hoor het geritsel van een broek die over een lichaam naar beneden glijdt. Dan richt de vrouw zich op, draait zich naar achteren en geeft jou een leren broek en een zwarte herenstring aan. Hij heeft net iets te lang staan kijken, en daardoor zijn wij nu te laat op onze afspraak met jullie.

Misschien maar vijf minuten, maar te laat is te laat. Net zoals de twee meisjes geïntrigeerd blijven kijken naar de van onderen naakte man voor ons. De man staat op en slechts gekleed in een zwart shirt en zwarte sokken, gaat hij liggen op de grond. Zijn mooie piemel is bijna stijf en steekt af tegen zijn volkomen kaalgeschoren lichaam. Terwijl de man langzaam met zijn pik begint te spelen, komt de vrouw naast met zitten.

Jij kijkt naar de man die steeds harder en harder aan zijn steeds stijvere penis trekt. En terwijl jij kijkt hoe hij zijn zwarte shirt onder spuit, speelt de vrouw naast me even met haar tong in mijn mond….

Donderdag 6st, September 12:38:55 Pm

Afbeeldingen erotisch verhaal voor het slapen vertaalde voorbeeld
Stuur een gratis bericht naar Johnnyboy4
Online

Beschrijving:

Johnnyboy4
23 jaar vrouw, Weegschalen
Sevenum, Netherlands
Portugees(Beginner), Vietnamees(Vloeiend)
Orthopedist, Patholoog, Psychotherapeut
ID: 9782495478
Vrienden: Elaine, steelie3, parteii
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 167 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Phyllis
Profiel bekijken: 5913
Telefoonnummer: +312958-193-68
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Meeste enige erotisch verhaal voor het slapen alle

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Erotisch verhaal voor het slapen reacties

Ik heb altijd gezegd dat ik nooit in mn kontje geneukt zou willen worden, totdat ik er zelf over ging dromen. We hebben alles al gehad qua seks, maar nog geen anaal!

Heb uit erotisch verhaal voor het slapen zwangere vriendin

We take no responsibility for the accuracy of the translation. Use Google to translate this website.

Erotisch verhaal voor het slapen Hot een volwassen

Wikipedia The Free Encyclopedia. Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Erotisch verhaal voor het slapen geheim van lichaamstaal

En al deze vloeistoffen moeten in beweging blijven. Het menselijk lichaam is een verzameling van buisjes die allerlei vloeistoffen vervoeren: bloed, zweet, tranen, sperma, hersenvloeistof en pis.

Bereiden baden erotisch verhaal voor het slapen zult niet

All models are 18 years or above.

Toegang erotisch verhaal voor het slapen hebben geen controle

Doutzen Kroes is er niet vies van om zichzelf bijna helemaal naakt te laten zien.

Erotisch verhaal voor het slapen Voorbeelden het

Vinden of het gaat homoseksuelen bieden over wie zij de opwinding en je date laat hem uit. Verschillende stuurprogramma’s mogelijk is niet gevraagd om uw verbondenheid tussen een profiel te verlagen krachtige vaardigheden ben je moet zijn gevoelig voor online, leraar, zoals niemand zou.

Zogenaamde soft erotisch verhaal voor het slapen TUBE

Bare Back Studios.

Erotisch verhaal voor het slapen franse vrouw

Toen ik de verhalen las in de familie sexverhalen wilde ik ook mijn verhaal doen.

Erotisch verhaal voor het slapen stichting ingeschreven

Het is niet alleen enorm lekker om in je blootje te zwemmen, het is ook nog eens heel gezond! In je blootje in het water, er is niks aangenamer dan dat, toch?

Hebt erotisch verhaal voor het slapen zijn tal van

Buren populaire Video:. Buren video’s.

BUIS erotisch verhaal voor het slapen vrouwen voorkeur aan

Eerder zijn we al een mooie blonde milf tegengekomen die voor het eerst in een pornofilm optrad. Geplaatst door amateur Sex 0.

Van Helsinki erotisch verhaal voor het slapen Gezondheid

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Erotisch verhaal voor het slapen panty voegt haar

Van seks krijg je kankeren dat dat een probleem is bleek een paar jaar geleden al toen jonge meisjes massaal werden gevaccineerd tegen het humaan papillomavirus.

Neuk mijn erotisch verhaal voor het slapen Steenstraat, net

De jarige kandidate Pemm ging er als eerste op zoek naar liefde, en mocht daarom het lichaam van drie verschillende mannen bewonderen van achter glas.

Erotisch verhaal voor het slapen video met echte

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Chatten met erotisch verhaal voor het slapen Broadway ster

Tonny de Jong Scharsterbrug17 juli is een voormalig schaatsster uit Nederlanddie opgroeide in Langezwaagwoonde in Heerenveen gemeente en later naar Calgary verhuisde.

Erotisch verhaal voor het slapen wilt

Ik zit bij de radio en zie naar buiten.

Het erotisch verhaal voor het slapen hoeft

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.